Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטעמי הקליאו החדשה רכב מאוד יפה ,בעיקר בצהוב .

בכלל רנו עשו קפיצת מדרגה ענקית מבחינת עיצוב לכל הדגמים ,והגיע הזמן באמת.

לא נהגתי על האוטו אבל בתערוכה בהחלט הרגיש נוח ורווח מקדימה ,פחות מאחור.

למה ההפרש הענק הזה על תיבת אוטמטית לא ברור לי,ושאף אחד לי יגיד לי זה התיבה שיקרה יותר,לא בפער כזה.

נכון זו לא רק התיבה. גם המנוע שונה. זה 1.2 טורבו וזה 0.9 טורבו

פורסם

נהגתי על הקליאו 0.9 ידנית 8 ימים (אבא שלי קנה וטס לחו"ל).

אתייחס למה שיהיה דומה או זהה גם ביחס לגרסה המדוברת.

דוושות הגה והילוכים רכים מאוד לתפעול. יש מי שאוהב ויש מי שפחות (כמוני). מאוד דומה למגאן ולקליאו הקודמות של אבי

המתלים והבולמים על הצד הקשה יותר "גרמני". אני אוהב אבל לא כולם. ייכן שה 0.9 יותר קשיחה כי היא קלה יותר.

אני 1.90 ולא צר והיה לי שפע של מקום במושב הנהג.

מאוד כיף לנהיגה. מגיב יפה ותקשר. לא שמישהו קונה רכב כזה לנהיגה על המגבלות. אבל נחמד שמגיב.

מערכת מולטימדיה. אני אישית ברכב מעדיף קצת יותר low-tech ברכב.

רדיו מאוד נוח.

דיבורית טובה אבל לא העבירה את אנשי הקשר שלי (גלקסי3). את של אבי דוקא כן (גלקסי2)

אי CD ואמור להשמיע מהנייד. לא ניסיתי.

מערכת ניווט. ממש לא משהו. עדיף ווייז.

אוסיף את דעתי גם ביחס ל 0.9 טורבו הידנית למען קוראים אחרים:

מבחינת ביצועים לדעתי מקביל ל 1.4 אטמוספרי. אבל עם אופי אחר. אפילו קצת דיזלי מבחינת רצועת הכוח.

בעיר זריז (אם בוחשים בהילוכים בצורה טוה) ומפנק.

בבין עירוני חסר קצת למרות שאם לא מצפים ליותר מדי אז אין תלונות.

הייתי שמח ל 6 הילוכים.

מבחינת צריכת דלק עשיתי 1 ל 12. רוב הקילומטרים מחוץ לעיר. חצי מהם עם 5 אנשים ברכב. כמובן עם מזגן כל הזמן ובלי שום נסיון לחסוך. יותר רציתי להתרשם מהביצועים כך שאני מאמין שנהיגה חסכנית תשפיע בהחלט.

• תוכן חדש...