Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מעוניין לרכוש רכב 7 מקומות חדש בדגש על צריכת דלק נמוכה . ואמינות גבוהה .

מה הסוגים המומלצים (טויוטה פריוס פלוס??) .

תודה

פורסם

דבר ראשון: 7 מקומות ומכונית חסכונית - זה לא הולך בדיוק ביחד.

הפריוס פלוס באמת נראת קורצת. לא נהגתי אז לא יודע מה להגיד על צריכת דלק 1:20 ?

אני מאד מקווה שהיא יותר מרווחת מהטיוטה וורסו .

הכי קרוב שתמצא זו הרנו גראנד סניק דיזל 1.5 ליטר. מבחני אמת טוענים שהיא מסוגלת לסוע 1:15 .

מצד שני חפשת גם אמינות של טיוטה ... אז זה לא בדיוק הצד החזק של רנו .אני לא יודע מה להגיד לך.

רוב המיניוואן שתמצא יושבות יותר בכיוון של 1:9 (בנסיעה משולבת) בלי קשר למה שהיצרן כותב.

פורסם

הפריוס-פלוס לא מיובאת. התחילו ומיד הפסיקו. הטענה היא שזה בגלל ביקוש יתר בשוק המקומי ביפן. אני חושד בסיבות אחרות - פשוט חרשתי ביקורות באתרים זרים שטענו בתוקף שהצריכה גבוהה בהרבה מהמוצהר והאוטו לא משהו באופן כללי.

הגרנד-סניק יקרה מאד אחרי השינוי במיסוי הירוק - בדיוק פורסם המחירון שלה. חשבתי עליה עוד במחיר הקודם, וירד לי החשק כשהבנתי שאפסיד בירידת ערך את כל מה שארוויח בדלק. איתגרתי את המכירות של קרסו ואמרתי להם שאם הם מבטיחים לקנות אותה ממני בעתיד במחירון של קיה קארנס, אני סוגר עסקה עכשיו. הם לא הסכימו כמובן.

והיתה עוד סיבה - ברכבי התצוגה שלהם היו תקלות במראת צד, בקיפול המגשים ובפתיחת חלון הגג. זה בהחלט תורם לסטיגמה המרושעת שרנו דווקא כן רואה מוסך.

• תוכן חדש...