Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו את הרכב בסניף בשדה התעופה בקטניה, סיציליה.

נסענו עם הרכב לסירקוזה, קטניה, טאורמינה ואף טיפסנו איתה להר הגעש אתנה.

על המד מרחק הופיעו כ 35,000 ק״מ והחזרנו אותו עם 700 ק״מ נוספים.

העיצוב

לא הכי קל לעיכול, אני אישית דווקא אהבתי.

לשיפוטכם לנצ׳יה אפסילון בגוגל :wink:

תא המטען

הבאגאז׳ הספיק (בקושי אומנם) לשתי המזוודות ואפשר היה לדחוס עוד תיק גב במרווח שנשאר.

נכנסים

תא הנוסעים מרגיש דיי מרווח. הישיבה במושב הנהג, שמצאתי אותו נוח גם אחרי נסיעה ארוכה, גבוהה גם אחרי הנמכתו. נוח לנהיגה עירונית. לוח השעונים הוא מרכזי, אישית לא היה לי נוח לחפש אותו בכל פעם מחדש ברצון להחטיף מבט על מד המהירות.

בשילוב עם הישיבה הגבוהה, יחסית והמראה המרכזית הנמוכה, נוצר מצב שהדרך הנשקפת מהחלון הקדמי מוסתרת בחלקו העליון.

המושב האחורי לא היה בשימוש אז לא יצא לי לבחון את המרווח והנוחות בו.

נהיגה

המנוע הוא 1.2 69 כ״ס הקיים בשאר הדגמים בחברה. שקט מאוד בעמידה ואף אפשר לטעות כי אינו עובד. מבחינת כוח הוא יספיק לנסיעה עירונית, אבל אין רזרבות של כוח לעקיפות בכביש המהיר, שם יש צורך לחשב אותם מראש ואפילו להוריד שניים ואף שלושה הילוכים כדי לקבל כוח ולהישאר בקצב העוקפים.

מה שמוביל אותי לעובדה שהרכב פשוט רדום בסל״ד הנמוך מ3000.

בטיפוס לאתנה ישנם עליות חדות, אותם צלחה בכבוד אפילו שמידי פעם הייתי צריך לרדת לשני כדי לקבל יותר מומנט.

הגיר ממוקם על הדש בורד ונופל באופן טבעי ליד, מאוד נוח לפי דעתי.

ההילוכים עצמם עוברים ונכנסים בקלות. הקלאץ הוא חד נקודתי, מתרגלים אבל די מציק.

מערכת הכיבוי בעמידה לא הציקה ואף פעלה היטב. הרכב כבה בעמידה ומניע בלחיצה על המצמד.

נוחות והתנהגות

כמו שציינתי המושב די נוח לנסיעה ארוכה וישנו כיוון לגב התחתון שתורם.

הרכב משכך את המהמורות הקלות באופן סביר, אבל מתרסק על העמוקות. בדרך לבנים באחת הערים, אפשר היה לשמור על ארוחת הצהריים וגם לא הופיעו קרקושים מהחלקים הפנימיים.

בכביש המהיר היציבות לא היתה כ״כ גבוהה ויש תחושה שהרכב צף מאשר יושב על הכביש, במהירויות הגבוהות מ 100 קמ״ש.

בכביש המהיר הנוחות משתפרת ורעשי הדרך סבירים, אך מעל 100 קמ״ש מתחילים להציק, במיוחד רחשי הכביש.

הנאה מנהיגה יהיה קשה להפיק ממנה עם המנוע החלש, ההגה הקל מאוד ולא הכי מדויק והישיבה הגבוהה והלא ספורטיבית שגם אינה תורמת לרוח הקרב.

לסיכום אומר, שהמכונית הקטנה ממש חביבה ואפשר להסתדר איתה ביום יום, במיוחד בתחומי העיר. לפי דעתי המנוע יתאים פחות לאיזורים הרריים כמו ירושלים.

אציין ואומר שאני לא בוחן מקצועי והביקורת נכתבה לשם שיתוף החוויה ולעזר למתלבטים בקנייה.

שבוע מצויין :)

פורסם
שקט מאוד בעמידה ואף אפשר לטעות כי אינו עובד

הפתרון כאן:

מערכת הכיבוי בעמידה לא הציקה ואף פעלה היטב. הרכב כבה בעמידה ומניע בלחיצה על המצמד.

12345

• תוכן חדש...