Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוקדש בחום לכמה חברים מאוד טובים שלי שיש לי הרגשה שאני עומד לבעוט מרשימת החברים בפייסבוק בקרוב:

תשמע, הסרטון הזה נכתב על אחד מהחברים שלי, ואנחנו הולכים להיפגש כולם, להקרין את זה על מסך ענק ולצחוק עליו. זה פשוט גאוני! הקטע עם הרגליים בחוף הים, והכנף של המטוס, וואו, זה פשוט מדהים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נכלל בקטגוריה אחרת-

אנשים שמזינים נתונים מוזרים, מפגרים ולא נכונים בעליל על עצמם כי הם משתמשים בפייסבוק בגלל 2-3 קבוצות רלוונטיות ללמודים/עבודה/תחביב שלהם וזהו, בדומה לפורום הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מוקדש בחום לכמה חברים מאוד טובים שלי שיש לי הרגשה שאני עומד לבעוט מרשימת החברים בפייסבוק בקרוב:

לא יודע איך פספסתי את זה קודם, אבל זה באמת אדיר.

וואו, עכשיו מישהו באוקראינה קורא את זה, מדהים. פתח חלון וצעק להם הכל באוקראינית בסיסית. חלוק עימם את הגיגיי...

עריכה: עד שכתבתי את זה נוספו לפחות ארבע תגובות, אני איטי מדי למדיום הזה. מה אתה אומר רוני?

מה אני אומר? שהייתי עונה לך אבל אני לא באוקראינה (תודה לאל) אלא באסטוניה. וזה ממש ממש לא סיים דיפרנס :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי זוג חברים,ליתר דיוק חבר ובת הזוג שלו.

ניראה כאילו התקשורת בינהם מועברת רק על דפי הפייסבוק.

יש לציין שבת הזוג שלו היא המכורה שכל בוקר מדביקה לו על הwall תמונה "יפה" עם כיתוב של "בוקר טוב,מאמי שלי"

או סתם מעלה תמונה עם תיוג שלו.

מכיוון שיש לי את שניהם בחברים אני רואה בפיד שלי באופן קבוע.

הרוטינה קבוע:

תמונה-->כותרת: "בוקר טוב מאמי\אוהבת\מתגעגעת וכ"ו.. --->לייק שלו ואולי עוד חברה או שתיים שלה--->אם זה אירוע מיוחד גם כמה תגובות שטחיות.

סוף.

לי זה ניראה מהצד ממש פתטי ולא מובן למה זה צריך לעניין מאות אנשים [חברים שלה ושלו].

אבל שיהיה להם לבריאות.

מה גם שיש צ'ק אין בכל חור שהם נמצאים.

כבר אין לי צורך להתקשר ולשאול לשלומו,מה חדש,איפה היית ועם מי.

הכל רואים בפייסבוק :brickwall:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לי יש כלל להוציא מהפייסבוק שלי אנשים שפותחים צ'אט פומבי בין בני זוג וגם אנשים שיש להם חשבון משותף לשני בני הזוג.

יש עוד קבוצה של אנשים שאני לא סובל שם, וזה אנשים ששמים את השם שלהם בעברית.

פורסם

גדול!

לייק גדול, לא יכלתי שלא לשתף.:lol:

פורסם

יוסי - מה הבעיה בחשבון משותף לשני בני הזוג?

אני, למשל, מייצג גם את אשתי באיזה קבוצה או שתיים, כיוון שהיא לא רוצה להתעסק עם הרשת.

מצד שני אני מגביל את הפעילות שלי בפייסבוק בעיקר לקריאה, כאשר פרסום הודעות או תמונות מתרחש בתדירות של לא יותר פעם בכמה שבועות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה זוכר איך שפעם היינו מטלפנים למישהו הביתה ואז מבקשים שיקראו לו, כך שאח"כ כל הבית ידע ש"מוטי התקשר לאבא"? אז זה בדיוק העניין עם חשבון פייסבוק משותף.

פייסבוק, בדיוק כמו טלפון נייד, שייך לבן אדם ולא למקום או למשפחה. אין לי עניין בדיונים של אשתך עם החברות שלה על התמונות של הילדים ואני רוצה לדבר עם חבר שלי בפייסבוק מבלי שאשתו תראה את כל מה שאני כותב. אם זה לא נראה לך כמו ציפיה טבעית מהמדיום, אז כנראה שלא לגמרי הבנת מה מטרתו מלכתחילה.

פורסם

אילו העמקת במשפט ההמשך שלי הית מבין שלאשתי, וגם לי, אין שום עניין בדיונים בפייסבוק. אפילו הבנים שלי מעלים פוסטים מעטים, עיקר ההודעות שאני מקבל לגביהם הן תיוגים בתמונות עם החברים.

מבחינתי הפייסבוק הוא עוד צינור להעברת מידע, מעין מהדורה משופרת של מייל או RSS. נוח מאד לקריאה של הודעות של ארגונים מקצועיים או עיתונות של מדע פופולרי שאני אוהב לקרוא. פה ושם משמש אותי להפצת תמונות לחוג ה"חברים" שלי, שבמשתמע הוא די מצומצם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה ברור לי (קצת קרדיט), אבל אני מאמין שטענתו של יוסי התייחסה למשתמש הנורמטיבי ולא למקרי קצה כמו שלך, וכך גם תשובתי.

קח בחשבון שאנשים רבים שפותחים יוזר כפול שכזה ובונים עם הזמן רשימת חברים בעצם מציגים מצג שווא, שכן הם אינם עוקבים אחרי הנעשה באתר, אינם משיבים להודעות ובאופן כללי כאילו עונים לטלפון אבל למעשה מניחים את השפופרת על השולחן והולכים להכין קפה בזמן שהצד השני מדבר ומצפה לשמוע משהו בחזרה. זה יוצר מצב די דבילי של חוסר הדדיות ואני מאד לא אוהב את ההתנהגות הזאת. פתחת חשבון, יצרת איתי קשר? אני מצפה שתתחזק אותו.

כמובן שכל האמור כאן לא מתייחס אליך אישית אלא לאנשים בעלי יוזרים "משפחתיים" באופן כללי.

פורסם

הפייסבוק הוא כלי, ומדובר בכלי חזק מאד. כל אחד משתמש בו לצרכים שונים. את שלי פירטתי קודם.

הסיפור על הזוג שמתקשר בפייסבוק לעיני כל העולם נראה לי מוזר. לא מבין, אולי כי אני זקן, אבל עם אשתי והילדים אני מעדיף לתקשר פנים אל פנים, מכסימום בטלפון, ולא לשתף את כל העולם. וגם הילדים שלי כך, אם כי פה ושם אנחנו מתקשרים במסנג'ר (כיום עברנו לוואטסאפ) - אבל זאת רק במצבים שבהם אי אפשר לדבר.

אני יודע שיש חברה צעירים שהפייסבוק הוא אמצעי הקשר שלהם עם חבריהם והם עושים בו שימוש אינטנסיבי. אני לא מתחבר לזה, וגם הבנים שלי יכולים לדבר עם חבריהם שעות באמצעים אלקטרוניים (טלפון או כל מיני רשתות VoIP), אבל הפייסבוק משמש בעיקר לשיתוף תמונות.

• תוכן חדש...