Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! האם החלפת המוח דורשת החלפת כל רכיבי הנעילה המרכזית בדלתות, או שניתן להשתמש בבסיס הקיים (מוח תקין, לא מקורי של הרכב, שלא ניתן לשכפל את השלטים שלו)?

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת באיזה רכב מדובר...

באופן כללי, רכיבי הנעילה בדלתות הם מנועים שמקבלים מתח חשמלי כדי להרים ולהוריד את המנעול. בדרך כלל זה משהו סטנדרטי ואין צורך להחליף.

פורסם

האם הנעילה המרכזית והמוח של השלטים הם יחידה אחת?

כתבת שהמוח לא מקורי, אבל אני מניח שהרכב כן הגיע עם נעילה מרכזית.

חבל שלא ציינת בדיוק מה אתה רוצה להשיג.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שהלכתי למנעולן רכב, הוא הצליח לשכפל אך ורק את המפתח. לטענתו לא ניתן לשכפל את השלט אלא חייב להחליף את כלל המערכת.

האם ניתן להזמין "מוח" כזה מאיביי ולהחליף לבד? איזה דגם יתאים לי (כזה שמגיע עם מפתח flip)?

uploadfromtaptalk1382445349052.jpg

uploadfromtaptalk1382445372251.jpg

uploadfromtaptalk1382445390326.jpg

פורסם

לא הבנת אותי, איזה יחידה חדשה של שלטי נוחות אוכל להתקין ברכב ע"י הצמה שקיימת לי כרגע (בתמונות), שמגיעה יחד עם שלטי flip?

פורסם

"plug & play" זה לא יהיה. אבל זה גם לא מסובך להתקין. יש מספיק מדריכים פה בפורום.

כל מערכת אוניברסלית שתקנה תהיה טובה.

המערכת הזו היא עם שלטים (בצורה שלהם) בול כמו של פולקסווגן (בדגמים הבכירים), השלטים מאסיביים, והיא עובדת אצלי במאזדה כבר כמעט שלוש שנים בלי בעיה.

המערכת הזו הרבה יותר זולה, היא באה עם סמל לבחירתך וגולם מתאים למפתח שלך. (בוחרים בזמן ההזמנה). מותקנת ברכב השני שלי, ועובדת בסדר גמור כבר שנה וחצי. השלטים באיכות סבירה פלוס, יש להם תחושה קצת "פלסטיקית", ואני מניח שאצל מישהו פחות עדין ואחראי מאשתי היקרה, יש מצב שהם היו מתחילים להתפורר.

קח בחשבון שתצטרך גם צ'יפ אימובילייזר (שתשכפל אצל מנעולן, או שתפרק מאחד המפתחות הקיימים שלך) שיותקן בתוך השלט החדש, אחרת הרכב לא יניע.

בשום מקרה אין צורך בהחלפת רכיבי הנעילה בדלתות (כל עוד הם תקינים, כן?)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ב99% מהמקרים זה אפשרי.

בד"כ ברכבים עם "דלת חמישית" (לא סדאן) זה לא נחוץ, כי תא המטען נפתח יחד עם שאר הדלתות, ומתרומם בלחיצה על כפתור הפתיחה.

בעקרון, מידת הקושי בהתקנה תלויה באיך הפתיחה מתבצעת היום.

יש לך פתיחה מתוך הרכב?

פורסם

במקרה כזה, אפשר להוסיף סולנואיד חשמלי לפתיחת תא מטען.

הוא יחובר לטריגר פתיחה מהערכה של השלטים, ואם אתה רוצה, אז גם ללחצן פתיחה בתוך הרכב.

יש כאן פרויקט דומה שנעשה על פיאסטה.

יש כמובן, אפשרות לקנות ערכה יעודית הכוללת סולנואיד,חיווט, ואפילו לחצן כדי לעשות עבודה יותר מקצועית (ומבלי להעליב, חלילה, את מבצע הפריקט המקורי) וכדי לשמר גם את מנגנון הפתיחה המקורי במקביל.

פורסם
במקרה כזה, אפשר להוסיף סולנואיד חשמלי לפתיחת תא מטען.

הוא יחובר לטריגר פתיחה מהערכה של השלטים, ואם אתה רוצה, אז גם ללחצן פתיחה בתוך הרכב.

יש כאן פרויקט דומה שנעשה על פיאסטה.

יש כמובן, אפשרות לקנות ערכה יעודית הכוללת סולנואיד,חיווט, ואפילו לחצן כדי לעשות עבודה יותר מקצועית (ומבלי להעליב, חלילה, את מבצע הפריקט המקורי) וכדי לשמר גם את מנגנון הפתיחה המקורי במקביל.

למען הסר ספק, מדובר על פתיחה פיזית של הבגאז' ולא רק שחרור הנעילה?

• תוכן חדש...