Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק רציתי לשאול מה ההתלהבות הישראלית מפיקנטו.

בבריטניה מוכרים בשנה מה שמוכרים בארץ בחודש אז אי אפשר להתיחס למה שהם חושבים על האוטו.

סיאט מי\ סקודה סיטי גו, פיגו 107\ סיטרואן C1\ טויוטה אייגו יותר טובות מכול ובאותו מחיר בערך.

צריכת הדלק של פיקנטו אוטומטית היא כמו של האמר.

אז מה אתם מתלהבים מהאוטו?

אייל

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר 30000 ק"מ עם הפיקנטו שלי, EX 1.25 אוטו'.

לא בדקתי את הגרסה החלשה יותר כי שיערתי שהיא לא מתאימה לנסיעות בינעירוניות יום-יומיות לירושלים ובחזרה (גם לא רציתי להתעסק עם הילוכים בפקקים שמאפיינים את הכניסה והיציאה מהעיר).

לגבי תקלות - 0. פשוט כך.

המנוע מתאים מאוד לרכב ואין לו שום בעיה לשמור על קצב בתוואי ההררי של הדרך לירושלים, גם עם מזגן. במישור, נסיעה ב-120 זו נסיעה מנהלתית.

עם שלל חיבורי ה-AUX וה-USB, בתוספת של 4 ח"ח, שליטה מההגה (טוב, את זה הוספתי בעצמי) בלה בלה בלה בלה האוטו מפנק ביותר ואין בעיה להושיב מאחור גם 2 מבוגרים בלי שיריבו ביניהם או עם אלו שמקדימה.

אז זה כל הסוד, מקבלים רכב מודרני, אמין (עם אחריות מורחבת), בטיחותי (5 כ'), נראה טוב, שימושי בעיר ומחוץ לה (במיוחד בגרסת ה- 1.2) במחיר שמאפשר לך לשמור על שתי הכליות.

נכון, צריכת הדלק רחוקה ממה שפורסם אבל 1/15 בנהיגה משולבת (אצלי) ברכב אוטומטי זה לא כזה נורא.

יאללה, זזתי לישון.

פורסם

בא נזרום איתך, אני מעוניין לרכוש מיני בתקציב של כ 60K ש"ח, על איזה רכב תמליץ לי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בבריטניה מוכרים בשנה מה שמוכרים בארץ בחודש אז אי אפשר להתיחס למה שהם חושבים על האוטו.

סיאט מי\ סקודה סיטי גו, פיגו 107\ סיטרואן C1\ טויוטה אייגו יותר טובות מכול ובאותו מחיר בערך.

צריכת הדלק של פיקנטו אוטומטית היא כמו של האמר.

אזרום איתך.

פיג'ו 107 ואחיותיה - מיושנת מאוד, 3 כוכבים במבחני הריסוק, חלקי פח חשופים, אבזור עלוב וחסכון מורגש בכל פינה. ידית הילוכים ארוכה ולא נוחה לתפעול (סטייל סובארו ג'סטי שנת 88). היתרון היחיד של הרכב חסכון בדלק ומנוע של טויוטה.

סיאט מי ואחיותיה - חלקי פח חשופים, אבזור עלוב, עיצוב בנאלי לחלוטין ורק שנתיים אחריות. (של צ'מפיון) אתה היית קונה רכב בשנת 2013 בלי חלונות מאחורה, חלקי פח חשופים ובלי פתחי איוורור במרכז הקונסולה באקלים של ישראל?

פיקנטו זה הכי רכב בקטגוריה 60 אלף שקל. עקב אכילס זה מנוע 1.0 החלש. מנוע 1.25 נוסע הרבה, הרבה יותר טוב ונותן בראש גם למכוניות בקטגוריה מעל.

כנראה עוד חצי שנה אשדרג לפיקנטו "ספורט" 1.25 ידנית. הרכב מאובזר מכף רגל ועד ראש, מנוע 1.25 סוחב טוב ויש גיר ידני.

פורסם
כן, בוא תלמד אותי. אני נהגתי 50 אלף קילומטר על הפיקנטו. כמה אתה נהגת? 4,000 זה הסל"ד ב-120 קמ"ש.

הרכב נוסע יפה מאוד בלי מזגן. ברגע שמדלקים את המזגן המנוע נחנק. הרכב נוסע סביר עם נוסע אחד פלוס מזגן במישור, אבל ברגע שמגיעים לעליות הרכב מתקשה מאוד. אני מצאתי את עצמי לא פעם בירושלים או בחיפה נתקע על 10 קמ"ש עם מזגן בעלייה על הילוך שני. הרכב פשוט לא היה מסוגל לנסוע גם כשהדבקתי את הדוושה לרצפה. נאלצתי לעשות קיק-דאון להילוך ראשון ורק אז הרכב התחיל לסחוב. אני מפחד לחשוב מה היה קורה ברכב מלא נוסעים.

בקיצור:

* מנוע 1.0 סוחב יפה בלי מזגן.

* הפעלת מזגן במנוע 1.0 = הוספה של שני נוסעים מבוגרים

* לא להתקרב למנוע 1.0 אם גרים בסביבה הררית

נוסע בידני 1.0 ליטר באזור נמאוד הררי - ירושלים - והרכב סבבה

פורסם
כמה עולה פיקנטו 1.0 ומה יש בה שאין באלטו? אני לא זוכר שהיה משהו מיוחד בפיקנטו.

תמורת עוד כמה אלפי שקלים אתה מקבל מערכת יותר טובה 4 חלונות חשמל - באלטו אין בכלל 4 חלונות רגילים בטיחות רבה יותר ועוד ועוד

רב סבבה

• תוכן חדש...