Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 1 series

nitros54
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז אחרי המון התלבטויות בינה לבין הA3, לקחתי את עצמי לאולם התצוגה לשבת ולהרגיש את שניהם

ההחלטה נפלה חד משמעית על הבימר.

הרכישה מיועדת להתבצע עד תחילת ינואר... השאלה היא האם צפויה מתיחת פנים בקרוב לאוטו?

אני ממש לא רוצה להוציא את האוטו מהחברה ולהתבאס שאחרי חודשיים תצא צורה חדשה.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

הרכב ייצא ב2011 כלומר יהיה בערך 3 שנים על הכביש,הגיוני שיתבצע ריענון כלשהו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גוגל היה מאוד עוזר לך.

הינה מה שיצא לי מהחיפוש :

http://www.worldcarfans.com/113090562455/2014-bmw-1-series-facelift-spied-hiding-modest-changes

ובקצרה - ב-2014 תהיה מתחית פנים צנועה (לא קראתי ונכנסתי לפרטים, אתה מוזמן).

תבדוק האם זה רלוונטי לך בכלל וקח בחשבון שגם אם זה יתבצע בתחילת 2014 סביר כי יעברו כמה חודשים עד שזה יגיע לארצנו..ככה שיכול להיות שיצא לך לחכות חצי שנה ואולי אף יותר עד להגעת מתיחת הפנים - אתה מוכן לזה?

פורסם

בBMW מתיחת פנים היא אף פעם לא רצינית ברמה כזאת שרוכשים של הדגם לפני המתיחה יתבעסו.

תבדוק למשל את מתיחת הפנים של הסדרה 5 (שהגיעה לארץ לפני פחות מחודש). תראה שההבדל זניח עד לא קיים.

כנראה שמתיחת הפנים של ה1 תהיה ברמה דומה.

אגב, מאיפה אתה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אגב עוד פרט ששכחתי לבדוק...

הרכב מגיע עם בקרת שיוט?

א.אני חושב שזה תלוי בדגם.

ב.תעיין בקטלוג

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
סליחה על הבורות..

אבל מה זה LIMITER?

אתה קובע מהירות שאותה אתה לא יכול לעבור?

בדיוק. לוחץ על הכפתור בהגה, והמהירות בה אתה נמצא נקבעת כמהירות המקסימלית. יש ג'ויסטיק קטן עם פלוס ומינוס עליו שאתה יכול ללחוץ עליו ולהעלות או להוריד את המהירות הקמסימלית.

הדרך היחידה בה תעבור את המהירות שקבעת, היא בקיקדאון. הרכב מזהה את זה כמצב חירום ומאפשר לעלות במהירות, ברגע שתוריד את הרגל מהגז, הרכב לאט לאט יירד למהירות שקבעת ושוב לא ייתן לך לעבור אותה עד הקיקדאון הבא.

לצורך העניין, במידה ואתה על המהירות שקבעת והורדת רגל מהגז, המהירות תרד.

Always go sideways

פורסם

אפשר להוסיף בקרת שיוט בתשלום (כנראה הזמנה מיוחדת מה שמאריך את זמן האספקה)

אבל שים לב שבקרת השיוט תבוא במקום הlimiter ולא בנוסף.

לא ניתן לקבל בסדרה 1 גם limiter וגם בקרת שיוט.

פורסם
אי אפשר. אל תטעה אנשים.

איבזור בנאלי כמו בקרת שיוט שניתן להוסיף ל 135 (אומנם הופך את זה להזמנה מיוחדת) לא ניתן להוסיף ל 116\118??

פורסם
איבזור בנאלי כמו בקרת שיוט שניתן להוסיף ל 135 (אומנם הופך את זה להזמנה מיוחדת) לא ניתן להוסיף ל 116\118??

135 זה הזמנה מיוחדת נקודה. לא מחזיקים כאלה בארץ באופן סדיר. עם בקרת שיוט או בלי, 135 זה הזמנה מיוחדת בלי קשר.

בקרת שיוט לא ניתן להוסיף ל116/118. לא יעשו לך בשביל זה הזמנה מיוחדת.

Always go sideways

פורסם
אי אפשר. אל תטעה אנשים.

תודה רבה על העזרה אתה עוזר המון!

אגב לגבי צבע לבן מטאלי...

זה אפשרי?

מה העלות אם כן?

• תוכן חדש...