Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. אז קניתי סאב מגבר וסט קומפוננט , הלכתי לבחור אחד שירכיב לי , הוא טען שהרמקולים לא מתאימים ושאין מקום לקרוסים ולטוויטרים בדלת.(סט הקומפוננט הוא PolkAudio DXi6500 (ולקח לי עוד 200שקל על רמקולים שעולים 150 שקל..) אני לא מרוצה מהם . לכן החלטתי לבדוק את העניין ופירקתי את הדלת. ראיתי שהרמקולים שלי כן מתאימים.. הבנתי שצריך לחבר אותם לקרוס ואת הקרוס למערכת, הבנתי שאת הטוויטרים אפשר להדביק ב2 שניות עם דבק חם על הדש בורד, אז השאלה שלי היא כזאת, מאיפה עובר החוט של הטוויטרים לקרוס עצמו(התכנון הוא שהקרוס יודבק לרמקולים ולא יראו אותו.. אבל אז יראו את החוט של הטוויטרים יוצא מהדלת) , ואיפה בכלל אני אמור לשים את הקרוס? ואם אפשר גם לתת דעה על הקומפוננט זה יהיה אחלה :)

פורסם

בתור התחלה אם הרמקולים שהוא מכר לך והסט קומפוננט באותו קוטר (5.25? 6.5?) בדקת אולי במבחינת עומק ?

אם כן אז כן הרמקולים יכנסו,

כנראה שהמתקין שלך עצלן ולא מקצועי במיוחד.

איזה מגבר יש לך? עדיף לחבר קומפוננט למגבר (אלא אם כן קנית מונובלוק).

את הקרוס יש לחבר למגבר / לHU, ומשם למידבאס (הרמקול שבדלת) ולטוויטר.

את הקרוס לא שמים בדלת בשום פנים ואופן!

קרוס שיהיה בדלת תור מהרה יעשה בעיות יפתח חלודה ועוד צרות אחרות.

לא שמעתי את הסט אז אין לי חוות דעת עליו.

פורסם

מה הבעיה שהקרוס יהיה בדלת ? והמגבר dombass 2200 סאב 1200 של היפוניקס , אממ אם הרמקולים שלי כרגע מחוברים למגבר , זה אומר שאני פשוט צריך לנתק אותם ולחבר את הקרוס במקומם... לא ?

פורסם

אני לא יודע איך עורכים, אז כמובן שאת הטוויטרים ואת המיד באס אני מחבר לקרוס , ופשוט אני מנתק את הרמקולים הקיימים הזולים שהמתקין שם לי (שהם מחוברים כבר למגבר) ובמקומם שם את הקרוס , וזה אמור לעבוד.. כאילו זה נחשב שהקומפוננט מחובר למגבר לא? ושכח ממה שכתבתי לגבי החוטים שיצאו החוצה , אני יקדח בדלת חור קטן וידביק שם את הטוויטר למרות שזה לא המיקום הכי טוב זה האפשרות הכי טובה שיש לי לדעתי.

פורסם

מהמגבר-לקרוס, ומהקרוס חטוויטר ולמידבאס.

לגבי ההתקנה, תעשה חיפוש זריז בפורום, יש ערות שירשורי התקנה, בטוח שתמצא משהו שייתן לך כיוון כללי.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...