Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 135K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי, זוג אנשים בשנות ה50 לחייהם מוכרים את הקורולה 2008 שלהם ורוצים לקנות רכב חדש.

הדגש העיקרי הוא על גיר אוטומטי (לא רובוטי - גרוע, כמו בקורולה) וכמה שפחות נסיעות למוסך, משמע - רכב כמה שיותר אמין וחיסכוני בטיפולים. בנוסף חשוב שתהיה איכות נסיעה בינונית+ ומנוע סביר (מבחינת כח).

הרכב ישמש כ80% לנסיעות עירוניות והשאר בין עירוני וסה"כ הרכב יסע בין 15K - 20K בשנה. גם לא כזה משנה להם אם זו תהיה משפחתית או מיני.

עלו כל מיני רעיונות כמו:

סקודה אוקטביה

שברולט קרוז

טויוטה יאריס היברידית

הונדה סיוויק

קיה סיד

וולקסואגן גולף

אך אין העדפה מסוימת... אשמח לקבל עצה טובה!

פורסם

הגולף רובוטית אומנם לא דומה לקורולה אבל לא אמין במיוחד ושנתיים אחריות.

הסיד גם היא רובוטית אבל מדובר בגיר מאוד מוצלח ולא שמעתי על בעיות אמינות איתו והוא נותן ביצועים מצוינים ביחד עם חיסכון בדלק

ובכלל מדובר במכונית איכותית עם תמורה טובה למחיר וגם 7 שנות אחריות .

הסוויק יקרה והקרוז לא משהו לדעתי וכבר די מיושנת (למרות הגימיק של המסך מגע).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

מתוך הרשימה יש שתי אפשרויות שאני מכירה אישית (ושווה לכם לבדוק גם את הקיה סיד):

הכי תתאים להורים שלך - סקודה אוקטביה: חזקה, זריזה, מרווחת, חסכונית, כיפית לנהיגה.

או הגולף 1.4, מאותה משפחה של הסקודה, בטיחותית, זריזה, איכות חומרים גבוהה, תתאים לנסיעות של זוג, לא למשפחה.

ותמיד טוב לבדוק את הרכב מקרוב, להתרשם מהנוחות שלו ואף לבקש נסיעת מבחן קצרה.

בהצלחה,

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

ההיברידיות מאוד מתאימות, בעיקר אם רוב הנסיעות הן בתוך העיר.

ליאריס היבריד אפשר להוסיף גם את הג'אז שהיא מרווחת יותר אך חסכונית פחות.

במתיחה קלה של התקציב נמצאת האוריס הייבריד אבל אם הם לא צריכים את המרווח העודף אז אני ממליץ להתמקד ביאריס/ג'אז.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

אמירה כללית - אם חיסכון בדלק הוא פרמטר, ואין צורך בגודל של משפחתית, אין כמעט שום סיבה לבחור במשפחתית על פני סופר-מיני.

לפי מה שתיארת, אני הייתי פוסל את כל המשפחתיות מראש, ומתמקד רק בסופר-מיני (ולא חסר מבחר). כך תחסכו גם במחיר הרכב וגם בדלק בהמשך.

פורסם

גם בעיניי אם אין חשיבות לרכב משפחתי או לא, ומה שחשוב זה בעיקר צריכת הדלק, אולי כדאי ללכת על מיני- יש בקטגוריה רכבים מעולים שיכולים להתאים להם. בכל מקרה מבין האופציות שכתבת אני מכיר את הטויוטה יאריס, אני לא בטוח לגבי ההיברידית אבל אני יודע שלרגילה יש גיר רובוטי שלוקח זמן להתרגל אליו..לא יודע כמה זה יתאים למבוגרים. לצעירים יותר זה אחלה רכב, יכולים להתרגל לנהיגה שונה יותר מהר.

סקודה אוקטביה החדשה היא אמינה, רק תיקח בחשבון שזה רכב שהוא גניב וסביר להניח שהביטוח ידרוש להתקין מערכת איתוראן=הוצאה נוספת.

קיה סיד יכולה להיות אופציה טובה, בינתיים שמעתי עליה רק דברים טובים ואם אני לא טועה היא מגיעה עם 7 שנים אחריות.

לגבי השאר אני לא בטוח..

אם אתה לא נעול על משפחתית, יש את ההונדה ג'אז ההיברידית, הi20 והפיקנטו- שלושתן מעולות וקיבלו 5 כוכבי בטיחות

פורסם

קודם כל, תודה לכולם על העזרה!

אני אבדוק את הסיד והאוקטביה, אבל הייתי שמח לקבל המלצה על רכב מיני טוב, חיסכוני אבל יחסית מרווח. אולי באמת אני אצליח לשכנע אותם לעבור למשהו חיסכוני יותר...

פורסם
קודם כל, תודה לכולם על העזרה!

אני אבדוק את הסיד והאוקטביה, אבל הייתי שמח לקבל המלצה על רכב מיני טוב, חיסכוני אבל יחסית מרווח. אולי באמת אני אצליח לשכנע אותם לעבור למשהו חיסכוני יותר...

הונדה ג'אז נחשבת מרווחת למדי, ותהיה חסכונית מאוד אפילו בדגם הרגיל, ואף יותר בדגם ההיברידי.

פולו TSI תהיה יחסית חסכונית וחזקה, ואם תרצו לחסוך 15K, תוכלו לקחת במקומה את אחותה לבית סקודה שמוצעת עכשיו במבצע ב-99K.

יש עוד לא מעט אפשרויות טובות - קח בחשבון שהתקציב שהצבת הוא תקציב ענק עבור סופר-מיני. לדעתי תוכל לקבל רכב מעולה גם אם לא תוציא את כל ה-135K.

• תוכן חדש...