Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 40 אלף שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מכרתי עכשיו את ה-206 XS שלי, לצערי.

עכשיו התחילו החיפושים אחר הרכב הבא שלי, אין לי כיוון אבל בא לי רכב שיבלוט בנוף "הליסינגי" שלנו.

- רנו קליאו ספורט, מעניינת אבל הצורה שלה מכוערת בלשון המטה.

- סיאט 20VT, חזקה אבל אני מעוניין לרכוש רכב בשנתון מתקדם מעל 2004.

אשמח לקבל מכם המלצות.

חן חן

Peugeot 206XS

פורסם

אתה רוצה רכב בולט, אומר שהקליאו מכוערת, אם אני מבין נכון מההתבטאות שלך, אתה מחפש את המראה הספורטיבי הרבה יותר מאשר את הכוח וההתנהגות, למרות שהם בונוס בשבילך, אבל עדיין מחפש משהו יותר חזק מהxs.

יש לך hgt abrath, יש כמה אקזמפלרים ביד שנייה, הם ממודל 2003, יש לך איביזות 20vt שיש לך שוק אפטרמרקט מגוון מאוד, אני לא יודע למה להתעקש של 2004, יש רכבים מאוד שמורים רק צריך לדוג אותם, יש יונדאי קופה צורה חדשה שיכולה להידחס לתקציב (אחלה פוזה ומנוע 2.0), יש לך 206cc 2.0 (למרות שאני בטוח שאתה רוצה משהו "חדש").

אגב, למה מכרת? הרכב עשה בעיות? (לא חושב ככה מהתיאור של המודעה שלו) היה לך חלש? מיצית? ישן לך? תענה על השאלה הזו וככה תוכל להתמקד ברכבים שבאמת יתאימו לך.

פורסם

איביזה TDI FR ,חזקה ,חסכונית ובשנתונים 2004 ומעלה,לדעתי תיכנס לך בתקציב אך הן נדירות להשגה,תתחיל לחפש

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

מכרתי במקרה, בחור שם לי פתק על החלון, שלחתי לו הודעה עם המחיר שרציתי עליה (6 מעל המחירון) והלכנו לעשות העברת בעלות למחרת.

להגיד לך שאני לא מצטער שמכרתי? אני אצא שקרן. אבל צריך להתקדם הלאה בחיים...

אם כבר מכרתי, בא לי משהו חדש ומרענן בגלל זה הדרישה לשנתון מתקדם יותר.

מה דעתכם על מיני קופר? איך הטיפולים שלה, השוק וצריכת הדלק?

Peugeot 206XS

פורסם

ב40 תוכל לקנות רק שנת 82-83. ;)

אפילו על 2002 רוצים משהו כמו 60.

אני הייתי בודק את הקליאוספורט שמפרסמת פה בלוח.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...