Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי מראש, התמונות מהאייפון.

כמו כן יש רק תמונה אחת של ״אחרי״, אני רק ממחיש לכם לאיזה מצבים אנשים מגיעים עם הרכבים שלהם, כשהם לא ממש ישנים אפילו.

ImageUploadedByTapatalk1382342804.299727.jpgImageUploadedByTapatalk1382342826.399744.jpgImageUploadedByTapatalk1382342840.048128.jpgImageUploadedByTapatalk1382342851.463709.jpgImageUploadedByTapatalk1382342867.901241.jpgImageUploadedByTapatalk1382342880.668371.jpg

התמונה האחרונה זה של המושב האחורי ״אחרי״.

היה עבודה לא קלה, היו שם כתמים מאוד עקשניים.

השתמשתי כרגיל - קיטור, APC (בנדיבות), שואב אבק רטוב, ובנוסף APC ומברשות לניקוי הפלסטיקה שהייתה במצב מזעזע לא פחות.

עריכה: בתמונה האחרונה, של ״אחרי״, נראים מעין כתמים לבנים, אין לי מושג למה, אולי בגלל התאורה/זוית הצילום/המצלמה המדהימה של האייפון 4 הקשיש שלי.

פורסם

איזה 10 שנים? הלוואי! הרכב 2009, קיבלתי הלם קטן כשראיתי אותו, הוא כמעט משתווה לI10 שהעליתי תמונות שלה פעם.

אנשים פשוט לא שומרים על הרכוש שלהם, הייתי בלחץ של זמן והשארתי את האייפון בתיק לאחר שצילמתי את התמונה של המושב האחורי אחרי, חבל שלא צילמתי את הפלסטיקה, המצב שלה היה לא פחות ממחפיר!

פורסם

אין מה לעשות, אנשים חושבים שרכב זה רק חתיכת פח לנסוע בו ולחזור, לא לדאוג לנקיון שלו ולא לדאוג למכות חנייה ולדברים חיצוניים ופנימיים שקשורים לאסתטיקה, אלא לזרוק 50 שקל על שטיפה חובבנית של פלסטינים וגם זה רק לפני פסח.

תכלס, החום הזה בלתי נסבל, לדעתי לעשות פרוייקטים כאלו באיזור החורף זה הנאה גדולה יותר.

פורסם

מילא אין להם כבוד לרכוש של עצמם ושל אחרים, אבל גם להניח את הישבן על המושבים המטונפים האלו עם מכנסיים נקיים וכו.. ממש לא נעים!

פורסם
איך אנשים מגיעים למצב כזה?

כתמים לבנים על המושבים זה לא סתם הזנחה. רק השערה: ילדים שמקיאים בנסיעה. עוד השערה: נסיעה בבגד ים רטוב.

פורסם
כתמים לבנים על המושבים זה לא סתם הזנחה. רק השערה: ילדים שמקיאים בנסיעה. עוד השערה: נסיעה בבגד ים רטוב.

בהחלט בגד ים רטוב גורם לזה.

אצלי במושבים גם יש כתמים כאלה כתוצאה מכמה נסיעות לים המלח.

פורסם
אין מה לעשות, אנשים חושבים שרכב זה רק חתיכת פח לנסוע בו ולחזור, לא לדאוג לנקיון שלו ולא לדאוג למכות חנייה ולדברים חיצוניים ופנימיים שקשורים לאסתטיקה, אלא לזרוק 50 שקל על שטיפה חובבנית של פלסטינים וגם זה רק לפני פסח.

רכב זה באמת חתיכת פח שאתה משתמש בו לנסיעה ממקום אחד למקום שני.

אין שום בעיה לשלם למכון שטיפה שתוך 5 דקות מבריק לך את פנים הרכב.

בדיוק פה, ממש בקטע הזה, נכנס התחביב שלנו (:

לשבת שעות בפנים, עם חומרים שאף אדם "סביר" לא מכיר, לשפשף את הריפודים ולמרוח חומר הגנה והברקה איכותי על הפלסטיקים.

זה מה שמייחד אותנו, אנחנו משקיעים בדברים הקטנים ושואפים לבצע ניקוי של מעבר למכון השטיפה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...