Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, בבעלותי האריה 206 שנת 2001 (דגם xt)

קניתי זוג רמקולים לדלתות הקדמיות של JVC ו6x9 של פיוניר לבגא'ז במדף

לפי דעתכם או מניסיון, כמה תצא העלות של לחתוך את המגש לגודל של ה 6x9 שלי ובנוסף להחליף את הרמקולים הנוכחיים מקדימה בזוג החדש שקניתי?

תודה לכל תותח שעוזר לי!:mm_cool:

פורסם

ממש לא חבל על הכסף. במידה והוא לא יודע איך עושים את זה הוא עלול לשבור משהו באוטו, לחתוך לא טוב וכו'. ואז באמת יהיה חבל על הכסף (חלפים וכו').

JL Audio

פורסם

לפותח השרשור, לדעתי תתקין לבד, זה לא סיפור מהפתרה, רק בעדינות אם משהו חא נפתח אז לא בכוח, חפש את הרכב שלך ביו טיוב, יש סרטונים איך לפרק כמעט כל דבר.

בהצלחה.

מוטי, פתח שרשור בנושא.

SCANSPEAK

פורסם

ממליץ לך לפרסם את המגש השלם שלך למכירה, או להחלפה על מגש עם חורים.

או יותר טוב, גש לפרוקייה ורכוש מגש עם חורים תמורת 100 שקלים לערך, ושמור על המקורי - כי ברגע שתעשה את החורים, כבר אי אפשר להחזיר חזרה.

לגבי הסט הקדמי, הדיפון מתפרק ממש בקלות, 3 ברגים וכמה קליפסים (חפש את הפרוייקט שעשיתי בפיז'ו שלי).

ואם אין לך הגברה חיצונית ממגבר, ואתה עובד על הר"ד המקורי - תעשה לבד זה לא כל כך מסובך.

פורסם

תודה לכל מי שהגיב, תכלס אפשרי לבד לחתוך את זה וכן אני בלי מגבר בתכנון,

בקיצור נראה מה יילך עם הדלת למה אני לא מוצא עוד ברגים חוץ מאחד ואחרי שהוצאתי אותו עדיין הכל תפוס לי

אבל ננסה ונעדכן מקסימום :)

• תוכן חדש...