Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדשות ישנות באי הבריטי, אבל לא ראיתי שנפתח דיון בנושא בפורום. קיה פיקנטו (הדגם החדש) נבחרה לרכב האמין ביותר באי הבריטי. אחרי שנתיים על הכביש כמעט ולא נרשמו תביעות אחריות.

http://www.motorbeam.com/cars/kia/kia-picanto-is-most-reliable-car-in-the-uk/

בתור אחד שעבר 50 אלף קילומטר על הפיקנטו אני מוכרח לציין שלא נתקלתי בבעיה מכנית הקטנה ביותר. (טפו טפו טפו) בתחילת הדרך השתחררה חתיכת פלסטיק קטנה שהוחלפה במסגרת האחריות. בנוגע לבעיות בחלונות חשמל - למיטב ידעתי רק המכוניות הראשונות סבלו מהבעיה כי במפעל לא גירזו כמו שצריך את המנגנון.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מספיק שצריך לנהוג בזה, אז הזבל הזה לא מתקלקל ולא נותן לך סיבה טובה להחליף אותו. יאיי, איזה כיף...

פורסם

מה רע בלנהוג בזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סלידה אישית שלי מהרכב הנ"ל מבלי שיש לה הסבר לוגי מנומק.

הרכב הזה ויונדאי אטוס יוצרים אצלי את התחושה הזאת, לא יודע למה.

פורסם

הייתה לי סלידה מהרכב עד שנהגתי בו. אמנם קטן אבל סוחב יפה מאוד ומשרה תחושה של יציבות גם במהירויות תלת-ספרתיות, מה שקשה לומר על פיאט 500 לדוגמה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
סלידה אישית שלי מהרכב הנ"ל מבלי שיש לה הסבר לוגי מנומק.

אם אתה לא יודע להסביר, למה אתה מחלק ציונים (זבל)?

המכירה של מכוניות קטנות, זולות, מתאימות לעיר ומאובזרות, זו מגמה מאוד מבורכת, גם מבחינה צרכנית וגם מבחינה תעבורתית. עוד שנה-שנתיים, ואדם צעיר (סטודנט) יוכל לקנות רכב אמין, מאובזר ודי חדש, בכסף שפעם קנה לו משפחתית חבוטה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחלה רכב שבעולם. היא מאיצה יפה מאוד, שקטה בנסיעה בעיר, וסה"כ יכולה להיות אחלה של עסקה למי שמתנייד בעיקר בעיר. נהגתי בגרסה הידנית, והגיר היה בסדר גמור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם אתה לא יודע להסביר, למה אתה מחלק ציונים (זבל)?

המכירה של מכוניות קטנות, זולות, מתאימות לעיר ומאובזרות, זו מגמה מאוד מבורכת, גם מבחינה צרכנית וגם מבחינה תעבורתית. עוד שנה-שנתיים, ואדם צעיר (סטודנט) יוכל לקנות רכב אמין, מאובזר ודי חדש, בכסף שפעם קנה לו משפחתית חבוטה.

מסכים עם כל מילה. בנוסף אני רוצה להוסיף שבעיות החניה רק מחמירות וכאן הקטנות מצטיינות לעומת משפחתיות רגילות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה רע בלנהוג בזה?

הידנית הפשוטה עם המנוע הקטן היא פיסת זבל על גלגלים שלא מצדיקה את המחיר שלה.

-מזגן מקרר רק כשלוחצים על הגז.

-הגולף שלי סוחבת יותר טוב בעליות, והיא יצאה מהמפעל לפני 21 שנה חלשה יותר מהפיקנטו הזאת.

-מושבים קדמיים שישברו לך את הגב אחרי חצי שעה של נהיגה.

ויש עוד.

האלטו היתה לי טובה יותר.

בדגמים האחרים לא נהגתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברכב שנהגתי בו הרגשנו שיוצא אויר קר מהמזגן רק כשמעלים את הסל"ד. מדובר ברכב השכרה. נסענו בזבל הזה מהצפון למרכז ובחזרה, מספיק כדי להבין עם מה יש לנו עסק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עשיתי השבוע נסיעת מבחן של איזה 20 דקות בפיקנטו 3 דלתות

המזגן לא ממש הצליח לקרר את האוטו (שעמד בשמש לפני שנהגתי בו) וגם המפוח נחלש כשעומדים.

כשמתחילים לזוז המפוח חוזר לעוצמה רגילה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני למשל, מכיר בנאדם שהלכה לו מזדה 3 חדשה לטוטאלוס והחליף אותה בקיה. הבנאדם מבסוט על כל התחת, מה זה אומר על מזדה 3 מול קיה פיקאנטו, אין לי מושג חוצמזה שהיא זולה יותר ולכן משתלמת יותר ובלי כל הפוזה הישראלי (גם לי יש מזדה 3).

• תוכן חדש...