Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לאופנוע...

omriz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה קיבלתי שריטה בצבע של הקטנוע שלי טופ בוי אדום...כולו חדש ונראה נוצץ ועכשיו מקדימה יש לי שריטה מעצבנת כזאת(יצא הצבע),השריטה לא גדולה אבל בולטת לעין כי היא בקדמת הקטנוע.

השאלה שלי אם אני יכול לקנות תרסיס צבע ולרסס על המקום(צבע אדום),אם כן איזה סוג ספרי בדיוק?(ובמחיר מצדיק).תודה

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

פרק את החלק וגש לפחח .הוא יצבע לך את החלק יפה ובצורה מקצועית ובעלות יחסית נמוכה,מנסיון שלי בסביבות 100 שח ,ואולי פחות. אני לא ממליץ לנסות לרסס עם ספריי לבד מכיוון שהסיכוי שתגיע לאותו גוון הוא קטן ,זה יראה חובבני וחבל...

בהצלחה

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לצבוע עם תרסיס ?את:-( שריטות?

אין דבר יותר חורני מזה, מגעיל ודוחה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אחרי תרסיס האופנוע שלך לא יחזור להיות שוב אדום ונוצץ.

באיזה גודל השריטה?

חריטה של מפתח או משהו רחב יותר?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

חריטה של מפתח לא משהו גדול אבל מעצבן בגלל שהוא בקדמת האופנוע ואי אפשר לפרק את החלק...אז מה לעשות???אני ישלם 100 שקל בשביל שבמוסך יעשו עבודה של שנייה וחצי?

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

תאמין לי עדיף לך שריטה מאיזור שלם של צבע שונה ולא איכותי :roll:

טוב אז ככה קיבלתי שריטה בצבע של הקטנוע שלי טופ בוי אדום...כולו חדש ונראה נוצץ ועכשיו מקדימה יש לי שריטה מעצבנת כזאת(יצא הצבע),השריטה לא גדולה אבל בולטת לעין כי היא בקדמת הקטנוע.

השאלה שלי אם אני יכול לקנות תרסיס צבע ולרסס על המקום(צבע אדום),אם כן איזה סוג ספרי בדיוק?(ובמחיר מצדיק).תודה

פורסם
חריטה של מפתח לא משהו גדול אבל מעצבן בגלל שהוא בקדמת האופנוע ואי אפשר לפרק את החלק...אז מה לעשות???אני ישלם 100 שקל בשביל שבמוסך יעשו עבודה של שנייה וחצי?

מומחיות לא נמדדת בזמן, אם היה לוקח למוסך שבוע לסיים את העבודה היית מוכן לשלם 100 ש"ח.

אני אישית מעדיף לשלם יותר עבור עבודה מהירה.

תנסה את התכשירים נגד שריטות, אם השריטה לא עמוקה מידי יכול להיות שתמצא פתרון.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

קודם כל תנסה עם ווקס.

יש כל מיני תכשירים לעניין שעולים באיזור ה30-40 ש"ח ושווים לנסות.

לרוב אחרי שכבה שניה רוב השריטה נעלמת.

גש לAUTO DEPOT ותבדוק מה יש להם, רק תוודא שזה מתאים לפלסטיק.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...