Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2012-2013 - לסטודנטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי מנסה למשוך את גבול התקציב עד 85-86 אלף ואז רוכש את הקליאו החדשה (רצוי בצבע אדום).

אני לא רוצה לעבור את ה80,000 זה התקרה שלי.

פורסם

הקטע הוא שפה אתה מקבל מכונית ולא פחונית.

בדיוק חבר שלי עכשיו רכש קליאו 1.2 ידנית אדומה ב-76K והוא מרוצה עד השמיים. אין יום שהוא לא מודה לי על ההמלצה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מסכים איתך שיכול להיות שהיא תהיה חזקה יותר אבל בגדול רכב חדש עם אחריות 3 שנים, נסיעות בעיקר עירוניות בשילוב עם בנערוניות, לא רוצה להתפזר עם התקציב, מה גם שלא אני רוכש אלא מייעץ למישהו.

פורסם

זה לא רק שהיא חזקה יותר, היא מאובזרת יותר.

אבל בסדר, אם זו ההחלטה, סבבה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
זה לא רק שהיא חזקה יותר, היא מאובזרת יותר.

אבל בסדר, אם זו ההחלטה, סבבה.

שוב, אתה צודק במה שאתה אומר, פשוט זאת מסגרת התקציב, וכנראה שאפילו עדיף עודף מ 80 אלף... ;)

פורסם

הייתי ממליץ לו ללכת על הפיקנטו.

7 שנים אחריות.

רכב מבוקש גם בשוק היד 2.

בנוגע לצריכת דלק באמת יש דעות לכאן ולכאן אבל לפי מה שאני יודע אם נוהגים בצורה נורמלית ולא דופקים גז בשביל להגיע לרמזור אדום צריכת הדלק סבבה לגמרי

פורסם
הייתי ממליץ לו ללכת על הפיקנטו.

7 שנים אחריות.

רכב מבוקש גם בשוק היד 2.

בנוגע לצריכת דלק באמת יש דעות לכאן ולכאן אבל לפי מה שאני יודע אם נוהגים בצורה נורמלית ולא דופקים גז בשביל להגיע לרמזור אדום צריכת הדלק סבבה לגמרי

א . לא ידעתי שיש 7 שנות אחריות, אכן מפתה מאוד

ב. אני חייב לדעת כמה צריכת הדלק שלה בנסיעה סבירה, הרבה מן הדעות כאן היו שליליות לגביה.

האם זה נכון שמארגנת תביעה ייצוגית בשל צריכת הדלק הגבוהה שלה?

פורסם
יש לכם אותה חדשה מליסינג ב 1500ש"ח פחות אם זה עוזר (כולל קודנית, חיישני רוורס) ,

ניתן להשיג גם יותר זול מזה! לא כזו הצעה טובה

נו,שתף בשביל אחרים שמתלבטים?

זה סוד כמוס?

פורסם

לך על הפיקנטו , לא צריך שתוציא יותר מידי כסף על רכב אל תתפזר יותר מידי , אין לזה סוף,

7 שנים אחריות,

או 150 אל ק"מ אם איני טועה , כמעט בטוח ,

הלכתי אם דודה שלי שרצה לקנות אותו ,שאבדוק לה אותו ,קבענו לנסיעת מבחן,

רכב קטן וקומפקטי,מתאים לחניה בת"א /באזורים בעיות חניה קשות, מרווח מאוד מקדימה. קצת פחות מרווח מאחורה, אבל לא צפוף ל 2 נוסעים, נוסע מצוין גם בכבישים מהירים. צריכת דלק הממוצעת שבדקתי עומדת על 1 ל 14, 13 ,בנסיעה רגועה הצלחתי להגיע 15 כשרוב הנסיעות שלה בינעירוניות. "

שלקחתי את האוטו לבדיקה טרקתי את הדלתות נתתי פולל גז , מי ראשון לשני ,מי שני לרברס , משכתי סלד לקו האדום , סיבוב הגה באגרסיביות , קפצתי באמפרים, אני חושב שהאוטו צריך שיפוץ מסרק הגה אחרי המבחן שלי כי שעשיתי פרסה הוא כמעט ולא חזר חזרה , מרוב שהמנוע היה חם ,היה ריח של שמן שרוף מרוב שחיממתי אותו .

בקיצור

מה שעשיתי לאוטו הזה ,לא עשו 1000 כושים אפריקאים לנערת ליווי ,

בסוף המלצתי לה לקחת אותו.

הערה: מנהלים עם כתבתי משהו שלא בתקן אנא מימכם צנזרו את הודעתי ותקנו אותו ,רק אל תתנו לי התראה,

תודה

נ.ב לך לכמה סוכנויות של קיה ותבדוק , כל סוכנות נותנת מבצע אחר.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

אורן, אילו עקבת אחרי הרשור היית רואה שהגברת קנתה אקו-מיקרה במחיר של פיקנטו. לאור ההנחה הגדולה מאד ברכישה באמצעות חברת ליסינג (אני מניח שמדובר ב-'0 ק"מ מיד ראשונה') מדובר בעסקה מצויינת.

ד"א - גם אני התלבטתי בין שתי אפשרויות אלה. בסופו של דבר אשתי העדיפה לרכוש משהו קצת יותר גדול וכעת אני נוהג בסויפט (והיא לקחה את ה-SX4).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...