Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 1 series

nitros54
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
135 זה הזמנה מיוחדת נקודה. לא מחזיקים כאלה בארץ באופן סדיר. עם בקרת שיוט או בלי, 135 זה הזמנה מיוחדת בלי קשר.

בקרת שיוט לא ניתן להוסיף ל116/118. לא יעשו לך בשביל זה הזמנה מיוחדת.

תודה. למדתי משהו. דווקא חשבתי שב.ב.מ.וו יש יותר פתיחות להזמנות מיוחדות.

פורסם

לגבי הצבע הלבן, אתה מתכוון ללבן פנינה. אין את הצבע הזה בסדרה 1.

יש לבן (לא מטאלי), שחור, אפור עכבר וכסוף. לבן פנינה זה שוב, הזמנה מיוחדת.

האמת, הסדרה 1 בצבע לבן נראית מעולה, ודווקא הלבן פנינה לא נראה שיישב עליה יפה, אבל זו דעתי האישית.

אם אתה מאזור הצפון, קפוץ אליי לאולם תצוגה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
בBMW מתיחת פנים היא אף פעם לא רצינית ברמה כזאת שרוכשים של הדגם לפני המתיחה יתבעסו.

תבדוק למשל את מתיחת הפנים של הסדרה 5 (שהגיעה לארץ לפני פחות מחודש). תראה שההבדל זניח עד לא קיים.

כנראה שמתיחת הפנים של ה1 תהיה ברמה דומה.

אגב, מאיפה אתה?

דווקא המתיחה המתוכננת לסדרה 1 תהיה הפעם מאד משמעותית, מדובר על החלפת המנוע הנוכחי

במנוע 3 צילינדרים בנפח 1.5 ליטר החדש שמתאים לתקן יורו 6, וכנראה גם תיבת ההילוכים שונה.

יכול להיות שהשדרוג הנ"ל יגיע תחילה רק לאיחוד האירופאי ולארץ יגיעו יחידות הכוח הנוכחיות, כמו שהיה

במתיחה שנעשתה לדור הקודם.

פרטים נוספים לגבי המנוע החדש כאן :

http://www.autocar.co.uk/car-review/bmw/1-series/first-drives/first-drive-review-bmw-1-series-three-cylinder-prototype

פורסם

מדובר על אב טיפוס. אתה מבין שעד שזה יגיע לארץ יש עוד המון זמן?

כרגע הסדרה 1 בארץ בערך שנתיים, מה שאומר שהמתיחת פנים הזאת לא תהיה רשמית לפחות עוד שנה.

בBMW בדרך כלל אחרי 3 שנים משחרור דגם חדש, עושים מתיחת פנים, וכעבור עוד 3 שנים מוציאים דגש חדש. שוב, זה בדרך כלל ולא קבוע.

Always go sideways

פורסם
מדובר על אב טיפוס. אתה מבין שעד שזה יגיע לארץ יש עוד המון זמן?

כרגע הסדרה 1 בארץ בערך שנתיים, מה שאומר שהמתיחת פנים הזאת לא תהיה רשמית לפחות עוד שנה.

בBMW בדרך כלל אחרי 3 שנים משחרור דגם חדש, עושים מתיחת פנים, וכעבור עוד 3 שנים מוציאים דגש חדש. שוב, זה בדרך כלל ולא קבוע.

המבחן לאב טיפוס באוטוקאר פורסם לפני שנה...

כך שסביר להניח שבמהלך 2014 תושק ה 1 החדשה.

http://www.carscoops.com/2013/08/scoop-bmw-preparing-mild-refresh-for-1.html

פורסם
המבחן לאב טיפוס באוטוקאר פורסם לפני שנה...

כך שסביר להניח שבמהלך 2014 תושק ה 1 החדשה.

http://www.carscoops.com/2013/08/scoop-bmw-preparing-mild-refresh-for-1.html

סבבה, זה מחזק את מה שאמרתי. זה פורסם לפני שנה (לא שמתי לב) והנה שנה אחרי והרכב עדיין לא הוצג רשמית.

וזה ייקח עוד כמה וכמה חודשים טובים.

אבל הכי חשוב, נראה לך שהמנוע הזה יגיע לארץ? נראה לך שישימו אותו ברכב הזה לקהל הישראלי שכל כך אוהב את ה1600 שלו?

אתה יודע כמה אנשים באים אליי לסוכנות ואומרים "מה? רק 1600?! זה קטן בשביל ב.מ.וו.".

עכשיו לך תסביר להם שזה טורבו, שיש במנוע הזה זמינות כוח של בערך 23 קג"מ כבר ב1300 סל"ד, כיאה למנוע מטורבת, ושזה די והותר לבערך 99% מהאנשים.

אז נראה לך שיביאו אותה לארץ עם המנוע הזה?

הערה: אני לא מדבר פה בשם החברה ולא שום דבר, אני מעלה פה את דעתי האישית בלבד!

Always go sideways

פורסם
סבבה, זה מחזק את מה שאמרתי. זה פורסם לפני שנה (לא שמתי לב) והנה שנה אחרי והרכב עדיין לא הוצג רשמית.

וזה ייקח עוד כמה וכמה חודשים טובים.

אבל הכי חשוב, נראה לך שהמנוע הזה יגיע לארץ? נראה לך שישימו אותו ברכב הזה לקהל הישראלי שכל כך אוהב את ה1600 שלו?

אתה יודע כמה אנשים באים אליי לסוכנות ואומרים "מה? רק 1600?! זה קטן בשביל ב.מ.וו.".

עכשיו לך תסביר להם שזה טורבו, שיש במנוע הזה זמינות כוח של בערך 23 קג"מ כבר ב1300 סל"ד, כיאה למנוע מטורבת, ושזה די והותר לבערך 99% מהאנשים.

אז נראה לך שיביאו אותה לארץ עם המנוע הזה?

הערה: אני לא מדבר פה בשם החברה ולא שום דבר, אני מעלה פה את דעתי האישית בלבד!

הציתות הזה מדבר בפני עצמו :

BMW CEO Norbert Reithofer confirmed that these engines will gradually be introduced in Mini and BMW models starting from the end of this year and continuing in 2014.

ובעברית: מנועי ה 1.5 3 צילינדרים יוכנסו בהדרגה החל מסוף השנה הנוכחית, התהליך יושלם במהלך 2014.

המועד המדויק בנוגע לסדרה 1 ומועד ההשקה בארץ לא ידוע.

יכול להיות שמנועים אלו לא ישווקו בעתיד הקרוב בארץ, במתיחת הדור הקודם למשל לא הגיעו כל השדרוגים.

לגבי הפסיכולוגיה של הלקוחות, הבעיה לדעתי תהיה יותר בגלל ה 3 צילינדרים ולא בגלל ה 100 סמ"ק פחות.

פורסם
ובעברית: מנועי ה 1.5 3 צילינדרים יוכנסו בהדרגה החל מסוף השנה הנוכחית, התהליך יושלם במהלך 2014.

המועד המדויק בנוגע לסדרה 1 ומועד ההשקה בארץ לא ידוע.

יכול להיות שמנועים אלו לא ישווקו בעתיד הקרוב בארץ, במתיחת הדור הקודם למשל לא הגיעו כל השדרוגים.

לגבי הפסיכולוגיה של הלקוחות, הבעיה לדעתי תהיה יותר בגלל ה 3 צילינדרים ולא בגלל ה 100 סמ"ק פחות.

דווקא לדעתי הלקוחות בישראל קודם כל ישאלו על נפח, הרי ידוע שישראלים עדיין חיים (רובם) בזמנים שבהם נפח = כוח.

אחרי שישמעו שזה 1500 ולא 1600, רובם אפילו לא יבינו שזה לא משנה, וחלק מאוד קטן מהם בכלל ישאל על מספר הצילינדרים.

אלה שכן ישאלו על הצילינדרים, ישמעו שזה 3, ויברחו מזה כמו מאש.

ההבנה של רוב לקוחות ישראל לא מי ידוע מה גבוהה.

המון פעמים אנשים אומרים לי ש136 כ"ס על ב.מ.וו. 316 עם נפח מנוע של 1600 זה קטן ולא סוחב. לך תסביר לו על זמינות כוח, על חלוקת משקל, על הגיר שעושה עבודה פשוט נפלאה, ועוד ועוד, זה לא יעזור לך.

בהתחלה עוד הייתי מתווכח איתם אבל מהר מאוד אתה מבין שאין עם מי לדבר, ואני פשוט זורם עם כל לקוח בהתאם למה שהוא חושב.

בסופו של דבר, אני בספק מאוד מאוד מאוד גדול שהיבואן יחליט להביא את המנוע הזה לארץ, ומבחינת השוק הישראלי, מתיחת הפנים של ה1 תסתכם בצד הויזואלי וגם שם בהבדלים נורא קטנים. זו דעתי.

Always go sideways

פורסם

דווקא אני חשבתי שהקהל של במוו יותר אינטליגנטי בקטע הזה..

אני למשל שבאתי לאולם תצוגה די הייתי סגור על רוב הדברים.

מאוד חשוב לי המספרים שמעבר ל 1600 סמ״ק, כמו למשל מומנט, תיבת הילוכים, הנעה אחורית וחלוקת משקל.

אגב שאלה לגבי הiDrive.. יש אפשרות שם לGPS מובנה?

פורסם

גם ב-במוו יש את אלה שמבינים ואת אלה שלא, מסתדרים עם שניהם בסופו של דבר.

יש אופציה לGPS מובנה, בתוספת תשלום.

מאיזה איזור אתה? אם אתה מהצפון תקפוץ אליי לאולם תצוגה ונשב על איזה כוס קפה. אני אשמח לעזור.

Always go sideways

פורסם
.

יש אופציה לGPS מובנה, בתוספת תשלום.

.

מקורי או התקנה מקומית שמתלבשת על המסך המקורי?

ובאיזה סדר גודל של עלות מדובר?

פורסם
מקורי או התקנה מקומית שמתלבשת על המסך המקורי?

ובאיזה סדר גודל של עלות מדובר?

מצטרף לשאלה.

אגב והייתי אצלך באלם תצוגה שבוע שעבר ידידי.

התקנה מקומית שמתלבשת על המסך המקורי, כ6K.

לגבי ההתקנה המקומית, עד היום לא נתקלתי בתקלות (לקוחות שחזרו עם תקלה ברכיב שהותקן מקומית) והאחריות כוללת את ההתקנות המקומיות.

התייחסתי אליך יפה כשהיית פה?

Always go sideways

• תוכן חדש...