Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני רוצה להפקיד סכום מסויים עם אופציה למשוך משם פעם בחודש או שבוע לפחות, והמילים כגון ריבית "פריים" וחבריו עושות לי סלט בעיניים.

אני בור בנושא ולא מבין, כמובן שעלי לדעת וללמוד אז אני רוצה בעקרון לשאול - מה זה אומר?

יש לי סוגי אופציות שונות בחשבון בשביל פקדונות, חלקם עם אופציה שבועית / חודשים / חצי שנה וכדומה.

ריבית הפריים למה שאני רוצה כרגע היא P-2.40, בשביל הפקדה קטנה לטובת שנת הלימודים המתקרבת.

אשמח להסברים

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא ממש יודע להסביר לך.

אני רק אגיד לך שאני מקבל על סכום לא ממש קטן 1.2% שנתי.

התוכנית היא: 10 חודשים סגורים, ואחר כך תחנת יציאה יומית.

בקיצור חרבנה. אבל אם לומר את האמת, לא סגרתי את הכסף בשביל הריבית, אלא בשביל לא לגעת בו

עד שיגיע הרגע שבו אצטרך את הכסף.

פורסם

אני יודע שאחוז הריבית שנקבל על סכום כסף כלשהו בבנק שואף ל 0, אבל סתם השאלה שלי כשאתה עושה פיקדון כלשהו מה זה כל המספרים האלו שמציעים לך מסביב, אין הסבר שם, אין לי מושג מה זה אומר.

קצת קריאה בוויקיפדיה עזרה, אבל אני עדיין לא יודע אם זה משתלם בכלל. הכסף כשלעצמו - אני לא נוגע בו כלל. הוא יושב בצד שם בחשבון

Opel Adam S 2017

פורסם

אם קראת, הבנת שלסניפך אין השפעה על ריבית הפריים ושהיא עשויה להשתנות מעת לעת. ריבית הפריים כיום היא כמדומני2.75 והיא נמוכה יחסית לשנים עברו.

מה שכן תלוי בסניף הבנק שלך ובך כלקוח הוא המרווח מריבית הפריים.

אם הציעו לך פריים פחות 2.45 הרי שעליך להוריד 2.45 מ2.75 ותשאר עם 0.30 שנתי, נמוך מאוד.

אם תסגור לזמן ממושך יותר ו או סכום גדול יותר, תקבל ריבית גבוהה יותר או במילים אחרות מרווח קטן יותר מן הפריים.

הריביות כעת נמוכות. בדוק אפשרות של קניית קרן כספית שהיא נזילה ומאפשרת ככל הנראה ריבית טובה יותר.

פורסם

1. ריבית בנק ישראל - זו הריבית שקובע בנק ישראל, והיא אחד הכלים המוניטריים (אולי העיקרי שבהם) שעומדים לרשותו על מנת לעמוד ביעדי הממשלה לגבי פרמטרים שונים במשק. בנק ישראל רשאי לשנות את הריבית מתי שהוא רוצה. נהוג שהבנק מפרסם את החלטת הריבית בסוף החודש, אבל בחודש שעבר לדוגמא היו שני שינויי ריבית. ריבית בנק ישראל עומדת היום על שיעור של 1.25% לשנה.

2. ריבית פריים - מורכבת מריבית בנק ישראל + תוספת שכל בנק קובע לעצמו. כרגע כל הבנקים התיישרו על תוספת של 1.5% כלומר הפריים היום הוא 2.75%. נהוג לסמנו ב P

כפי שכתב לך [פנדוב - לך לבנק שלך ובקש לרכוש קרן כספית. בסכומים קטנים היתרונות של הקרנות הכפסיות גדלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
1. אבל בחודש שעבר לדוגמא היו שני שינויי ריבית. ריבית בנק ישראל עומדת היום על שיעור של 1.25% לשנה.

מממ...עשיתי פאדיחה. עשיתי copy-paste למשהו שרשמתי ביוני. החודש (ספטמבר) עדיין לא היה כל שינוי בריבית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מממ...עשיתי פאדיחה. עשיתי copy-paste למשהו שרשמתי ביוני. החודש (ספטמבר) עדיין לא היה כל שינוי בריבית.

אבל בטח היה שינוי בעמלות, אז זה מתקזז :lol:

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...