Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פולו 2003 מנוע וישרים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הבנתי שיש סיכון של שבירת שמשה כשמחליפים את המנגנון או בכללי כשמפרקים, היתי רוצה לדעת ממה נובעה סיכון זה?

ראיתי סרטון של איך מחליפים לפאסט וזה נראה לי אותו הדבר בגדול ואחריי שבחנתי את זה מקרום בריכבי לפניי שניסיתי לפרק זה נראה אותו הדבר.

 

הבעיה שלי היא זה שאתמול רציתי להפעיל את המגבים ולנקות את השמשה והם הפסיקו לזוז במצב שהם נתקעו למאלה, ריססתי טיפה wd40 וזה חזר טיפה לזוז אז נראה י פשוט זה צריך טיפה גירוז בפנים וזהו, מה היא דאתכם?

פורסם

כשאתה מפרק את חלק הגומי מהמגב עצמו נשאר חלק מתכת שעליו הגומי מתלבש. החלק הזה הוא חד, ואם הזרוע של המגב נטרקת בחזרה לכיוון השמשה (כאשר אין עליה את פס הגומי עצמו) אז אתה יכול לסדוק את השמשה שלך.

 

לגבי הגירוז של מנוע הוישרים, הטריק הזה עם WD40 משך לי לפחות 2-3 שנים ביונדאי אקסנט עם תופעה דומה.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

שלום

אצלי ברכב דומה סיאט איביזה 2003

הייתה תקלה דומה.

במוסך החליפו את המנגנון של המגבים.

והכל חזר לעבוד רגיל.

{במוסך פירקו את המגבים יחד עם הזרועות שלהם אז לא היה שום סכנה לשימשה}.

×
×
  • תוכן חדש...