Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא מעט פעמים אני רואה אנשים צעירים שמגיעים לסופר או למקומות בהן החנייה דחוקה ברכב שיש לו תו נכה ומחנים בחנייה המיועדת לנכים. הם ממש לא נראים לי נכים. אם הם הולכים ומסוגלים לדחוף עגלת קניות אז איך הם נכים בדיוק?

כאשר אני מבקר קרובי משפחה אני רואה את השכנה שלהם שנוהגת ברכב ספורטיבי חדיש עם תו נכה שרשום על אביה. הוא עצמו בקושי הולך כך שהיא ממש לא לוקחת אותו למקומות כלשהם אלא רק משתמשת בתו שלו. בלית ברירה היא הפסיקה כי אביה נפטר ומן הסתם התו כבר לא תקף.

למרבה הצער, חוק מרפי תופס בישראל. אלה שבאמת מגיע להם עושים להם את המוות ואלה שלא מגיע להם מכייפים.

עוד שאלה, האם אשה בהיריון מתקדם רשאית לחנות בחניית נכה? ראיתי מספר נשים שעושות זאת.

הנה מודעה שראיתי באינטרנט ולמרות שרוב רובם של הקוראים תקפו את הפקחים אני דווקא חושב שזה היה רעיון הגיוני והוגן ביותר לאפשר רק לנכים בכסא גלגלים לחנות בחניית נכים. מי שיכול ללכת שילך ברגל.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4415279,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"הגדלת ראש" תמוהה של הפקחים והשוטרים. יש נכים רבים המתקשים להתניד גם אם אינם נזקקים לעגלה, ואשר מוצדק לחלוטין כי יורשו לחנות בחניית נכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ויש לא מעט שמנצלים לרעה את התו הזה כפי שהבאתי דוגמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

כל הכבוד לך שאתה מעלה את הנושא לדיון.

אני גם חושב שכל הכבוד לפקחים שעשו את עבודתם.

אגב, ממליץ לכם לצפות:

kzfrTNxVkns דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

PzdzMsskTM4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
ויש לא מעט שמנצלים לרעה את התו הזה כפי שהבאתי דוגמה.

אין לי שום בעיה אם הפקחים בארוע כזה יבדקו את זהות המשתמשים ברכב ויענישו מי שמשתמש לרעה בתו. נפוך הוא. אבל אם מישהו לא נזקק לעגלה אלא "רק" להליכון או קביים אין סיבה למנוע ממנו שימוש בחניית נכים.

לדעתי יש מקום שבעל תו נכה חוקי, שנמנעה ממנו חניה בחנית נכים, יתבע את העיריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה רק נכה בכסא גלגלים יוכל לחנות בחניית נכים ? מי שלא בכסא גלגלים הוא לא נכה ?

אני יכול להגיד לך שאבא שלי נכה, יש לו תו חניה אבל הוא יכול ללכת אבל כל 4-5 צעדים הוא צריך לעצור לנוח, כל צד שמאל שלו בקושי מתפקד והוא צריך להתאמץ מאוד כדי ללכת, קשה לו לשמור על שיווי משקל והוא חייב מישהו שיחזיק אותו כל הזמן, הפחד הכי גדול שלו זה להיות בכסא גלגלים כי זה מבחינתו אישור סופי שהוא נכה, הוא הודיע לי שביום שהוא יהיה חייב להיעזר בכסא גלגלים הוא יתאבד (ככה, כמו שאני כותב את זה עכשיו הוא אמר לי), הוא מעדיף כמעט ליפול כל הזמן (והוא כבר נפל ונפצע כמה פעמים) מאשר להיות תלוי בכסא גלגלים (ובעוד מישהו שידחוף את הכסא, כאמור רק צד אחד פועל אצלו כמו שצריך).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש אנשים שסובלים מנכויות כאלה ואחרות שאינן באות לידי ביטוי במראה ראשוני.

לפעמים מדובר בבעיות נשימה, גב, ברכיים או כל דבר אחר שמקשה על האדם ללכת מרחקים יחסית גדולים - לכן החניות הללו לרוב ממוקמות הכי קרוב שאפשר לכניסה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בחיים לא עלה או יעלה על דעתי, גם אם אצטרך לחפש שש שעות חניה ובסוף לחנות את האוטו על הראש שלי, לחנות או לעצור למיליונית השניה בחנית נכים.

צפיתי בסרטונים למעלה ובפרט בסרטון של השוטר ואכן מדובר על קבוצה רצינית של בבונים עם תירוצים עלובים.

יש אנשים שסובלים מנכויות כאלה ואחרות שאינן באות לידי ביטוי במראה ראשוני.

לפעמים מדובר בבעיות נשימה, גב, ברכיים או כל דבר אחר שמקשה על האדם ללכת מרחקים יחסית גדולים - לכן החניות הללו לרוב ממוקמות הכי קרוב שאפשר לכניסה.

איציק

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
למה רק נכה בכסא גלגלים יוכל לחנות בחניית נכים ? מי שלא בכסא גלגלים הוא לא נכה ?

אני יכול להגיד לך שאבא שלי נכה, יש לו תו חניה אבל הוא יכול ללכת אבל כל 4-5 צעדים הוא צריך לעצור לנוח, כל צד שמאל שלו בקושי מתפקד והוא צריך להתאמץ מאוד כדי ללכת, קשה לו לשמור על שיווי משקל והוא חייב מישהו שיחזיק אותו כל הזמן, הפחד הכי גדול שלו זה להיות בכסא גלגלים כי זה מבחינתו אישור סופי שהוא נכה, הוא הודיע לי שביום שהוא יהיה חייב להיעזר בכסא גלגלים הוא יתאבד (ככה, כמו שאני כותב את זה עכשיו הוא אמר לי), הוא מעדיף כמעט ליפול כל הזמן (והוא כבר נפל ונפצע כמה פעמים) מאשר להיות תלוי בכסא גלגלים (ובעוד מישהו שידחוף את הכסא, כאמור רק צד אחד פועל אצלו כמו שצריך).

אני מבין את הטענה שלך אדוני ואתה צודק. כמו שאמרתי, דווקא אלה שצריכים את התו הזה הכי הרבה הם אלה שסובלים. אם זה שדווקא איתם מחמירים בוודעות ואם זה שאילו הוא היה באותו מקום הוא לא היה יכול לחנות בגלל הפקחים. אבל שוב פעם, זה לא בגלל שהם רעים, זה בגלל שישנם אנשים שמנצלים את הזכות הזו ותאמין לי שאני רואה אותם בקניונים ובסופרים. סתם אני לא מעלה את זה כי אני מקנא בבעלי התווים. צריך פיקוח וצריך שיטה אשר תוודא שאכן מי שראוי לתו הזה ישתמש בו.

פורסם

משפט קצת קשה , אבל אני עומד מאחורי כל מילה בו,

אני תמיד אומר "מי שמחנה בחניית נכים, והוא לא נכה, אני מאחל לו שיהיה נכה"

ומי שלא יאה לו לשמוע, שילך לשתות מים מים המלח.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הרג אותי הבחור מהקטע 4:34. הוא חנה בחניית נכים בגלל שהלך להביא קפה. הוא אומר לשוטר "אתם כרגע יוצרים אנטיגוניזם של אזרחים שומרי חוק...". אבל אדוני, איך אתה אומר אזרחים שומרי חוק אם כרגע עברת על החוק?

השבוע עצר אותי שוטר כאשר לקחתי את האחיין שלי ברכב. הוא היה חגור ואני לא. השוטר עצר אותי ושאל למה אני בלי חגורה. התנצלתי, הודתי שטעיתי ואמרתי שרק לפני כמה רחובות אספתי את הילד ומרוב לחץ שכחתי לחגור. השוטר שאל אותי באם היו לי דוחות? אמרתי שכן, דוח אחד לפני 4 שנים. הוא לקח את הרישיון, בדק במסוף, ראה שאני לא נהג מתפרע ונתן לי ללכת בלי דוח.

תוך כדי כך האחיין שלי שואל מה קרה, הסברתי לו שעשיתי טעות וכמו שזכרתי לחגור אותו הייתי צריך לחגור גם את עצמי.

בקיצר, עשית טעות, נתפסת, לא צריך את כל הפולישטיק מסביב. בטח לא כאשר אתה נתפס "עם המכנסיים למטה".

לפעמים הודאה והבעת חרטה יכולים לשנות דברים ולפעמים לא.

פורסם

שבוע לפני שסבתא שלי נפטרה, אמא שלי החנתה בחניית נכים (לא פרטית) בראשלצ ליד הבית של סבתא שלי כדי לאסוף אותה מביתה ולהכניס אותה לרכב.

היא קיבלה דוח , אומנם בצדק כי אין לה תו נכה. אבל גם לא הסכימו לבטל למרות ששלחה מכתב עם הסבר מה הסיבה שהחנתה בחניית נכים כולל מסמכי פטירה של סבתא שלי ז"ל

גם לא תמיד מתחשבים כשיש מקום אמיתי להתחשב באזרח.

פורסם

לא סתם בחניית נכה יש ציור של כיסא גלגלים. החניות האלה מיועדות להנכים בכיסאות גלגלים ולא לכל נכה באשר הוא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם שיטפלו באלה שחונים בחניות נכים בלי תו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא סתם בחניית נכה יש ציור של כיסא גלגלים. החניות האלה מיועדות להנכים בכיסאות גלגלים ולא לכל נכה באשר הוא.

????

פרשנות אישית ולא מתחשבת מצידך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...