Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש עבור הקמארו שלי דרך איביי סט של 4 בוכנות חדשות למכסה מנוע ותא המטען מסוג שלא הצלחתי להשיג בארץ, האם תהיה לי בעיה לשחרר את הפריטים בהגיעם לארץ מהמכס?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בולמי תמיכה לדלת אחורית נחשבים ברשימת השחרור המהיר את משרד התחבורה והמכס.

אתה תמיד יכול להביא את הבוכנות בתור בוכנות למכסה אקוואריום או משהו.

זה לא כזה משנה בקטע הזה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין שום בעיה, בזמנו הזמנתי סט כזה חדש לתא המטען של הרכב שלי.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אין בעיה. הזמנתי זוג והגיע עד הבית בלי בעיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

140 דולר כולל המישלוח עבור סט בוכנות גז מקוריות תוצרת "סטבילוס"ארה"ב הכולל זוג בוכנות למכסה מנוע וזוג בוכנות לתא מטען,מה דעתכם על המחיר? שווה להזמין?

אגב, כמה בערך אצטרך לשלם מכס עבור סכום כזה בהגיעם לארץ?

חבילה כזאת מגיע בדר"כ בסופו של דבר לסניף הדואר הקרוב לבייתי או שיהיה עליי לגשת למכס ע"מ לשחרר את החבילה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תבדוק גם באתר הזה:

www.Liftsupportsdepot.com

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תבדוק גם באתר הזה:

www.Liftsupportsdepot.com[/quot

הזמנתי בסוף מהאתר הזה סט של 4 בוכנות גז הכולל זוג למכסה מנוע+זוג לתא המטען כולל דמיי מישלוח בעלות של 123 דולר.

לגביי אייכות הפריטים ואמינות האתר אין לי מושג.

אם למישהו יש נסיון עם האתר הנ"ל אשמח לשמוע את דעתו עליו ועל אייכות מוצריו לטוב או לרע.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

פניתי גם בעבר לחברת רדקו בטרם הזמנתי מחו"ל אך גם שם לצערי לא מצאתי את הדגם הספציפי שמתאים לרכבי.

וכפי שכבר ציינתי הזמנתי בסוף אתמול מהאתר www.Liftsupportsdepot.com

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...