Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם! סגרתי עם "איציק מצברים" למחר בבוקר,

בטלפון הוא הוא המליץ לי על מצבר של וולטה עם שנה אחריות במחיר של 470 ש"ח

שמעתי הרבה דברים טובים על וורטה, אז מהבחינה הזו אם ארצה אין לו בעיה לספק לי גם וורטה.

הוא אמר בגדול שכל סוגי המצברים של וורטה הם אותו הדבר וההבדל בינייהם הוא האחריות. (מישהו יכול לומר לי אחרת?)

למשל וורטה 15 חודשי אחריות יעלה-500 ש"ח

וורטה 20 חודשי אחריות יעלה-550 ש"ח

האם לדעתכם זו החלטה נבונה ללכת על הוורטה? או שמא הוולטה הוא מצבר מעולה ואין סיבה ללכת על משהו אחר.

ומבחינת האחריות, מכיוון שאני טירון בעיניין הזה, כמה חודשי אחריות כדאי לקחת??

האם המחירים סבירים?

ד"א הבחור ציין שמתאים לי 60 אמפר.

בתודה וחג שמח!!!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

שים לב שהמצבר הנמכר על ידי איציק מצברים בשם varta הוא מסדרת start up של מותג varta. לדברי היבואן (שכתב כאן בפורום כי מדובר על מצבר בטכנלוגיה זהה ל- Varta הכחול) אבל אם אינני טועה האחריות עליו היא 12 חודש בלבד.

מכיוון שמדובר למעשה בטכנולוגיה זהה, ההחלטה האם לרכוש אחריות של 12, 15 או 20 חודש היא שיקול מסחרי.

המחיר סביר בהתחשב בעובדה שהמצבר מותקן אצלך בבית.

• תוכן חדש...