Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. (אני משתדל לשטוף בלי שמפו רק אם אין ברירה ויש לכלוך)

2. מבחינתי אם אנשים בשכונה, במקום העבודה, חברים כולם שואלים אם האוטו חדש מהחברה והם לא יודעים שהאוטו כבר 7 שנים על הכביש והאוטו מבריק כמו מראה (כמו שהעליתי תמונות באחת ההודעות הקודמות שלי) אז זה עושה את העבודה.

3. לי מה שהכי חשוב זה שמירה על הצבע לאורך זמן.

אהלן איתמר,

ישנה התנגשות בין המשפט הראשון שלך לבין המשפט האחרון שלך, זו טעות לנקות ללא שמפו ופקק של ווקס או 8 פקקים של ווקס, מבריקים ככל שיהיו הם לא מהווים תחליף לחומרי ניקיון ואם "הכי חשוב לך לשמור על הצבע" ראוי שתנקה עם שמפו ייעודי, זול או יקר זה כבר עניין שלך. למה אתה כלכך מפחד מהשמפו? הוא לא יסיר אוטם איכותי או ווקס איכותי. הייתי ממליץ לאדם כמוך פשוט לרכוש שמפו מבוסס על ווקס כמו ה ONR למשל.

דבר שני, שמתי לב שישנה אצלך מן מנטרה שחוזרת על עצמה, מאוד חשוב לך שהשכנים בשכונה, בעבודה ובכל מקום אחר יגידו מילה טובה ובעקבות זה אתה מסיק שהדברים עובדים נכון וראוי להמשיך כך.

זה לא חכמה להרשים את השכנים שכן הם מכירים רק מכוני שטיפה והתוצאה שלך בהכרח תיהיה טובה יותר, אבל זה לא אומר כלום, הרי אנחנו נמצאים בקהילת דיטיילינג וכאן הרמה גבוהה בהרבה ממה שמכירים השכנים שלך, מה שאני מנסה לומר זה שאם השכנים והחברים היקרים שלך אוהבים את המראה של רכבך, אין זה מעיד על כלום מלבד העובדה שהוא אכן נראה טוב :-) אבל שתגיע לקהילה ( לפורום הזה) בהחלט אנשים ירימו גבה לגבי העובדה שעשית את זה ב 4 שעות ואף יבקשו תמונות של 50/50 לדוגמת התמונה שתמיר הציג, ובצדק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקבל את ההערה שלך לגביי השמפו (ואגב יש לי שמפו בתוספת ווקס) לגביי איכות הווקס אולי לא הסברתי את עצמי נכון-

הכוונה שלי היא שאם אני מקבל תוצאה טובה אולי טיפה פחות טובה ממותג יקר הרבה יותר- אני יעשה שיקול ויקנה מותג שיעשה את העבודה יבריק את הצבע וישמור עליו.

לא זילזלתי באף חברה יקרה זו או אחרת, אבל כמו שאמרתי קח את המקרה עם הריחן של כימיקל גייס. זה שהוא יקר יותר, לא בהכרח שהוא טוב יותר ועובדה שמלא אנשים התלוננו ולכן, מה שאני אומר זה שצריך להפעיל שיקול דעת.

עוד דבר: אני ציינתי שהשתמשתי בפוליש עדין, לא שלייפ-סבון, לא פוליש גס, ואחרי פוליש עדין למיטב ידיעתי (וגם ממה שאחרים אמרו כאן) מיישמים גלייז.

נכון אולי עבדתי מהר מדי עקב חוסר זמן וגם החום הנוראי, אבל אני חושב שאם עשיתי פוליש עדין ולאחר מכן השלב הבא היה יישום של גלייז (ולא משנה של איזו חברה במקרה שלי זה היה ה"קריסטל" של ארדקס) אז 2 שכבות אחת של פוליש עדין ואחת של גלייז ייקח הרבה פחות זמן אם תעשה טיפול אגרסיבי יותר, הלא כן?

פורסם

שכחתי להגיב לגבי עניין המחירים והמותגים, אני איתך בדעה! לא תמיד המותג יהיה טוב יותר מחברו הזול.

זה עניין של ניסוי וטעייה והעדפות אישיות, אבל אסור לפסול מוצרים בגלל היותם יקרים שכן לפעמים התמורה והעמידות שלהם גבוהים בהרבה מכל מוצר עממי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...