Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי בדיקת צריכת דלק כפי שרשום פה בפורום. מילאתי פול טנק,רשמתי קילומטרז' ולאחר שהתרוקן ראיתי מה הקילומטרז' ומה כמות הדלק שהייתה חסרה.

אלו הנתונים:

תדלוק ראשוני לפני בדיקה - 258.44 ש"ח, 34.00526315789474 ליטר.

קילומטרז' לפני - 139541

קילומטרז' אחרי - 139916(נדלקה הנורה של הדלק)

תדלוק אחרי - 284.4 ש"ח, 37.425 ליטר.

סה"כ ק"מ שנעשו:

375

בין אם אני מחלק את זה בכמות הדלק לפני ובין אם אחרי, צריכת הדלק יוצאת לי 1/10 או 1/11(רוב הנסיעות בתוך העיר) שזה הרבה לאוטו הזה לא?

למיטב הבנתי הרכב אמור לעשות 1/13.5 בתוך העיר.

עריכה:

שכחתי לציין שהרכב מטופל במוסך מורשה - שמשון יהוד ועבר טיפול גדול לפני כמה שבועות.

פורסם

צריכה ממוצעת היא לא מדע מדויק, אם אתה "לוחץ" הרבה אז מן הסתם שצריכת הדלק שלך תיהיה גדולה מהממוצע.

תעשה עוד מה בדיקות, ותתאר את אופי הנהיגה שלך, האצות מהירות גורמות לצריכה גבוהה.

פורסם

תראה, המושג "בתוך העיר" הוא בעייתי.

למשל אחד גר בעיר קטנה ללא הרבה רמזורים וללא פקקים, מניע את האוטו ונוסע במהירות 50-60 קמ"ש עם קצת עצירות פה ושם.

השני גר בעיר גדולה ופקוקה, מניע את האוטו ויוצא לעבודה בשיא הפקקים, נוסע 2 מטר ואז עומד ברמזור 10 דקות, אחר כך זוחל במהירות 5 קמ"ש ושוב עומד ברמזור - הבנת את העיקרון. המנוע עובד שעה והרכב מתקדם בקושי 8 ק"מ.

אם אתה יותר קרוב לתאור השני, אז הצריכה שלך תקינה לחלוטין. וגם אם אתה באמצע, הצריכה תקינה.

אם אופי הנסיעה הוא כמו בתאור הראשון אז אולי יש מה לבדוק וגם זה לא בטוח.

פורסם

יש לי רכב בדיוק כמו שלך והרכב עושה 1:12 בעיר ללא מזגן , עם מזגן 1:11.

הצריכה שלך יחסית סבירה , תנסה להחליף פילטר אוויר זה יכול לעזור ותוסף דלק לפני הטיפול הבא.

• תוכן חדש...