Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז חבר שלי התקשר אליי ואמר לי בוא נעשה לי חלונות שחורים ברכב בC4 לאחר כ5 ניסיונות ושעתיים עבודה , לא הצלחנו כמובן .

ועברנו לתוכנית ב' שטיפת הרכבים וווקס לC4 כי האוטו שלי סוויפט עברה טיפול כזה בסופש האחרון .

במהלך הוקס גילית שחבר שלי נסע ברוב טיפשוטו בתוך שלולית צבע כביש שאני לא מצליח להוריד יש כמה תמונות . איך ניתן להוריד את הצבע בלי לפגוע בצבע הרכב ?

twyd.jpg

7yv2.JPG

jk9d.jpg

pqbu.jpg

j6sw.jpg

h5wb.jpg

51q1.jpg

wr26.jpg

d893.jpg

פורסם

זו לא סתם צרפתייה,זו צרפתייה עם מנוע 2.0.

יפה מאוד!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לו רק היה לי מקום כזה מוצל מתחת לבית :/ הייתי יושב ימים שלמים על הרכב :-(

מקום מ-ו-ש-ל-ם!!

ובקשר לחלונות, זו פעולה ממש פשוטה...העניין הוא שאתה צריך ללכת פעם אחת למקצוען שיעשה לך ברמה טובה שתעמוד צמוד אליו ותראה איך הוא בדיוק עושה את זה ובאיזה כלים הוא משתמש.

סרטונים ביו טיוב זה טוב אבל זה ממש לא כמו לעמוד ליד בחור שעושה את זה ולשאול אותו שאלות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

הצלחנו לעשות באמצע החלון אבל בקצוות לא יצא לנו יש לו גומיות מאד עבות ואנחנו לא מצליחים להכניס את הפילם בפנים .

פורסם

הסוויפט נראת טוב,

לגבי הסיטרואן שכחת לנקות את המכסה מנוע עצמו מהצד הפנימי :D

תנסה להוריד את הצבע עם QD ועם פלסטלינה,אם תהיה מספיק עקשן אני מאמין שתצליח,גם לי היו כמה כתמים,אמנם הרבה יותר קטנים אבל בסופו של דבר הצלחתי להוריד עם הפלסטלינה,תנסה לרכך את הצבע כמה שאפשר עם ה QD וככה יהיה יותר קל להוריד אותו עם הפלסטלינה,

אני יודע שגם יש פלסטלינות אגרסיביות אבל אין לי ניסיון בהם לכן אני לא יכול להמליץ לך אולי שאר חברי הפורום יודעים משהו?

פורסם

נוקה גם המכסה מנוע מהצד הפנימי בדיוק בזמן צילום הסוויפט חבר שלי ניקה את המכסה מבפנים , אני ינסה אם פלסטלינה ואם לא ירד , שווה לנסות אם פוליש אולי ?

פורסם
זו לא סתם צרפתייה,זו צרפתייה עם מנוע 2.0.

יפה מאוד!

טעות אבאל'ה, זו צרפתיה עם מנוע 1.6 (110 כ"ס 16 שסתומים).

חפש בגוגל TU5JP4.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא חושב שפוליש יעשה משהו רציני,אולי הוא יכול לעזור בריכוך הצבע,

בזמן הפלסטלינה תמיד תקפיד שהמשטח יהיה רטוב !

אם במידה ופלסטלינה ו-QD לא יעזרו תנסה על שטח קטן עם פוליש כדי לראות איך זה מגיב, לא לשכוח ווקס לאחר מכן

פורסם
טעות אבאל'ה, זו צרפתיה עם מנוע 1.6 (110 כ"ס 16 שסתומים).

חפש בגוגל TU5JP4.

איציק

ואני חשבתי שסגסוגת קלה,פנסי ערפל (ובטח גם סנרוף) יש רק בגרסה של 2.0?

טעות,טועים,טעינו. יצאתי טחינה..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...