Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקת של הרכב במוסך.

הרכב הוא פונטו 2006 דגם דינאמיק טיפטרומיק.

האוטו נקי ומטופל רק במוסך מורשה. יש לי תיעוד בדיקות להכל דרך המוסך. המוכר נראה אמין מאוד.

מה דעתכם על הבדיקה?

20130908_105637.jpg

פורסם

רצועות תזמון ונוזל קירור למנוע הן נושא רגיש ברכבי פיאט , כדאי לבדוק מתי הרכב עבר לאחרונה טיפול טיימינג והאם תמיד השתמשו בנוזל קירור מקורי של פיאט.

חוץ מזה הבדיקה נראת די טובה יחסית לשנתון , נראה שהרכב אכן שמור.

פורסם

לגבי הטיימינג טוען שהוא עשה פעמיים ברכב במוסך מורשה ויש לכך תיעוד מלא. מחר אני אלך למוסך לבדוק את התיעוד הזה

לגבי נוזל הקירור הוא טוען שבמוסך תמיד שמים לו את הנוזל

לגבי הפנסים כמה נורא הדבר? מה העלות?

פורסם

אין משהו מהותי בבדיקה וזה טוב.

עדיף לקחת למוסך שאתה סומך עליו להערכת תיקונים ( ואם בכלל צריך).

לגבי פנסים - אני מניח שהעדשות עכורות. ייתכן וליטוש יעזור (יש הרבה חומר בפורום - גם לביצוע עצמי). אם לא - יש לשקול החלפת הפנסים.

alfa 156 2.5.

פורסם

סה"כ בדיקה יפה.

לגבי רצועת טיימינג - תבדוק שיש באמת תיעוד להחלפה. ברוב המקרים מכוני הבדיקה רושמים את ההערה הזו על סמך קילומטראז בלבד ולא באמת בודקים, ככה שסביר להניח שזה כסתח.

לגבי מערכץ קירור ושמן - הייתי באמת הולך למוסך לברר עלות תיקון, זה בלאי טבעי לרכב בגיל הזה.

פורסם

בדיקה טובה לרכב בגיל הזה. 90% ממה שרשום שם זה כסת"ח.

להוריד כמה גרושים על הליקויים ובשביל ההרגשה הטובה ולקחת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תקנה בפירוקיה .בסביבות ה200 שקלים לפנס.

מה יצא לו מזה? גם בפירוקייה הוא ימצא פנסים דהויים.

כמו שנאמר לא חסרות ערכות או טיפים לחידוש פנסים וממילא זו "מחלה" של מרבית הרכבים בארץ.

הבדיקה הזו מצויינת, לא רק טובה. תתחדש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק לי מוזר שיש נקישות בהעברת הילוכים בגיר רציף?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא מבין גדול בבדיקות . אבל הבדיקה נראת אכן טובה אם בשקעה שאתה חייב להשקיע באיפוס הרכב שזה סביבות ה 5-8 אלף. אבל אותי נורא עניין הקטע שהיה כתוב גם נקישות בהעברת הילוכים. ויותר הפחיד אותי עניין נזילות השמן והקורוזיה במנוע. אגב תבדוק את הרכב בעוד מוסך אני נוטה להאמין שבגלל המעיכות החלפת שמשה וצורך בתיקון היגוי שאני מקווה שאני טועה וזה רק פרונט ולא שסי פגום במעעט תבדוק תרכב שוב שלא יתברר כי הרכב עבר תאונה רצינית במעט

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

אף פעם לא ראיתם טופס בדיקה של מכון? זה הכסת"ח הקבוע למניעת כל תביעה אפשרית בנוגע לכשל בגיר. זה גם מופיע בדוחות בדיקה של רכבים עם גיר ידני.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני נוטה להאמין שבגלל המעיכות החלפת שמשה וצורך בתיקון היגוי שאני מקווה שאני טועה וזה רק פרונט ולא שסי פגום במעעט תבדוק תרכב שוב שלא יתברר כי הרכב עבר תאונה רצינית במעט

הכוונה לשמשה ימנית היא סה"כ חלון

אין שום זכר לפגיעה בשלדה

פורסם
אני לא מבין גדול בבדיקות . אבל הבדיקה נראת אכן טובה אם בשקעה שאתה חייב להשקיע באיפוס הרכב שזה סביבות ה 5-8 אלף. אבל אותי נורא עניין הקטע שהיה כתוב גם נקישות בהעברת הילוכים. ויותר הפחיד אותי עניין נזילות השמן והקורוזיה במנוע. אגב תבדוק את הרכב בעוד מוסך אני נוטה להאמין שבגלל המעיכות החלפת שמשה וצורך בתיקון היגוי שאני מקווה שאני טועה וזה רק פרונט ולא שסי פגום במעעט תבדוק תרכב שוב שלא יתברר כי הרכב עבר תאונה רצינית במעט

איפה ראית כאן 5000-8000 ש"ח בהשקעה?

פנסים חדשים עולים 1200 ש"ח לזוג. חדשים. תוסיף לזה עוד תושבות מנוע בסביבות 600-700 ש"ח, אולי איזה צינור פגום - 200 ש"ח. הגעת לסביבות 2000 ש"ח...מכאן ועד 5-8K הדרך ארוכה מאוד.

לפותח השרשור - אחלה בדיקה לרכב ישן, סע ותהנה.

• תוכן חדש...