Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על מה ההתבכינות שלך, לפי התגובות שלך גם אתה מתנהג כמו ילד וכמו אחרון הערסים ששואלים אותך על העונדה שלך,

גם אותי אנשים שואלים אם אני מוכר את הרכב כל הזמן אז מה?? אני רץ לפתוח נושא בפורום ומתבכיין על כך?

תגיד תודה שיש ביקוש לרכב שלך ובבוא העת שתרצה למכור אתה תגיד תודה,

נ.ב

כשבאמת תרצה למכור לא בטוח כמה קופצים יהיו על המציאה שלך.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין על מה ההתבכינות שלך, לפי התגובות שלך גם אתה מתנהג כמו ילד וכמו אחרון הערסים ששואלים אותך על העונדה שלך,

גם אותי אנשים שואלים אם אני מוכר את הרכב כל הזמן אז מה?? אני רץ לפתוח נושא בפורום ומתבכיין על כך?

תגיד תודה שיש ביקוש לרכב שלך ובבוא העת שתרצה למכור אתה תגיד תודה,

נ.ב

כשבאמת תרצה למכור לא בטוח כמה קופצים יהיו על המציאה שלך.

לא חושב שאמכור אותה, לפחות לא בזמן הקרוב. אני מקווה נורא שהיא תחזיק את כל הזמן שאני בצבא, אחרי זה כבר נראה.

אני כתבתי את זה בפורום כי זאת כולה הונדה סיויק שנת 93', לפעמים אני חושב שמדובר בפרארי או אלפא אדומה שמנקרת את העיניים של כל מי שרואה אותה.

קניתי את הרכב בשביל להנות מהנהיגה, ולא בשביל השופוני.

ביקוש להונדה אני יודע שיש. לא סתם המחיר שלהן מופקע יחסית לשנתון, רכב טוב ששומר על מחירון יציב.

אבל זה מוזר שכבר איזה 6 אנשים פנו אלי והרכב אצלי בסה"כ 5 יום.

*מצטער על העצבים, קמתי היום על הצד הלא נכון בבוקר.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

לא הבנתי מה אתה מחפש.

הזדהות?

חיבוק?

שיבכו יחד איתך שהרכב שלך מעניין מגדר מסויים של אנשים?

תגיד תודה שמסתכלים על הרכב ותשחרר, גבר.

מזה משנה אם בני 16 בלי רשיון מסתכלים לך על הרכב או בני חמישים עם רשיון טייס.

"יאללה בירי".

פורסם
לא הבנתי מה אתה מחפש.

הזדהות?

חיבוק?

שיבכו יחד איתך שהרכב שלך מעניין מגדר מסויים של אנשים?

תגיד תודה שמסתכלים על הרכב ותשחרר, גבר.

מזה משנה אם בני 16 בלי רשיון מסתכלים לך על הרכב או בני חמישים עם רשיון טייס.

באתי לבקש חיבוק, האמת. אני דיי נסער, אם נדבר גלויות. פוחד שיקרה לה משהו, אפילו קצת פרנואיד האמת.

אני מה שנקרא מאלה "חיה ותן לחיות", שונא לבוא להסביר למה לא מוכר, שונא ששואלים "בכמה הבאת", כשבכלל לא הבאתי, אלא קניתי. שונא לסרב בנימוס, שונא פשוט שונא.

פורסם

איזה קטע ראיתי את ההונדה שלך אתמול ביציאה מאביצ'י!

לנושא: כשיש רכב צעקני כביכול הרבה ימשכו אליו וזה גם יכול לגרור קנאות לא טובה.

אני לא מאמין שבן אדם שקונה הונדה כמו שלך הוא לא אחד מה"ערסים" שאתה מתאר.

הייתי משנה את הנושא ושואל איך קונים רכב שהבעלים הקודם שלו החליף או שדרג מכסה מנוע/פנסים (לפי התמונה), שם ג'אנטים וכד',אבל הבנתי שזו לא המטרה בשרשור שלך.

Miata ND2

פורסם

לא מבין על מה אתה מתלהם. הרכב הזה עומד למכירה מאמצע יולי, ורק לאחרונה נמכר לך ב5500שח.

אז באו כמה ילדים שהתלהבו מהעונדה שלך והציעו 500שח מתחת למה ששילמת, בגלל זה צריך לפתוח שרשור של 500 מילים? להכניס אנשים למשרפות? מה נהיה אתך?

קצת פרופורציה לא תזיק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
פשוט תגיד לכל מי ששואל: "כן, 50 אלף. רוצה?"

נשמע כבר יותר טוב :wink:

איזה קטע ראיתי את ההונדה שלך אתמול ביציאה מאביצ'י!

לנושא: כשיש רכב צעקני כביכול הרבה ימשכו אליו וזה גם יכול לגרור קנאות לא טובה.

אני לא מאמין שבן אדם שקונה הונדה כמו שלך הוא לא אחד מה"ערסים" שאתה מתאר.

הייתי משנה את הנושא ושואל איך קונים רכב שהבעלים הקודם שלו החליף או שדרג מכסה מנוע/פנסים (לפי התמונה), שם ג'אנטים וכד',אבל הבנתי שזו לא המטרה בשרשור שלך.

חח כן.. היה ענק!

איפה ראית אותי? כשהגעתי לאיפה שכל האנשים? או ביציאה מהחניה?

פורסם

צבע את הרכב לצבע לבן בלאי =] כמה מכות ונקודות ברכב ופחות יטרידו אותך.

הצעה הגיונית הינה באמת לחסות את הרכב ולחנות באזורים פחות הומי אדם.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כשקניתי את השרייד , ישר הכנסתי אותה לפחחות וצבע. כל יום הייתי מקבל הצעות לקניה ופתקים על הוישר ״מוכר״? היו מונחים לא פעם ולא פעמיים. רכבים ישנים וזולים שנראים טוב תמיד יגרמו להתעניינות מרובה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

חביבי אז מה שאתה עברת זה צי'פס לעומת מה שאני עובר עם ההונדה!, וכבר למדתי להתעלם ולהגיד לא מוכר תודה.

ואגב גם אני הייתי אתמול באבי'צי ואם כבר מדברים על אבי'צי שיצאנו ב12 מהמקום, חוץ מהפתקים של ההופעה של טייסטו שדחפו לי על כל חלק ברכב, היה גם פתק שתקוע בידית של הנהג "מוכר את הרכב? אם כן חייג 054-XXXX-XXX...

והכי עצוב שאני מקבל יותר מידי כאלה.

אבל אני מתעלם וממשיך הלאה, כל פעם ששואלים אני אומר לא תודה, רק קניתי, או לא תודה לא מוכר.

פעם היה איזה ערס עקשן שהמשיך לזרוק מחירים לאויר "75 אלף אתה משחרר???", מיותר לציין שהוא נהג בפונטו ספייס שבורה וספק אם יכל לגייס 75 שקל אבל אני לא שופט, בקיצור הורדתי אותו ממני בזה שאמרתי לו חבל אחי הרכב עבר 3 תאונות והשלולית מתחת לאוטו זה לא מים של מזגן, זה נזילת שמן מ4 מקומות שונים.

הוא ברח יותר מהר מסודני שמשטרת ההגירה מצאה את המחבוא שלו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הרגת אותי...רכב גרוטאה בן 20 שקנית ב-5500 ש"ח, מציעים לך 500 ש"ח פחות ואתה מתחרפן בפורום?

קח בקלות, שחרר, ולפחות אם תרצה אי פעם רכב נורמלי תדע שיש ביקוש לקקמייקות בנות 20, ואפילו לא תפסיד כסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...