Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש וחצי אני צריך לעשות טסט על הרכב שלי.

כעת אני עומד על כ-7000 ק"מ - יעני עוד 3000 ק"מ לטיפול עשרת אלפים. כפי הנראה אני לא אגיע לעשרת אלפים לפני הטסט.

האם כדאי לי להקדים את הטיפול 10000 לפני הטסט?

תודה!

פונטו ספייס elx 2001 - מדהימה בלי עין הרע:-D

פורסם

לא נתת נתונים מספקים:

1. מרבית כלי הרכב המודרניים אינם מצריכים טיפול "10,000" אלא טיפול כל 15,000-30,000 ק"מ או פעם בשנה-שנתיים, מה שמגיע קודם. את ההמלצה תנמא בספר ההוראות שקיבלת עם הרכב.

2. תדירות הטיפולים תלויה גם בשימוש ברכב - אין דין רכב שנוסע רק בכישים מהירים כדין רכב הנוסע בשטח - החשיפה שלהם לגורמי נזק והבלאי שלהם שונה מאוד, גם אם הגיל והנסועה דומים.

3. האם עשית איזה טיפול ביניים - למשל החלפת רפידות בלמים? גם זה משנה את התמונה.

לכן - לפני שאתה מקבל החלטה בדוק מתי בוצע הטיפול הודם ומתי נדרש הטיפול הבא. יתכן שלגלה שלמרות שעשית רק 7,000 ק"מ כבר מגיע הזמן להכניס את הרכב לטיפול.

אישית איני קושר בין הטסט לטיפול השנתי - השנה, למשל, עשיתי את הטסט ביולי (כחודשיים לפני מועד תפוגת תוקף הרשיון) ואילו את הטיפול ביצעתי בספטמבר, כמעט בדיוק שנה אחרי הטיפול הקודם. הנסועה שלי היתה כ-10,000 ק"מ בעוד שתדירות הטיפול המומלצת היא אחת ל-15,000 ק"מ - כיון שמועד השנה הגיע לפני הנסועה.אבא שלי, לעמות זאת, שנוסע הרבה פחות ממני - לא ניגש לטסט בלי לעשות קודם טיפול שנתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובה הנרחבת.

אז ככה...

מדובר על פונטו ספייס 2001, שנקנתה לפני כחודשיים. לא ביצעתי בדיקה לפני הקנייה, אך ראיתי את הסטוריית הטיפולים התקינה של הרכב.

הרכב עובד טוב ב"ה ונסעתי בו כ-3000 ק"מ מאז הקנייה.

הנסיעה שלי היא בכבישים עירוניים ומהירים, אך לא בשטח.

באופן כללי - יש יתרון לבצע טיפול כזה לפני טסט בכלל?

פונטו ספייס elx 2001 - מדהימה בלי עין הרע:-D

פורסם

כשאני רוכש רכב אני מבצע יישור קו, בטח ובטח אם מדובר ברכב וותיק על הכביש.

אני במקומך מקדים את הטיפול וכך מבצע יישור קו על הדרך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...