Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון לילד קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו כאן מבין במכשירים הסיניים?

יש משהו מומלץ? שמתי עין על LENOVO A660 \ GOOPHONE X1

דבר עם הבחור מהשירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487413&page=12

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המיני נחמד בסה"כ כטלפון נייד, אבל לא עמיד בלי הגנה מסיבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אפשר להפסיק עם התגובות האלה? נראה שפשוט על כל שאלה אתם מטרילים...

אנחנו לא מטרילים. אנחנו מנצלים את הבמה כדי להצטער על זה שילד בן 9 מקבל סמארטפון "כי הוא רוצה".

גם אני רציתי הרבה דברים בגיל 9, ולא קיבלתי את כולם.

ילדים היום- א' רוצים הרבה יותר וב'- לצערי מקבלים את כל מה שהם רוצים.

לשאלתך המקורית, נסה את החנות הזאת. אני קניתי לפני חצי שנה קניתי סמארטפון ב160$.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אנחנו לא מטרילים. אנחנו מנצלים את הבמה כדי להצטער על זה שילד בן 9 מקבל סמארטפון "כי הוא רוצה".

גם אני רציתי הרבה דברים בגיל 9, ולא קיבלתי את כולם.

ילדים היום- א' רוצים הרבה יותר וב'- לצערי מקבלים את כל מה שהם רוצים.

לשאלתך המקורית, נסה את החנות אני קניתי לפני חצי שנה קניתי סמארטפון ב160$.

מסכים איתך בהחלט, ב-100%.

אבל ישנם משתנים נוספים, קודם כל, תבין שהיום כמעט לכל ילד יש סמארטפון, ומה לעשות,

כשאתה מסתובב בחברה כזאת וזה כל הזמן מסביבך, גם אתה תרצה אחד.

עכשיו שים לב, זה לא שאני אומר "אוקיי... לכולם יש? אין בעיה. היום אתה מקבל Galaxy 4."

אנחנו מחפשים משהו שייתן חוויה של מכשיר נחמד, בסכום נמוך (450 ש"ח-) כאשר חצי מהסכום

ישולם ע"י אחי הקטן. ככה הוא מקבל גם מה שהוא רוצה, וככה כשזה יהיה מהכסף שלו הוא גם

ישמור ויעריך את המכשיר.

בנוסף לכל מה שאמרתי כרגע, מכשיר פלאפון פשוט, עם מקשים עולה באיזור ה-200 ש"ח כשהפונקציות

היחידות שהוא מציע זה אסמסים ושיחות. תמורת עוד 200 ש"ח אפשר לקבל מכשיר מגע נחמד עם מפרט

לא רע בכלל.

פורסם

אם ה250₪ שהוא משלם על המכשיר ניתנו לו מההורים הוא לא יידע את הערך של הכסף. את הערך הוא ילמד כשהוא יעבוד בשביל הכסף.

לי לדוגמא בגיל 9 נתנו לשטוף כלים כמה פעמים בשבוע תמורת חמישה שקלים.

פורסם
אם ה250₪ שהוא משלם על המכשיר ניתנו לו מההורים הוא לא יידע את הערך של הכסף. את הערך הוא ילמד כשהוא יעבוד בשביל הכסף.

כסף שהוא חסך אך ורק מסבתות וחגים.

אם הוא לא יבזבז את זה על פלאפון אז הוא יבזבז את זה על ממתקים וכל מיני שטויות,

אז נראה לי שכבר עדיף שישקיע את זה במכשיר מאשר במשהו שיעלה לו את הסוכר בדם

או איזה צעצוע שעוד חודש יילך לפח.

פורסם

על שטיפת כלים בבית קיבלת כסף?!

וואלה, גם אני רוצה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...