Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מצרף קישור לסירטוני וידאו שצולמו ב 2 מצבי סרק:

מייד לאחר התנעה קרה:

בטמפרטורת עבודה לאחר נסיעה של חצי שעה:

א. לאחר התנעה קרה=הסרק יציב וכמעט לא זז.

ב.לאחר נסיעה בין עירונית של חצי שעה במהירויות נמוכות(פקקים)-הסרק אינו יציב.

(חוץ מזה אין שום בעיה בהאצה \סחיבה,אין עשן שחור לבן כחלחל וכו', אין ריח מוגזם של דלק או ריח שריפת שמן)

קצת רקע וטיפולים קשורים אחרונים שבוצעו:

הוסף K44 לפני 10000 ק"מ

הוחלף שמן+מסנן לפני 10 חודשים 9000 ק"מ.

הוחלף פילטר אויר לפני 5000 ק"מ 6 חודשים.

קצת לפני הוחלפו פלגים וחוטי הצתה BOSCH בהפרש של חודש אחד מהשני על מנת לבחון שינוי בצריכת הדלק

(הפלגים היו יבשים,(העליתי בזמנו תמונות), ועדיין במצב טוב יחסית, היו 4 שנים ו 40K על הרכב,ההחלפה לא שינתה מאומה לא בסחיבה ולא בצריכת הדלק).

צריכת דלק ממוצעת 1:9 1:10 עם מזגן קבוע.

הרכב עבר טסט לפני חודש כאשר נתוני זיהום האויר:

%CO=0.09 כאשר המקסימום התקין 3.5%.

HC=70PPM כאשר המקסימום התקין 1000PPM.

מבקש את חוות דעתכם,מומחי וותיקי הפורום.

תודה מראש

ניצן

פורסם

ניצן שלום רב !

נתחיל עם הבשורות הטובות:

תצרוכת הדלק שלך מצויינת, בוודאי כשמדובר בלנסר 91 אוטומטי, ובנסיעה עם מזגן, הלוואי אצלי נתונים כאלה, האם הנתונים נבדקו בנסיעה בין עירונית נטו, או משולבת?!

סלד צוק נמוך, אך יציב: תקין !

סלד סרק במנוע חם, גבוה, ולא יציב, תת לחץ בשעון וואקום תקין, אך לא יציב, המחט רוטטת, מה שמעיד על תערובת דלק ענייה, ו/או משיכת אוויר מצנרת וואקום.

מה שאלתך בעצם, מדוע סלד סרק לא יציב בסרק במנוע חם, אני צודק?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ניצן שלום רב !

נתחיל עם הבשורות הטובות:

תצרוכת הדלק שלך מצויינת, בוודאי כשמדובר בלנסר 91 אוטומטי, ובנסיעה עם מזגן, הלוואי אצלי נתונים כאלה, האם הנתונים נבדקו בנסיעה בין עירונית נטו, או משולבת?!-1 ל9 בנסיעה עירונית 1 ל10 במשולבת

סלד צוק נמוך, אך יציב: תקין !

סלד סרק במנוע חם, גבוה, ולא יציב, תת לחץ בשעון וואקום תקין, אך לא יציב, המחט רוטטת, מה שמעיד על תערובת דלק ענייה, ו/או משיכת אוויר מצנרת וואקום.-תארתי לעצמי...,היתה לי תופעה דומה ברכבי הקודם שנגרמה מברגים משוחררים בקרבורטור.

מה שאלתך בעצם, מדוע סלד סרק לא יציב בסרק במנוע חם, אני צודק?-אכן, ובעיקר מדוע יש הבדל בהתנהגות המנוע בין מצב התנעה קרה כשהצו'ק פעיל לבין מצב טמפרטורת עבודה כאשר הצ'וק מנוטרל.

בברכה

צביקה

צביקה שלום,

קודם כל,תודה על המענה המהיר.:-)

ראה התיחסותי לשאלותיך בציטוט בכחול.

התופעה לא כזו קריטית או אקוטית, אך מעצבנת למדי.

חשבתי לטפל בבעיה, (אם זה בכיוון של קרבורטור, אז לא בעצמי כמובן,יש עבודות שאני משאיר לבעלי מקצוע...) כיוון שאולי יש לה עוד השלכות, אך לפני כן העדפתי להתייעץ על מנת להיות יותר בטוח בכיוון.

בברכה

ניצן

פורסם

ניצן שלום רב !

מכיוון שאנו מכירים כבר שנים רבות, גם ווירטואלית, וגם ביקרת אצלי כבר בעבר עם הלנסר, אני מרשה לעצמי להניח, שתפקוד הקרבורטור החיובי, הוא בעקבות הכוון האחרון שבצעתי ברכב, אומנם זה היה כבר מזמן, אך השפעתו ניכרת עד היום.

אני גם ,עדיין זוכר את הרכב הקודם שלך מדגם לאדה סאמרה, שגם זייף, וינק אוויר, עד שטיפלת בקרבורטור.

בנוגע לשאלתך בכחול, התשובה בגוף השאלה:

במצב צוק העשרת הדלק מחפה, על כוון התערובת הדל בסרק, במנוע חם, וזה הסיבה שבצב צוק, המנוע עובד עגול ויציב, ואילו כשהצוק מתנטרל, צמורגשת וביתר שאת, השפעת כוון התערובת הדל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...