Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... יש לי איזו בעיה מתסכלת, הפ'יגו לפעמים מחליטה לא להניע, כשהמנוע חם או קר לא משנה, מסובבים סוויץ' ואין שום תגובה גם הנורות לא נדלקות. עם כבלים או בירידה הרכב מצליח להניע יחסית בקלות, האם הבעיה בטוח בסטרטר?? ואם כן להחליף??

פורסם

יש לי בעיה דומה ובדיוק באתי לשאול. יש באוטו אימבוילייזר.

כשאני מסובב סוויץ' הנורות נדלקות והכל נראה תקין אבל לא מניע (יש איזה רעש אבל אין סטרטר). הבעיה התחילה לפני חודשיים, החלפתי סטרטר ועדיין קורה.

אז כנראה שלא הסטרטר ולא המצבר. מה נשאר? ואיך אפשר לאבחן את התקלה?

פורסם

המצבר והקטבים נראים במצב טוב ללא חלודה או קורוזיה, במקרה שהאזעקה היא הגורם לבעיה מה עושים? אפשר לנתק אותה ידנית? מישהו יודע לתת הסבר עפ"י התמונה של המנוע?

תמונה.jpg

פורסם
יש לי בעיה דומה ובדיוק באתי לשאול. יש באוטו אימבוילייזר.

כשאני מסובב סוויץ' הנורות נדלקות והכל נראה תקין אבל לא מניע (יש איזה רעש אבל אין סטרטר). הבעיה התחילה לפני חודשיים, החלפתי סטרטר ועדיין קורה.

אז כנראה שלא הסטרטר ולא המצבר. מה נשאר? ואיך אפשר לאבחן את התקלה?

חבל שהלכת להחליף סתם סטרטר בלי להיוועץ פה בעניין התקלה כי דווקא במיקרה שלך ייתכן והנעילה/קודנית לא תקינה או מצבר. את המצבר בדקת? עם כבלים אתה מצליח להניע? 

המצבר והקטבים נראים במצב טוב ללא חלודה או קורוזיה, במקרה שהאזעקה היא הגורם לבעיה מה עושים? אפשר לנתק אותה ידנית? מישהו יודע לתת הסבר עפ"י התמונה של המנוע?

אתה טוען שכבלים בכל מצב מניעים את הרכב אז למה שהבעיה תהיה באזעקה או בנעילה? למרות שהמצבר חדש לחלוטין לא מחייב שלא יהיה בו כשל.

פורסם
חבל שהלכת להחליף סתם סטרטר בלי להיוועץ פה בעניין התקלה כי דווקא במיקרה שלך ייתכן והנעילה/קודנית לא תקינה או מצבר. את המצבר בדקת? עם כבלים אתה מצליח להניע?

לא ניסיתי עם כבלים כי יש מתח (הנורות דולקות) ובלי קשר בסוף זה מניע.

תיאור מדויק של הבעיה: מסובב את הסוויץ' שני קליקים מחכה שהכל יידלק (הנוריות נדלקות ישר ואני מחכה עד שהרדיו נדלק). בסיבוב השלישי אני שומע רעש מוזר (לא הרעש הרגיל של סטרטר) כל עוד המפתח מסובב. עוזב את המפתח, מנסה שוב, לא מניע וכך הלאה. הוצאתי את המפתח לגמרי, ניסיתי שוב והניע.

האם יכולה להיות בעיה בסוויץ' עצמו?

פורסם

תיאור מדויק של הבעיה: מסובב את הסוויץ' שני קליקים מחכה שהכל יידלק (הנוריות נדלקות ישר ואני מחכה עד שהרדיו נדלק). בסיבוב השלישי אני שומע רעש מוזר (לא הרעש הרגיל של סטרטר) כל עוד המפתח מסובב. עוזב את המפתח, מנסה שוב, לא מניע וכך הלאה. הוצאתי את המפתח לגמרי, ניסיתי שוב והניע.

אז מה אם הנורות דולקות, זה לא אומר שהמצבר תקין. הסטרטר זה מה שייקבע את הכוח שיש במצבר כי הוא זה שמעמיס עליו הכי הרבה בהנעה. בקיצור שזה קורה נסה להניע עם כבלים ותחזור לעדכן. אם לא מניע צריך לבדוק אם מגיע בכלל מתח לסטרטר ברגע ההנעה. משם ניתקדם הלאה.

פורסם

בדוק את הסוויטש הרבה פעמים הבעיה היא משם.

בכלל נשמע כמו בעיה חשמלית ולא בעיה מכנית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

למה אתה נדחף לשרשור של מישהו אחר ומבלבל את כולו, פתח לך שרשור משלך ותקבל תשובות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...