Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן, יש לכם ענין עם רכב השכרה.

שמעתי כמה וכמה סיפורי זוועה על רכבי השכרה ותקלות ממש מוזרות שלא מתקנים כי לאף אחד לא אכפת.

זה נשמע כמו אחד מהם.

הרכב היה חדש עם קצת פחות מ1K ק"מ בשעון. כמה כבר הספיקו לאנוס אותו לפני בצורה שתדפוק את המזגן כ"כ מהר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע, אתה מאוד נחרץ, רק מה לעשות שאתה טועה!

את הפיקאנטו לא שופטים בהתאם ל M3 וגם לא בהתאם ל SLS אלא בהתאם לקטגוריה שלו ושם, לא רק שהוא הטוב ביותר אלא שהוא גם קבע סטנדרטים חדשה לקטגוריה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה רע בלנהוג בזה?

זה כמו לנהוג בקופסת נעליים עם גלגלים..

זה רכב??

יותר ברמת הצעצוע,לצערי ניסיתי.

חוץ מעיצוב מוצלח הוא לא קבע כלום,לא בקטגוריה ולא בשום דבר אחר.

אפילו צריכת הדלק רחוקה מאד ממה שהיצרן מצהיר,יותר מרכבים אחרים.

פורסם
עשיתי השבוע נסיעת מבחן של איזה 20 דקות בפיקנטו 3 דלתות

המזגן לא ממש הצליח לקרר את האוטו (שעמד בשמש לפני שנהגתי בו) וגם המפוח נחלש כשעומדים.

כשמתחילים לזוז המפוח חוזר לעוצמה רגילה.

תקלת טעינה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שמע, אתה מאוד נחרץ, רק מה לעשות שאתה טועה!

את הפיקאנטו לא שופטים בהתאם ל M3 וגם לא בהתאם ל SLS אלא בהתאם לקטגוריה שלו ושם, לא רק שהוא הטוב ביותר אלא שהוא גם קבע סטנדרטים חדשה לקטגוריה.

אני? ההשוואה היחידה שעשיתי לרכב מקבוצה אחרת היא רק על ביצועי המנוע. לדעתי רכב חדש שאמורים להיות לו 68 כ"ס אמור לסחוב בעליות יותר טוב מרכב בן 21 שיצא מהמפעל עם 55 כ"ס. להזכירך נהגתי רק בגרסה הידנית של הפיקנטו עם המנוע הקטן. אולי הגרסאות החזקות והמאובזרות קבעו סטנדרט חדש כלשהו, הגרסה הזו סתם מוציאה חשק לנהוג.

מה לעשות, זה אוטו עלוב. כל הדרך אנחנו סובלים ומנסים למצוא תנוחת ישיבה נוחה. המזגן לא מקרר כשהרכב עומד, רק מוציא אויר פושר. זה באסה לחוות כאלה דברים במכונית חדשה.

לדעתי האלטו שעולה פחות ממנה טובה יותר מבחינת מזגן וביצועים.

פורסם
הרכב היה חדש עם קצת פחות מ1K ק"מ בשעון. כמה כבר הספיקו לאנוס אותו לפני בצורה שתדפוק את המזגן כ"כ מהר?

אתה רק צריך ילד אידיוט בן 20 שינהג על הרכב על 7000 סל"ד באלימות למשך 100 קילומטר בשביל שיהיו בעיות באוטו.

מה שתיארת זו בעיית טעינה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש פה עוד תגובה של מישהו שחווה בעיית מזגן דומה. יכול באמת להיות שזה תוצאה מהשחתה של רכב השכרה או שאמת המזגן עובד ככה.

אם אתה חושב על קנייה של פיקנטו כדאי לך לבדוק את זה.

פורסם

המזגן נחלש משמעותית כאשר מחזיקים את הסל"ד מעל 4,000. (כנראה כדי לתת למנוע יותר כוח) אם נהגת ברכב מלא נוסעים במהירות שיוט בינעירונית אין לי ספק שהחזקת את הסל"ד מעל 4,000 כל הדרך.

מנוע 1.0 חלש מאוד ולא גמיש. הרכב לא מיועד להסיע ארבע נוסעים במהירות בינעירונית. הרכב מיועד לעיר או לנסיעות לא מהירות במישור. גם משפחתית 1.6 אוטומט ממוצעת הייתה מתקשה לנסוע מהר עם ארבע נוסעים ועוד בעליות.

בנוגע לגולף 55 כ"ס עם מנוע בן 21 שנה שטס בעליות - נו באמת... הרכב שלך כל כך ישן בלי בידוד רעשים שנוצרת אשלייה של מהירות. חוץ מזה אני בטוח שאתה יושב לבד ברכב בלי מזגן. גם פיקנטו 1.0 בלי מזגן נוסעת יפה מאוד. מניסיון רב.

זה כמו לנהוג בקופסת נעליים עם גלגלים..

זה רכב??

יותר ברמת הצעצוע,לצערי ניסיתי.

חוץ מעיצוב מוצלח הוא לא קבע כלום,לא בקטגוריה ולא בשום דבר אחר.

אפילו צריכת הדלק רחוקה מאד ממה שהיצרן מצהיר,יותר מרכבים אחרים.

כן, זה רכב. זה רכב שנתן הרבה מאוד תמורה למחיר. פיקנטו הכי רכב בקטגוריה מבחינת אבזור, עיצוב, בטיחות ואחריות. גם היום אין לפיקנטו מתחרים בקטגורית 60 אלף. עקב אכילס של הרכב זה מנוע 1.0 חלש מאוד ולא גמיש. פיקנטו ידנית עם מנוע 1.25 נוסעת יפה מאוד. לא פחות טוב מסופר מיני אמיתית.

פורסם

פיקנטו אוטומטית סוחבת שלושה אנשים עם מזגן ב-120 קמ"ש בלי להתלונן.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

המזגן נחלש משמעותית כאשר מחזיקים את הסל"ד מעל 4,000. (כנראה כדי לתת למנוע יותר כוח) אם נהגת ברכב מלא נוסעים במהירות שיוט בינעירונית אין לי ספק שהחזקת את הסל"ד מעל 4,000 כל הדרך.

מנוע 1.0 חלש מאוד ולא גמיש. הרכב לא מיועד להסיע ארבע נוסעים במהירות בינעירונית. הרכב מיועד לעיר או לנסיעות לא מהירות במישור. גם משפחתית 1.6 אוטומט ממוצעת הייתה מתקשה לנסוע מהר עם ארבע נוסעים ועוד בעליות.

בנוגע לגולף 55 כ"ס עם מנוע בן 21 שנה שטס בעליות - נו באמת... הרכב שלך כל כך ישן בלי בידוד רעשים שנוצרת אשלייה של מהירות. חוץ מזה אני בטוח שאתה יושב לבד ברכב בלי מזגן. גם פיקנטו 1.0 בלי מזגן נוסעת יפה מאוד. מניסיון רב.

אתה מדבר שטויות. הרכב יכול לנסוע בכל מקום, פשוט הוא לא יהיה זריז.

ברור שהוא לא מתאים למי שעושה כל יום קילומטרז רציני אבל בין זה ללהחזיק את הסל"ד ב4000 במהירות שיוט בין עירונית יש הרבה מרחק.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כן, בוא תלמד אותי. אני נהגתי 50 אלף קילומטר על הפיקנטו. כמה אתה נהגת? 4,000 זה הסל"ד ב-120 קמ"ש.

הרכב נוסע יפה מאוד בלי מזגן. ברגע שמדלקים את המזגן המנוע נחנק. הרכב נוסע סביר עם נוסע אחד פלוס מזגן במישור, אבל ברגע שמגיעים לעליות הרכב מתקשה מאוד. אני מצאתי את עצמי לא פעם בירושלים או בחיפה נתקע על 10 קמ"ש עם מזגן בעלייה על הילוך שני. הרכב פשוט לא היה מסוגל לנסוע גם כשהדבקתי את הדוושה לרצפה. נאלצתי לעשות קיק-דאון להילוך ראשון ורק אז הרכב התחיל לסחוב. אני מפחד לחשוב מה היה קורה ברכב מלא נוסעים.

בקיצור:

* מנוע 1.0 סוחב יפה בלי מזגן.

* הפעלת מזגן במנוע 1.0 = הוספה של שני נוסעים מבוגרים

* לא להתקרב למנוע 1.0 אם גרים בסביבה הררית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היינו 2 ברכב, לא 4. מה הקשר לטיסה בעליות? כתבתי משהו על מהירות? הרכב פשוט לא סחב מעל 60 קמ"ש בעליה בהילוך שני, והמנוע צרח. כשמעבירים לשלישי הרכב בכלל לא הצליח לשמור על המהירות הזאת בעליה. הגולף שלי עולה את העלייה הזו ב60 קמ"ש בהילוך שלישי ובסל"ד סביר. אני עולה אותה לפחות פעמיים בשבוע. בוא תלמד אותי...

וכן, נסענו עם מזגן. רכב מודרני מוזרק וקל עם 68 כ"ס שלא סוחב 2 מבוגרים עם מזגן פועל זו בדיחה, מצטער.

לראייה, ה107 נסעה מעולה עם מזגן בעליות. זה לא מטוס ולא מצפה מזה להיות מטוס אבל זה שמר על קצב טוב. מנסיון עם רכב שכור אחר.

ד"א הסל"ד ב120 קמ"ש אכן היה בסביבות 4K סל"ד בהילוך חמישי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר בהודעה הראשונה שלי ציינתי שנהגתי רק ב1.0 הידני.

פורסם

לפעמים אני לא מבין אנשים...אתם באמת מודדים רכב אם הוא אמין או לא לפי שנתיים-שלוש?

אמין או לא , מ5-6 שנים ומעלה ועד הגילאים הגדולים.

אם ככה אתם בודקים, כנראה שהמצב שלכם טוב ואתם מחליפים רכב כל שני וחמישי.

בלי קשר לקיה ספציפית שעושים אחלה מכוניות.

אבל גם אם יביאו לי עכשיו בדיקה במשך שנתיים של טויוטה כלשהי או של איזו יפנית אמינה ואני אגיד שזה לא רציני, שיבדקו אחרי הרבה שנים.

• תוכן חדש...