Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בזמן נסיעה עם האוטו (פאסט 1900דיזל אוטומט שנת 2002) לחצתי על דוושת הגז בכדי להאיץ ולעקוף ואז

נשמע רעש ״פווווף״ והאוטו הפסיק להאיץ ומאז הוא כזה ״לא סוחב״

וישנו גם רעש נסיעה מתכתי כזה ועשן יותר סמיך שיוצא מצינור הפליטה.

מבקש את עזרתכם כדיאגנוזה ראשונית ע״פי התיאור!

תודה רבה.

פורסם

לא מומחה גדול, אבל נראה לי שהטורבינה שבקה חיים.

בכל אופן מציע לך לבדוק את העניין בדחיפות במוסך (ממליץ על מוסך רון אם אתה מהאזור) ולא להמשיך לנהוג ברכב כדי לא לגרום לנזק נוסף.

בהצלחה.

פורסם

מאור שלום.

לגבי הפאסאט 1900TDI 2002 שלא מאיץ,האם ידוע לך

היכן נמצא מגדש הטורבו במידה ואני עומד מול המנוע לאחר שהורדתי את מכסה הפלסטיק?? והאם הצנרת אליו עוברת לאורך כל הרכב??

יכול להיות שצנרת נפגעה בדרך לאגזוז??

תודה מאור.

פורסם

אני לא יודע בדיוק באיזה צד אצלך יושב הטורבו ולכן האופצייה הטובה ביותר להכוונה בעניין תהיה אם תוכל להעלות תמונות מכמה זוויות של תא המנוע ללא כיסוי הפלסטיק.

פורסם

בתור בעלים של רכב עם אותו מנוע בדיוק (פולקסוואגן בורה טורבו דיזל 1900), אני אציע לך לא להתעסק עם זה, ופשוט לגשת למוסך לאבחון התקלה.

על פניו, נשמע כאילו הטורבו מת. אני מקווה שלא, כיזה לא תיקון זול. אני לא מכונאי ומדבר מנסיוני האישי בלבד אבל ככה זה נראה לי.

אל תחכה, גש למוסך ותבדוק.

הרבה פה ממליצים על מוסך רון, אני לא הייתי שם אבל הוא גם חבר פה בפורום. מכל מה שקראתי עליו עד היום הוא עושה רושם של מקצוען אמיתי. אל תחכה, גש לבדיקה של העניין!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...