Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום כך שאיני מכיר באם נושא זה עלה בעבר.

בהצעות שקבלתי לגבי רכישת רכב חדש היה גם רנו קליאו 1.2 רובוטית כפולת מצמד.

בעבר לא התלהבתי במיוחד מרכבי רנו מסיבות כאלה ואחרות.

הרכב אינו מיועד להיות רכב משפחה גודלת אלה לנסיעות עצמיות או עם בת הזוג לעיתים רחוקות מצטרפים עוד 2 נוסעים.

השימוש העיקרי של הרכב במהלך השבוע לנסיעות עירוניות ובשבתות וחגים לטיולים ברחבי הארץ. כך שלעיתים אני מגיע לדרכי עפר ודרכים משובשות.

אני בגובה 1.80 ומבנה גוף מלא ונוחות הנהיגה הינה גורם לא פחות חשוב.

אשמח לשמוע חוו"ד לגבי רכב זה או המלצות לרכב בסדר גודל דומה.

פורסם

פז'ו 208 ממש לא עסקה משתלמת. עדיין מנוע וגיר מיושנים יחסית. קליאו התקדמה עם כולם, 208 נשארה מאחור ואין לה את הקסם שהיה פעם ל205/206.

1.6 על רכב כזה? למה? גם שותה דלק, גם לא מי יודע מה ביצועים ביחס ל1.2TCE/TSI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש כמה אופציות נוספות כמו הפיאסטה, הפולו, הגאז והיאריס. אבל מבחינת תמורה, הקליאו נותנת הכי הרבה ביחס למחיר.

לגבי המרווח, רק נסיעת מבחן תוכל להגיד לך.

פורסם

אכן הקליאו 1.2 עם גיר כפול מצמדים נשמע כתמורה טובה.

מדובר ברכב מתקדם יותר מפיג'ו 208, למרות שלדעתי הפיג'ו יפה יותר.

תבקש נסיעת מבחן של מעל 20 דק' ותצא עם הרכב מחוץ לעיר בשביל לגבש דעה.

בהצלחה

פורסם

ביום ראשון עשיתי נסיעת מבחן על קליאו 1.2 TCE.

אם יש לך נעליים במידה גדולה, יכול להיות לשיפריע לך המיקום של דוושות גז וברקס שמאוד קרובות.

אני נהנתי מהנסיעת מבחן והיא בהחלט אופציה מעניינת. מחכה לקאפצ'ור

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מלבד האבזור, הפיאסטה עדיפה ואיכותית יותר

מלבד אבזור, היא גם טובה יותר בשילוב מנוע וגיר. ואי לכך גם צריכת דלק עדיפה.

אגב, בנתיים הגיר הרובוטי של פורד לא מציג אמינות גבוהה במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מלבד האבזור, הפיאסטה עדיפה ואיכותית יותר

אשמח לשמוע במה הפיאסטה איכותית יותר , הקבינה של הקליאו איכותית מאוד, אני לא מבין מהיכן אתה מסיק את המסקנות הללו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לטעמי הקליאו החדשה רכב מאוד יפה ,בעיקר בצהוב .

בכלל רנו עשו קפיצת מדרגה ענקית מבחינת עיצוב לכל הדגמים ,והגיע הזמן באמת.

לא נהגתי על האוטו אבל בתערוכה בהחלט הרגיש נוח ורווח מקדימה ,פחות מאחור.

למה ההפרש הענק הזה על תיבת אוטמטית לא ברור לי,ושאף אחד לי יגיד לי זה התיבה שיקרה יותר,לא בפער כזה.

פורסם
הקבינה של הקליאו איכותית מאוד

נוצצת כן, איכותית.. לא ממש. הפולו הייתה ונותרה אמת המידה בקטגוריה בהיבט זה (זולת האודי A1, אבל זו אינה מכונית עממית).

:idea:
פורסם
אשמח לשמוע במה הפיאסטה איכותית יותר , הקבינה של הקליאו איכותית מאוד, אני לא מבין מהיכן אתה מסיק את המסקנות הללו.

קודם אציין כי ממש לא מזמן נהגתי בקליאו החדשה, עם מנוע 1.2 טורבו וגיר כפול מצמדים. בשורה התחתונה, הרכב מצא חן בעיניי.

יחד עם זאת, אמנם פנים הרכב, ויזואלית, נראה טוב למדי, אך בפועל משטחים רבים עשויים מפלסטיק חלול. איכות ההרכבה, בינונית.

זה לא סוף העולם אך ראוי לציין זאת.

בנוגע לפולו, איכות תא נוסעים אינה נמדדת בלעדית לפי רכות החומרים ועד כמה נעים לגעת בהם. חומרים נעימים למגע זה נחמד מאוד, אך מה לגבי בלאי? רק בפורום הזה נתקלתי במספר מקרים של חומרים מתקלפים וחלקים מתפרקים. לאור זאת, אני לא יודע אם נכון לומר כי הפולו היא "אמת מידה" בקטגוריה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נכון, יש לבחון זאת לאורך זמן. הבעיה היא שאף אחד לא עושה מבחני בלאי.. בכל אופן, מבחינת רושם סטאטי, הפולו לוקחת לדעתי.

היה נחמד אם כתבי רכב היו אוספים כמה מכוניות שנמכרו במקביל זו לזו ומאותה קטגוריה ורמת מחיר, שעברו נסועה דומה ובתנאים דומים יחסית ומשווים עד כמה המכונית שומרת על רעננות תא הנוסעים והמערכות השונות.

:idea:
פורסם
מלבד אבזור, היא גם טובה יותר בשילוב מנוע וגיר. ואי לכך גם צריכת דלק עדיפה.

אגב, בנתיים הגיר הרובוטי של פורד לא מציג אמינות גבוהה במיוחד.

במבחני דרכים שעשו באתר מאקו, בין הסופר מיני המובילות, הפיאסטה ניצחה בצריכת דלק. הקליאו לא זריזה כמו בנתוני היצרן, ולמעשה היתרון היחיד שלה זה האבזור. מבחינת אוטו נטו, הפיאסטה עדיפה.

פורסם

נהגתי על שני הרכבים ובדקתי את מבחני הדרכים. לא אומר שהקליאו אוטו רע, אבל הפיאסטה הרגישה לי יותר טוב על הכביש. אני אחד שאוהב להנות מנהיגה, ואת זה הפיאסטה מספקת לי. הקליאו נחמדה, לא יותר.

• תוכן חדש...