Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי פלסטלינה מאיביי, אני מחפש חומר סיכוך שיספיק רק לביצוע העבודה אין צורך במשהו יקר ורציני, עדיפות מחנויות כמו אוטו דיפו אייס הום סנטר וכו, אחרת אצתרך לשלם על משלוח עוד 30 שקל וחבל.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אינני מעוניין להטעות אך הבנתי שהapc של שופרסל יכול להוות כחומר סיכוך במינון נכון. תקנו אותי אם טעיתי.

מזה APC של שופרסל? (לא מצאתי פרטים בגוגל)

פורסם

חלילה וחס! APC של שופרסל לא מתאים כחומר סיכוך, זה חומר אגרסיבי. עצה שלי, אין צורך בשום חומר סיכוך, אני מדבר מניסיון כמובן, עשיתי זאת כמה וכמה פעמים ללא שום בעיה. תכין דלי עם מים ושמפו לרכב, השמפו שאיתו את שוטף את הרכב, נקה את הרכב היטב, תספיג את הספוג בשמפו, תסחט אותו בנקודה שבה אתה רוצה לעבור עם הפלסטלינה ואז תתחיל לעבוד עם הפלסטלינה, אם אתה רואה שהמשטח נהיה יבש, תסחט עוד סבון על הפח.

תדג רק שהסבון שמשמש לסיכוך הפלסטלינה נקי וחדש.

פורסם

יש לי שמפו וואקס כזה, רשום שזה לצבע מטאלי(כמו הרכב שלי), זה יתאים לביצוע העבודה?

2405661.gif

פורסם
חלילה וחס! APC של שופרסל לא מתאים כחומר סיכוך, זה חומר אגרסיבי. עצה שלי, אין צורך בשום חומר סיכוך, אני מדבר מניסיון כמובן, עשיתי זאת כמה וכמה פעמים ללא שום בעיה. תכין דלי עם מים ושמפו לרכב, השמפו שאיתו את שוטף את הרכב, נקה את הרכב היטב, תספיג את הספוג בשמפו, תסחט אותו בנקודה שבה אתה רוצה לעבור עם הפלסטלינה ואז תתחיל לעבוד עם הפלסטלינה, אם אתה רואה שהמשטח נהיה יבש, תסחט עוד סבון על הפח.

תדג רק שהסבון שמשמש לסיכוך הפלסטלינה נקי וחדש.

תודה על ההבהרה! כנראה שהתבלבלתי עם נושא אחר שראיתי.

פורסם

יש לי ניסיון מצויין עם פלסטלינה של carpro שעושה עבודה מצויינת עם מרסס מים בלבד. הרבה ריסוס. זה עובד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
יש לי ניסיון מצויין עם פלסטלינה של carpro שעושה עבודה מצויינת עם מרסס מים בלבד. הרבה ריסוס. זה עובד.

רשום כאן שלא מומלץ על מים, והפלסטלינה שהזמנתי היא פשוטה מאיביי אבל כניראה שתעשה את העבודה.

http://ildetailing.wordpress.com/2011/08/10/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%91%D7%9B%D7%9C%D7%9C-%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%94/

פורסם

אני עשיתי פלסטלינה כמה וכמה פעמים עם שמפו Dupont מאוטו דיפו שערבבתי עם דלי מים, כל עוד המשטח היה עם סבון וחלק הכל היה בסדר, מה שחשוב זה רק שהמשטח לא יהיה יבש, אתה צריך שהפלסטלינה תחליק על גבי הפח, אם אתה מרגיש התנגדות, שים עוד סבון על המשטח.

פורסם
אני עשיתי פלסטלינה כמה וכמה פעמים עם שמפו Dupont מאוטו דיפו שערבבתי עם דלי מים, כל עוד המשטח היה עם סבון וחלק הכל היה בסדר, מה שחשוב זה רק שהמשטח לא יהיה יבש, אתה צריך שהפלסטלינה תחליק על גבי הפח, אם אתה מרגיש התנגדות, שים עוד סבון על המשטח.

יש לי כתמים שלא יורדים, ואני יודע שהן כן אמורים לרדת אבל עם קצת חומר ופלסטלינה, לפי דעתך השפו וואקס הזה יתאים ?

2405661.gif

פורסם
רשום כאן שלא מומלץ על מים, והפלסטלינה שהזמנתי היא פשוטה מאיביי אבל כניראה שתעשה את העבודה.

http://ildetailing.wordpress.com/2011/08/10/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%91%D7%9B%D7%9C%D7%9C-%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%94/

מכיר את ההמלצה הכללית הזו.

אני אף פעם לא יודע כמה מההמלצות נובעות מאינטרסים.

יש דברים שאתה יכול להרשות לעצמך לקחת סיכון.

זה מה שעשיתי. ניסיתי וראיתי שזה עובד טוב.

אולי הצבע של הרכב שלי במצב טוב וסוג הלכלכוך שהיה עליו הוא מהסוג הפשוט.

כך או כך, התוצאה הייתה מצויינת.

בפעם הבאה שאעשה, עוד מספר חודשים כנראה, אנסה עם ONR.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מכיר את ההמלצה הכללית הזו.

אני אף פעם לא יודע כמה מההמלצות נובעות מאינטרסים.

יש דברים שאתה יכול להרשות לעצמך לקחת סיכון.

זה מה שעשיתי. ניסיתי וראיתי שזה עובד טוב.

אולי הצבע של הרכב שלי במצב טוב וסוג הלכלכוך שהיה עליו הוא מהסוג הפשוט.

כך או כך, התוצאה הייתה מצויינת.

בפעם הבאה שאעשה, עוד מספר חודשים כנראה, אנסה עם ONR.

אולי בעין שלך זה יכול להראות טוב, אבל יש דברים שהעין שלנו לא רואה, וכאן הבעיה, יכול להיות שזה פשוט לא מתאים, למרות שבעין שלך זה ניראה בסדר, לא סתם היו רושמים שלא מומלץ רק עם מים, ועדיף חומר סיכוך מתאים.

פורסם
השמפו יתאים, אין לך מה לדאוג, שים רק הרבה סבון על פח הרכב.

לערבב את השמפו עם מיים בדלי?

פורסם
אולי בעין שלך זה יכול להראות טוב, אבל יש דברים שהעין שלנו לא רואה, וכאן הבעיה, יכול להיות שזה פשוט לא מתאים, למרות שבעין שלך זה ניראה בסדר, לא סתם היו רושמים שלא מומלץ רק עם מים, ועדיף חומר סיכוך מתאים.

אם אתה לא רואה את הפגם, אז מה אכפת לך ממנו?

הונדה - אל תיעלב - אבל הרכב שלך כבר ישן למדי עם לא מעט תיקוני צבע, אז מה זה כבר משנה? זה בדיוק סוג הרכב שמתאמנים ולומדים ממנו, כשיהיה לך רכב חדש יותר כבר תהפוך למומחה.

• תוכן חדש...