Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עברתי דירה ואני צריך גז לדירה.

הדיירים הקודמים התנתקו מהגז המרכזי, ולכן אני צריך לשלם לסופרגז 443 ש"ח שהם 240 פקדון והיתר על מונה+התקנה. המחיר שהציעו לי זה 15 ש"ח לפני מע"מ על דמי שימוש, ועוד 40 ש"ח לפני לכל מ"ק. זה נשמע לי מאוד גבוה :shock: (במיוחד כששילמתי 17 ש"ח למ"ק בדירה הקודמת).

התעניינתי בחברה אחרת כדי לעשות בלונים באופן עצמאי, והם רוצים 896 ש"ח על התקנה כולל 2 בלונים. כל החלפת בלון זה 163 ש"ח (בבלון יש 5.1 מ"ק ולכן יוצא כ-32 ש"ח למ"ק).

פשפשתי קצת בפורום, ומצאתי שאפשר לקנות בלונים באופן פרטי (יד 2), האם לדעתכם ייצא לי משתלם לקנות בלונים משומשים (ראיתי בלון של 48 ק"ג ב-200 ש"ח), למלא אותם באופן פרטי (ראיתי שממלאים 12 ק"ג ב-120 שקל בכפרים ערביים למינהם), ולעשות את ההתקנה עם מתקין פרטי ולא דרך החברות הגדולות?

הערות, הארות וכד' יתקבלו בברכה,

תודה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

קנינו וכבר קיבלנו תנור חדש :oops:

לא ידענו שהם התנתקו בכלל.

כמה אמורה לעלות התקנה של בלונים קטנים עבור קומה ראשונה (בתוך הדירה אני מניח שיש צנרת) אצל טכנאי פרטי?

משכנתא זה קל

פורסם
קנינו וכבר קיבלנו תנור חדש :oops:

לא ידענו שהם התנתקו בכלל.

כמה אמורה לעלות התקנה של בלונים קטנים עבור קומה ראשונה (בתוך הדירה אני מניח שיש צנרת) אצל טכנאי פרטי?

התקנים די מחמירים מבחינת בטיחות. לא ברור איפה מותר להתקין בלונים. אולי תרים טלפון לאחת החברות הגדולות ותשאל אם זה מותר בכלל.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אתמול בדקתי את הנושא, ומתברר שהעניין פשוט בהרבה:

הגז ה"מרכזי" שיש עכשיו, במקום צובר הם שמו 4 בלונים של 48 ק"ג וחיברו אותם ביחד.

כך שבכלל לא בעייתי להחליף חברה ולעבור לבלונים אישיים או "מרכזי" אצל חברה אחרת.

אברר עם השכנים כמה הם משלמים והאם הם מעוניינים לעבור ואז נראה.

בכל מקרה אעדכן כאן בהצעות מחיר שאקבל.

משכנתא זה קל

פורסם

רק לידיעה, גם אם יש צובר אין בעיה להחליף בין חברות. החברות דואגות בנם לבין עצמם לשבור את הראש מה שווי הצובר/צנרת וכדו' ואין לכך השפעה על דיירי הבניין בכלל.

לגבי בלונים אישיים, למיטב ידעתי בבניינים שבהם יש בלונים אישיים אין מניעה כמובן להמשיך בשיטה הזאת. אך בבניין שבו דייר רוצה לעשות לעצמו בלונים אישיים רשאים הדיירים האחרים להתנגד לכך ובעידן של היום שבו שומעים לעיתים על בלונים שמתפוצצים סביר להניח שהדיירים האחרים ישר יתרוממו על הרגלים האחוריות שלהם.

פורסם

מדובר על בניין עם 3 דיירים בלבד. אף חברה לא רוצה בכלל לשים פה צובר.

בנוגע ללשים בלונים כשיש גז מרכזי, נדרש אישור + צילום ת"ז של ועד הבית.

משכנתא זה קל

פורסם

עדכון:

"מנהל הסניף" הוריד לי את המחיר ל-14 ש"ח דמי שימוש ו-22 ש"ח לכל מ"ק. זה בערך חצי ממה שהשכנים משלמים.

אתמול באו להתקין.

סוף טוב הכל טוב.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...