Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה רע במצלמה של אייפון? :?

שום דבר לא רע, אבל זה שיש לך מצלמה זמינה בסמארטפון זה לא מחייב אותך אוטומטית להעלות כל 10 דק' תמונה של מה שאתה עושה ועם מי אתה נמצא, במיוחד במקרים שאין סיכוי לצלם תמונה ברורה ושיראו משהו.

ראית משהו יפה שיעניין גם את החברים שלך? שתף ובכיף.

ישבת בשירותים ויצאה לך יציקה בצורה של בייגלה? זה לא מעניין אף אחד.

(לא מכוון ספציפית אליך ג'יימס)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מי שמעדכן סטטוס 100 פעם ביום ("אני מחרבן", "אני בניגוב הראשון", וכו') צריך להבין שכנראה שבערך 80% מהחברים שלו כבר מזמן עשו לו hide.

אני אישית סולד מאלו שמנסים להיות מאגניבים בכל מחיר בפייסבוק (זה כנראה אלו שצריכים להראות שיש להם חיים אמיתיים), ומתייגים מאות תמונות של עצמם באירועים חברתיים נדושים, לרוב עם אותה הבעת הפנים בדיוק, שהם החליטו שהיא הכי מגניבה שיש; ואו, אז יצאת לעוד דנס באר גנרי לחלוטין בתל אביב, ופגשת שם בחורה עלק - כוסית. אף אחד הרי לא עשה את זה מעולם לפניך, אז זה דורש תיוג, עם איזה סטאטוס מלא הומור בריטי שנון על המגניבות שלך וחיי הלילה האדירים שלך בתל אביב (שרק לך יש, כמובן). בכלל אני, חושב שיש קשר הפוך די מובהק בין כמה שאנשים הם מעפנים ומשעממים וחסרי תוכן בעולם האמיתי, לבין כמות התיוגים מהסוג הזה שרואים בפייסבוק.

חוץ מזה, יש לי חבר שגם היה באמת כותב כל יומיים סטטוסים מהסוג של "עוד יומיים זה קורה", או "הנה זה מגיע" וכמובן לא אומר אף פעם מה זה "זה". בשלב מסויים התחלנו כל כך לזבל לו את הקיר בתגובות, עד שהוא פשוט הפסיק לכתוב שטויות מהסוג הזה. אולי זה פתרון שיעבוד גם עם מסתוריים אחרים :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
צריך להבדיל בין משתמשים חכמים שיודעים מה עובד ומה נכון, לאלו שלא דואגים לשום דבר ופשוט חושפים הכל. זו חלוקה כה מובהקת? אני מניח שאתה יודע מה נכון, דיסקרטי.

אני מתעקש להיות בקשר באופן גורף עם אנשים חכמים (אני יודע שאני מתנשא, אז מה?) והם יודעים מה הם עושים. כשלא, אני דואג לעזור, וככה גם חברים אחרים.אמירה קצת גורפת.

כשיש לי חבר שחושף משהו יותר מדי, כמו לכתוב "כוס אמק המכללה הזו והמרצה X", הוא ישר מקבל שיחת טלפון או הודעה להוריד את זה לפני שיותר מדי אנשים רואים את זה.אתה אומר לאנשים[חכמים] מה לכתוב ומה לא. הם מצייתים?

אצלי אנשים מחולקים לקבוצות ולכל קבוצה אני חושף מה שאני רוצה, לפי תחום עניין משותף או לפי סוג של חוש הומור.

אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם שפה פוגענית או חוש הומור חולני פשוט נחסמים על ידי מהר מאוד, לרוב אחרי שיחת טלפון.

חלוקה לקבוצות? אתה ממש מקדיש זמן? האם ניתן לעבור קבוצה?

אתה באמת מרים טלפון להעיר לאנשים?

בפיסקה הקודמת הערת לאנשים על מה שכתבו, בפיסקה הזו על יחסם למה שאתה כותב. זה לא קצת שתלטני? אנשים חכמים מקבלים זאת?

בדיוק בגלל הסיבה הזו אני דואג כיום לא להוסיף את המשפחה שלי, כי אני לא רוצה שהם יראו 90% מהדברים שאני שם שם.

כמה יוסי? כמה יוסים יש? הם כל כך שונים זה מזה?

היי יוסי, הפייסבוק עובד עבורך או אתה עבורו? כמה זמן ביום אתה מקדיש? נניח שכל משפט שלך הגיוני בפני עצמו, כיצד הם מתישבים זה עם זה? כן, אני קצת ביקורתי אך באמת מנסה להבין.

פורסם

הסבר בגרוש: יש בארץ אינפלציית חנויות חד פעמיות, בכל נהיה חד פעמי, חוית- זרקת. גם מוצרים אחרים זולים עם אורך חיים מינימלי וגם אורך חיי מדף מינימלי. הפיסבוק ואחיו נותנים תחושת משמעות כלשהי בעולם החד פעמי.

?

ראית Fight Club לאחרונה (או שאולי קראת את הספר)?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כמה יוסי? כמה יוסים יש? הם כל כך שונים זה מזה?

היי יוסי, הפייסבוק עובד עבורך או אתה עבורו? כמה זמן ביום אתה מקדיש? נניח שכל משפט שלך הגיוני בפני עצמו, כיצד הם מתישבים זה עם זה? כן, אני קצת ביקורתי אך באמת מנסה להבין.

אני לא מקדיש יותר מ20 דקות ביום לפייסבוק.

האמת היא שרוב מה שאני רואה זה דברים מצחיקים מכל מני עמודים או קבוצות שמעניינות אותי.

יש לי גם 15 איש שאני מקבל עדכונים כשהם שמים משהו. אלו החברים הקרובים שלי ורובם לא שמים כל היום שטויות, אז לא בעיה לעקוב אחרי זה.

אני לא "אומר" לאנשים מה לכתוב. כשאני רואה משהו שיכול להזיק להם, אני מעיר להם על זה.

כן, אני באמת מרים את הטלפון ומקדיש כמה דקות שיחה לחבר ששם משהו כזה, כי סביר להניח שאם הוא לא חשב על זה מספיק ומקבל החלטה גרועה, זה כי משהו עובר עליו ברמה הרגשית.

אני לא מחשיב את זה כ"פעילות פייסבוק" אלא כפעילות נורמלית של חברים.

אגב, יש לי שלושה חשבונות פייסבוק.

אחד מהם כבר לא פעיל וכל התוכן שלו הוסר.

על הקאבר של העמוד יש הודעה ב3 שפות שאומרת שהחל מה20 למאי אני סוגר את החשבון אז אם מישהו רוצה את החשבון החדש, שישלחו לי הודעה ואני אוסיף אותם בחדש. אם לא, אני לא נעלב.

אני נכנס לשם פעם בשבועיים בשביל לראות אם מישהו שרוצה שאני אצרף אותו וזהו.

זה גם טוב שיש שם רשימה של חברים מהצבא, שלמרות שאני לא ממש בקשר איתם, טוב שתהיה לי צורה לתקשר במקרה הצורך.

בפרופיל החדש אני מוסיף רק אנשים שאני בקשר רציף איתם.

אין אנשים שאני לא מעוניין לראות או שלא דיברתי איתם בשנה האחרונה.

אין שם אנשים בלי חוש הומור או אנשים שלא יאהבו את מה שאני כותב או שם.

הפרופיל השלישי הוא עסקי ואני לא מנהל אותו, אלא מישהי שאני משלם לה לעשות לי שיווק.

כל הקטע הוא לצרף אנשים לקבוצות כשאתה רק מצרף אותם לפייסבוק שלך (מדובר בקטגוריות, לא בקהילות).

ככה אתה לעולם לא צריך להתמודד עם זה.

וככה אני יכול לשים תוכן שמשעמם פחות לאנשים.

פורסם
לילופין אפשר לעשות "Unfrioend" אבל זה יותר אלים, מישהו עלול לגלות את מעשיך ולהעלב.

קודם כל כבר נעלבו, אח"כ גם טרחו להגיד לי את זה כאילו הרגתי את הכלבלב שלהם..

אחריי שביצעתי החייאה מכובדת לחשבון שלי הבנתי שמשהו פה "מזוייף".

רוצה תמונות של חתולים ותינוקות - מעולה!

יש לך ביקורת או אמירה רצינית? האוף-טופיק של קראספורום שווה יותר..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

יש לך ביקורת או אמירה רצינית? האוף-טופיק של קראספורום שווה יותר..

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל מי שמעדכן סטטוס 100 פעם ביום ("אני מחרבן", "אני בניגוב הראשון", וכו') צריך להבין שכנראה שבערך 80% מהחברים שלו כבר מזמן עשו לו hide.

אני אישית סולד מאלו שמנסים להיות מאגניבים בכל מחיר בפייסבוק (זה כנראה אלו שצריכים להראות שיש להם חיים אמיתיים), ומתייגים מאות תמונות של עצמם באירועים חברתיים נדושים, לרוב עם אותה הבעת הפנים בדיוק, שהם החליטו שהיא הכי מגניבה שיש; ואו, אז יצאת לעוד דנס באר גנרי לחלוטין בתל אביב, ופגשת שם בחורה עלק - כוסית. אף אחד הרי לא עשה את זה מעולם לפניך, אז זה דורש תיוג, עם איזה סטאטוס מלא הומור בריטי שנון על המגניבות שלך וחיי הלילה האדירים שלך בתל אביב (שרק לך יש, כמובן). בכלל אני, חושב שיש קשר הפוך די מובהק בין כמה שאנשים הם מעפנים ומשעממים וחסרי תוכן בעולם האמיתי, לבין כמות התיוגים מהסוג הזה שרואים בפייסבוק.

חוץ מזה, יש לי חבר שגם היה באמת כותב כל יומיים סטטוסים מהסוג של "עוד יומיים זה קורה", או "הנה זה מגיע" וכמובן לא אומר אף פעם מה זה "זה". בשלב מסויים התחלנו כל כך לזבל לו את הקיר בתגובות, עד שהוא פשוט הפסיק לכתוב שטויות מהסוג הזה. אולי זה פתרון שיעבוד גם עם מסתוריים אחרים :)

+1,000,000 :mm_yeah:

רק מהסטטוסים אתה מתחיל להבין כמה אנשים עם בעיות נפשיות יש סביבך ותוהה למה לא הלכת ללמוד פסיכולוגיה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני לא מקדיש יותר מ20 דקות ביום לפייסבוק.

האמת היא שרוב מה שאני רואה זה דברים מצחיקים מכל מני עמודים או קבוצות שמעניינות אותי.

יש לי גם 15 איש שאני מקבל עדכונים כשהם שמים משהו. אלו החברים הקרובים שלי ורובם לא שמים כל היום שטויות, אז לא בעיה לעקוב אחרי זה.

אני לא "אומר" לאנשים מה לכתוב. כשאני רואה משהו שיכול להזיק להם, אני מעיר להם על זה.

כן, אני באמת מרים את הטלפון ומקדיש כמה דקות שיחה לחבר ששם משהו כזה, כי סביר להניח שאם הוא לא חשב על זה מספיק ומקבל החלטה גרועה, זה כי משהו עובר עליו ברמה הרגשית.

אני לא מחשיב את זה כ"פעילות פייסבוק" אלא כפעילות נורמלית של חברים.

אגב, יש לי שלושה חשבונות פייסבוק.

אחד מהם כבר לא פעיל וכל התוכן שלו הוסר.

על הקאבר של העמוד יש הודעה ב3 שפות שאומרת שהחל מה20 למאי אני סוגר את החשבון אז אם מישהו רוצה את החשבון החדש, שישלחו לי הודעה ואני אוסיף אותם בחדש. אם לא, אני לא נעלב.

אני נכנס לשם פעם בשבועיים בשביל לראות אם מישהו שרוצה שאני אצרף אותו וזהו.

זה גם טוב שיש שם רשימה של חברים מהצבא, שלמרות שאני לא ממש בקשר איתם, טוב שתהיה לי צורה לתקשר במקרה הצורך.

בפרופיל החדש אני מוסיף רק אנשים שאני בקשר רציף איתם.

אין אנשים שאני לא מעוניין לראות או שלא דיברתי איתם בשנה האחרונה.

אין שם אנשים בלי חוש הומור או אנשים שלא יאהבו את מה שאני כותב או שם.

הפרופיל השלישי הוא עסקי ואני לא מנהל אותו, אלא מישהי שאני משלם לה לעשות לי שיווק.

כל הקטע הוא לצרף אנשים לקבוצות כשאתה רק מצרף אותם לפייסבוק שלך (מדובר בקטגוריות, לא בקהילות).

ככה אתה לעולם לא צריך להתמודד עם זה.

וככה אני יכול לשים תוכן שמשעמם פחות לאנשים.

מסובך לי.

הפרופיל הסגור- יופי.

הפרופיל העסקי שמישהי מנהלת עבורך-יופי.

הפרופיל שאתה מנהל בפועל, לטענתך בעשרים דקות ליום- הייתי מעביר לניהולה של אותה אחת שתקטלג קבוצות ותעשה את העבודה השחורה, לוקח שני חברים לא וירטואלים והולך לים הלא וירטואלי.

יבגני- לא קראתי ולא ראיתי. אני קורא פוסטים של יוסי, אין לי זמן.

פורסם

מסכים עם כל מילה. לפעמים אני מוצא את עצמי בקונפליקט עם אנשים שאני מאוד מחבב במציאות, אבל לא סובל את האישיות הפייסבוקית שלהם. חלק מהם כותבים שטויות בלי הפסקה ואני מתלבט אם להעיף אותם מהפיד או להשאיר כי 5% ממה שהם מעלים אשכרה עשוי לעניין אותי...

לאלו שמעלים תמונות אינסטגרם עם שלל תיוגים יש לי כבר תגובה טובה. ברגע שאני רואה כזאת היא מקבלת תגובה של צילום רנדומלי לחלוטין שצילמתי באותו הרגע, ביחד עם האשטגים מתאימים. למשל תמונה של ארוחת הצהרים שלי (אחרי שנאכלה) עם "קוקה-קולה", "צלחת", "שולחן", "מזלג" ו"פסטה"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...