Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הגולף הזאת עדיין לא ממש אספנות אבל תגיע בעוד כמה שנים! הרכב מודל 90 מנוע 1.6 וגיר אוטומט! את הרכב אימי קנתה לפני יותר מ7 שנים, חיכיתי לרכב כ5 שנים עד שהוצאתי רישיון, מן הסתם לאימי נמאס להחזיק את הרכב, לפני כשנתיים קיבלתי הצעה "או שאתה לוקח את הרכב או שהוא הולך לברזל עוד השבוע" כמובן שלקחתי אותו, בסיבוב הראשון הרגשתי שיש המון עבודה, הבלמים חלשים הרכב לא סוחב ומקרטע הכל רועש רעידות וכו', חלונות שלא נפתחים פלסטיקה שבורה, הגעתי עם הרכב למוסך בו עבדתי והעלתי את הרכב על הליפט המצב היה הרבה יותר גרוע משחשבתי, רשימת הריג'קטים עלתה על מעל 40 ליקויים, התגובה של כולם הייתה "יש גריטה תקבל את הכסף ותגמור עניין", אני החלטתי "לגמור עניין" בדרך שונה וחיסלתי לאט לאט את כל הליקויים.

הרכב עמד שבועות על הליפט ויישור הקו הגיע למחיר של רכב כזה ואפילו מעבר, המחיר עבר את הרף שהצבתי כי הוזמנו לא מעט חלקים מקוריים, הרכב חזר לתפקד כרכב יום יומי שכייף לנסוע בו וכייף במיוחד לנהוג בו (במיוחד לנהג כמוני שבדרך כלל לא עובר את ה90-100).

עדיין נשארו כמה פינישים אבל מריחים את הסוף!

זאת גם ההזדמנות להודות לחבר פורום שבעבר רכשתי ממנו רכב ובתמורה קיבלתי המון חלקים שעזרו לי ביישור הקו ביניהם הדבר שהכי היה חשוב לי ג'נטים מקוריים כולל טאסות!

אז תודה רבה אילן הרכב קיבל צורה בעיקר מהחלקים שהבאת לי!

golf 90-0.jpg

golf 90-1.jpg

golf 90-2.jpg

golf 90-3.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

כיף לדעת שיש עוד כמה אנשים שחושבים מהלב והנשמה ולא מהכיס.

אני מעדיף עוד גרמניה אלגנטית כזאת, עם קלאסה, על הכביש- מאשר עוד איזה פליטת ליסינג מכוערת מהמזרח הרחוק.

תהנה, עשית את הדבר הנכון.

אורן

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זאת גם ההזדמנות להודות לחבר פורום שבעבר רכשתי ממנו רכב ובתמורה קיבלתי המון חלקים שעזרו לי ביישור הקו ביניהם הדבר שהכי היה חשוב לי ג'נטים מקוריים כולל טאסות!

אז תודה רבה אילן הרכב קיבל צורה בעיקר מהחלקים שהבאת לי!

בכיף ובשמחה.

מה עם הכחולה?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...