Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני 5 חודשים החלפתי מכסה מנוע וטמבון לפונטו(צבע לבן) דגם SX 2003 ( הטמבון בצבע של הרכב ) , ועכשיו פתאום אחרי שחזרתי משטיפה (עם גרניק ידנית , לא הגלגלים הענקיים האלה ) , אני שם לב שיש קילוף אשכרה קילוף של הצבע והוא חוזר לצבעו המקורי שהוא כניראה שחור ,

להלן תמונה

m4woz2mmm5j0.jpg

חפשתי בפורום באינטרנט לפי הקוד צבע (הרי החליפו לי מכסה מנוע וכבר אין לי את המדבקה שם) והבנתי שהצבע הוא ,249 לפי האתר הבא שמצאתי בפורום פיאט העולמי ,

http://www.fiatforum.com/gallery/data/1698/punto-mk2-colours.jpg

שאלתי אם אפשר לתקן זאת לבד עם מכחול או משהו בסיגנון , לא אכפת לי שממרחק מטר ישימו לב העיקר שיהיה שם לבן, כי אין סיכוי שאני שוב צובע מחדש !

תודה !

פורסם

קודם כל, התמונה לא הכי ברורה, אולי זה רק אצלי, אבל רצוי תמונה יותר ברורה.

בקשר לגרניק, הוזכר כאן בעבר, ואני ממליץ לך בחום לקרוא כאן, המון שרשורים בנושא, הוא באמת מסוכן, בשימוש לא נכון, לצבע הרכב( וגם לגוף האדם אבל לא ניכנס לזה)

בעניין הצביעה, נמתין לשמוע את דברי המומחים שכאן :)

בהצלחה!

פורסם

התמונה בכוונה בזום , אבל רואים היטב למה אני מתכוון , "הכתם" השחור זה בעצם הקילוף המדובר בטמבון !

זה לא גרנק שלי אישי , פשוט שטפתי את הרכב בכפר קאסם (עושים עבודה עשר!!) בזול !

אשמח לפתרונות חברה!

פורסם

אם התוצאה היא קילופי צבע השטיפה לא הייתה טובה כ"כ.

כנראה הם השתמשו בגרניק חזק מידי ומקרוב מידי.

לדעתי אי אפשר לעשות שם תיקון אלא צריך לצבוע את כל הפגוש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לפני מה שאני רואה זה לא קשור לשטיפה.

בוצע בטמבון צביעה גרועה -רואים לפי הדפנות למטה. לא יעבור הרבה זמן עד שכל הטמבון יתקלף.

אתה יכול לנסות לטשטש/לצבוע עם צבע תואם,אבל קח בחשבון שזה יהיה זמני.

פורסם

עופר לפי דברי הבחור זה קרה בגלל השטיפה, יכול להיות באמת שהצביעה גרועה אבל מה שהוביל להורדת הצבע (הזרז) היה השטיפה החזקה מידי כנראה.

זה נראה כמו משהו יחסית גדול, צביעה מקומית תטשטש את זה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה שהבחור אומר זה מה שהוא מבין וזה בסדר. אני רואה את הטמבון ומבין

שלא נעשתה שם עבודה טובה. (תסתכל בתחתית הטמבון ותבין לבד) השטיפה אולי זירזה את התופעה

אבל גם בלעדיה היא הייתה מתפתחת בשלב כל שהוא. (הערכה שלי מהתמונה)

אפשר לנסות לטשטש את המקום המקולף על ידי צביעה מקומית, בתקווה ששאר הטמבון לא ימשיך להתקלף.

איך בודקים את זה? מנסים לקלף את הצבע עם ציפורן בקצוות- אם מתקלף? סימן שצדקתי. (צביעה גרועה בלי הכנת המקום לשכבת צבע חדשה)

פורסם

אתם צודקים ח'ברה , דבר ראשון איך שיצאתי משם , הבנתי שנפלתי על מקום לא עלינו ,

בכול מקרה אשמח לאיזה פתרון זמני וטישטוש על ידי צביעת מקומית עצמאית !

והתפתחות של הקילוף קרתה רק בזמן השטיפה , לפני זה באמת היה ניראה כמו חדש !

אשמח לרכיבים ו"הוראות הפעלה " זריזות

תודה ובוקר טוב !

• תוכן חדש...