Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע לא מושך את ההילוכים גם במצב ספורט (ברכב הזה). פשוט מתחיל בהילוך ראשון, מוריד הילוכים לבלימת מנוע ונועל בכל הילוך ממיר מומנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יכול להיות שבדגמים הרגילים משיכת הילוכים פחות מורגשת או אפילו לא קיימת במצב S, בגרסאות הספורטיביות בהחלט יש שאיפה להעברת הילוך בסל״ד גבוה יותר מאשר במצב C.

הדבר היחיד שאולי יכול לגרום להעביר הילוכים בלי למשוך אותם במצב ספורט זה במידה ואתה נוסע מאוד רגוע במצב המדובר ואז הגיר מתאים עצמו לאופי הנהיגה שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממה שאני מכיר ב DSG, ב S הוא שומר אותי כל הזמן על סל"ד של 2500 ומעלה (במקרה הגרוע. אם הוא מזהה שאני לוחץ אז הוא שומר על 4000 +). אין לי בכלל ספק שהרכב שותה יותר דלק במצב זה.

• תוכן חדש...