Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש snow foam lance

יש מגוון אתרים אבל מחירי שילוח מטורפים

אני לא מעוניין להתפשר על המוצרים הסיניים כי אם כבר מוצאים כסף אז לפחות שתיהיה תמורה למחיר

מניסיון של חברה שהזמינו מה אתם מציעים? מאיפה להזמין?

פורסם

איזו מכונה יש לך?

לי יש K-2 ורכשתי מדן שלדן היבואן את המיכל הזה

723-740-large.jpg

עושה את העבודה אך אם אתה מחפש קצף עבה אין ברירה אלא להזמין את היקרים. אגב כמה לחץ מוציאה המכונה שלך, אני מאמין שזה קשור גם לזה

פורסם
איזו מכונה יש לך?

723-740-large.jpg

עושה את העבודה אך אם אתה מחפש קצף עבה אין ברירה אלא להזמין את היקרים. אגב כמה לחץ מוציאה המכונה שלך, אני מאמין שזה קשור גם לזה

ברור לך שהמיכל הזה זה בדיחה ובטוח לא מה שפותח השירשור מחפש.

פורסם

אם אתה מחפש קצף עבה אין ברירה אלא להזמין את היקרים.

שים לב מה רשמתי,

נתתי דוגמא שיש גם מיכלים זולים שיכולים לעזור בשטיפת הרכב, ברור שלא יתאימו למי שמחפש את מסיבות הקצף, אבל עולים שליש

אז כדי לחזור לנושא, אולי תשתף אותנו במה אתה משתמש בתמונת הפרופיל שלך? כמה זה עלה ומאיפה.

פורסם

הרבה קשור גם ללחץ, ולסוג השמפו המקציף בעיקר, ללא חומר מקציף איכותי לא יהיה ניתן להגיע להקצפה טובה, לא משנה איזה מכל הקצפה יהיה לך.

אגב - אני משתמש במכל הגדול של קרשר עם הווסת, לא יודע למה קוראים לו בדיחה, עם שמפו מקציף של CG הוא נותן קצף איכותי ביותר וטוב, מספר בשבילי לפחות

פורסם
איזו מכונה יש לך?

גם לי יש את המיכל הזה - הגיע בקיט עם המכונת שטיפה.

גם אני בהתחלה חשבתי שזו בדיחה, אך טעיתי - המיכל מצויין, עושה את העבודה.

הוא אולי נראה קטן, אך לי זה מספיק לשטיפת 2 רכבים ממש לא קטנים ללא צורך למלא מחדש.

פורסם

יש לי את המיכל הנ"ל, גם הגיע עם המכונת שטיפה, השתמשתי בו פעמיים ומאז נשברתי לשטוף את הרכב לבד(חזרתי למכונות שטיפה)

אם תרצה אוכל למכור לך אותו, דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.

פורסם
גם לי יש את המיכל הזה - הגיע בקיט עם המכונת שטיפה.

גם אני בהתחלה חשבתי שזו בדיחה, אך טעיתי - המיכל מצויין, עושה את העבודה.

הוא אולי נראה קטן, אך לי זה מספיק לשטיפת 2 רכבים ממש לא קטנים ללא צורך למלא מחדש.

לא יודע איך אתה עושה איתו שני רכבים. עד שלא השתמשת בדבר האמיתי לא תדע קצף מהו :)

פורסם

לי יש גרניק של KRACHER 100 באר

ואני מתכנן לקנות גם מקציף כזה השאלה שלי אם אני יצליח לצור הקצפה יפה עם הלחץ שלו?

ועוד שאלה האם כדי להזמין מהאתר אולי אקספרס ?

פורסם

ממש לא בדיחה.

נותן קצף סמיך מאוד.

ו100 באר זה יותר ממספיק כדי לייצר קצף טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...