Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיקנטו 1.0 ליטר ידנית תהיה מהירה מגולף 92 מנוע 1.3 קרבורטור (האוטו הכי עגלה ביקום, וגם ביקום המקביל).

מנסיון עם גולף 1.3, אחרי שבדקתי מול גולף 1.6 ונתתי לו בראש מהרמזור כמה פעמים, עוד כשלא היו לגולף 100K ק"מ במצב מכני מדהים.

עשיתי את העליות של אשתאול איתה ואחרי זה עם פיקנטו. הפיקנטו נותנת קצב טוב יותר.

בגולף אם הייתי מפעיל בעליה כזו מזגן האוטו היה חוזר אחורה בזמן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפיקנטו תהיה מהירה יותר במישור, זה ברור. זה לא מחייב שהיא תסחב טוב יותר בעליה. לדעתי בפיקנטו הרגשת קצב טוב יותר בגלל שצברת יותר תאוצה במישור שלפני העליה.

נסה לעלות עליה תלולה יחסית במהירות התחלתית של 80 קמ"ש בפיקנטו ותראה איך מהר מאד תיאלץ לרדת להילוך שני כדי לשמור על 60 קמ"ש. בגולף בוודאות זה לא ככה, אני עולה את אותה עליה בהילוך 3 על 60 קמ"ש והרכב סוחב את זה. מה שבטוח - מהיר הוא לא. הגולף מאיצה מ0 ל100 ב10 דק':lol:

ההשואה לגולף לא באה להראות כמה הגולף (לא) מהירה, אלא כמה עלוב המנוע 1.0 בפיקנטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מודדים 0-100 עם לוח שנה.

תקשיב, נסעתי עם שתיהן בעליות אשתאול. בפיקנטו היו הרבה יותר רגעים שהייתי יכול להכניס 3, בגולף הרבה פחות.

בכל מקרה, בדיקה מדויקת צריכה להתבצע כשהרכבים האלה יסעו אחד אחרי השני, אחרת סתם דיבורים באוויר.

אני דווקא התלהבתי מהפיקנטו ביחס למחיר, כשה-GTI הייתה בטיפול לקחתי פיקנטו ו-4 מוסכניקים לסיבוב וכולם ממש התלהבו מהתמורה :-D

כיף לשמוע שכמעט ואין שום בעיות עם האוטו הזה ביחס לרכבים בני אותו גיל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה עולה פיקנטו 1.0 ומה יש בה שאין באלטו? אני לא זוכר שהיה משהו מיוחד בפיקנטו.

פורסם

קודם כל עוד כוכב NCAP, ועוד בדירוג 2011 הנוקשה יותר מדירוג קדם 2009 שבו נבחנה האלטו.

צריך להשוות גם את הגודל והאבזור - לא טרחתי כיון שהאלטו מעולם לא היה מועמד לרכישה על ידי. מכל מקום - מדובר ברכב יותר מודרני.

הנסיון שלי עם פיקנטו הוא נסיעת מבחן בגרסה האוטומטית בלבד, אבל כאשר אשתי מאחורי ההגה, לידה המלווה מטעם הסוכנות ואני מאחור עלה כמו גדול את עוקף נו"ש בנתיב השמאלי (כלומר מהירות 80-90 קמ"ש) .

קוריוז קטן - במבחני ה-EuroNCAP שני הדגמים מוגדרים בקטגיורית הסופרמיני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נוחה היא דווקא פחות מהאלטו, לי לפחות כנוסע מקדימה וכנהג. המרווח הפנימי הרגיש לי זהה ממה שאני זוכר. גם בפיקנטו מבוגר לא יכול לשבת בנוחות מאחורי הנהג. המזגן האלטו היה יותר טוב והביצועים של שתיהן במישור יחסית דומים. לא נהגתי בעליות באלטו. מבחינת חלונות מאחורה ובטיחות אין מקום לויכוח. מה ההפרש במחירים?

פורסם

כ 2-3 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמה עולה פיקנטו 1.0 ומה יש בה שאין באלטו? אני לא זוכר שהיה משהו מיוחד בפיקנטו.

"כמה עולה... מה יש בה... אני לא זוכר...נהגתי נהיגה קצרה" בקיצור, תהיה רציני ההתרשמות שלך הייתה קצרה ולא עניינית.

מדובר באמת ביופי של אוטו (גם לקטגוריה וגם לא)במחיר מצוין ובתור רכב עירוני שנועד לצאת מהעיר מידי פעם, הוא בחירה מעולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הרכב הזה היה "קובע סטנדרטים חדשים בקטגוריה" כדבריך תאמין לי שהייתי זוכר אותו הרבה יותר לטובה.

פורסם

לפניה הייתה הפנדה,אבל במחיר לא ריאלי

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיקנטו אטרקטיבית הרבה יותר דווקא בגירסתה האוטומטית.

מנוע ה 1.0 חלש וחסר גמישות לחלוטין, ואילו מנוע ה 1.2 מפגין ביצועים טובים בהרבה.

גם כך ההילוכים הידניים לא הופכים אותה ואת שאר חברותיה לקבוצה למהנות לנהיגה, אז לפחות שתהייה נוחה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש בזה משהו, למרות שכל הקטע של רכב קטן זה שהוא חוסך דלק, ואם שמים אוטומט הצריכה נפגעת קשות.

לפניה הייתה הפנדה,אבל במחיר לא ריאלי

משום מה תמיד הייתה לי הרגשה שהפנדה ברמה מעל האלטו והפיקנטו מבחינת איכות.

החדשה כבר לא, ממה שראיתי והרגשתי כשנהגתי עליה.

פורסם

ברגע שאתה מוציא למנוע ה 1.0 את הנשמה, הרבה חיסכון לא תשיג כאן.

בנוסף, גירסת ה EX שכוללת חישוקים קלים נראית מצויין, ולרוב נרכשת במקום סופר מיני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...