Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

ברשותי סובארו B4 משנתון 2008 ובה יש מערכת סאונד מקורית (צ'יינגר של 6 דיסקים MP3 ורדיו) שנראית כך:

images?q=tbn:ANd9GcR2nIWOfACDZRlLSoSTsXlQbNYWVAkdMNjFl6CFcsi8SnR93rA8sQ

לאחר חיפושים ארוכים ברשת לא נמצא פיתרון לחיבור BT כדיבורית וכנגן שירים מהסלולרי+ כבל AUX.

כשהגעתי למתקינים וחברות קטנות וגדולות הפתרונות שניתנו לי בסביבות ה800 שקלים רק לכבל AUX בלי BT.

כשפניתי בנושא BT, ייעצו לי לא פעם להחליף את המערכת המובנית לדאבל דין של מערכת מולטימדיה במחירים של 3K.

חפרתי קצת עמוק ומצאתי חברה נהדרת, שמצאה לי ולעוד רבים אחרים פתרון נהדר-

מדובר במתאם שמסוגל להתחבר למערכות מקוריות מהמון סוגים של רכבים (תוכלו לפגוש את הפרטים המדוייקים באתר),

המתאם עצמו מורכב מיחידת קצה שמתחברת פיזית למערכת ומצד שני שלה מתחברים כבל USB (רק למתח) וAUX שהוא (3.5mm)

ובנוסף מיקרופון קטן עם כבל של 10 מטר להתקנה היכן שתרצו. היחידה יושבת מאחורי המערכת המקורית ולא רואים אותה.

היחידה הזו כולל משלוח עלתה לי כ600 שקלים חדשים, היחידה מקבלת מתח ישיר מהמערכת,

נדלקת כשמדליקים את המערכת, גלוייה בBT ל3 דקות כדי להתחבר אליה ומנגנת מהסלולרי את השירים,

ניתן להעביר שיר אחד אחורה או קדימה וגם להעביר קדימה בתוך השיר עצמו.

בנוסף היא דיבורית כאשר מקבלים שיחה, אפשר לענות דרך המערכת עצמה.

חשוב לציין משהו נוסף, החבר'ה מהאתר היו זמינים בשבילי 24 שעות, ענו למיילים בכל רגע נתון (חוץ מסופ"ש)

ונתנו לי כל כך הרבה פתרונות, לקח לי בסופו של דבר קצת זמן להתקין כיוון שהמכשיר הגיעה עם גירסאת תוכנה ישנה.

לאחר שעדכנתי גירסא המכשיר פועל בצורה נהדרת והמקוריות של הרכב לא נפגעה ולו בקצת.

לחברה קוראים GROM AUDIO והיא מספקת פתרונות כאלה להמון רכבים שבהם מותקנת מערכת מקורית.

http://www.gromaudio.com/

• תוכן חדש...