Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

wifi בחו"ל? זה בערך הדבר הכי יקר ביקום.

ההצעה של הוט עבור היוצאים לחו"ל היא דומה לזו של כל שאר החברות, פלוס מינוס שקל פה ושם.

אם היא לא גולשת כבדה בקארזפורום, זאת אופציה סבירה ולא יקרה באופן מחריד ביחס לסימים מקומיים.

אני מציע שנפתח שרשור ניחושים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לבדוק מראש המצאות WiFi חינם במלונות בהם היא תשהה. אם קיים - סקייפ ודומיו. כמובן שניתן לנצלם במקדונלדס ושאר מקומות ציבוריים המציעים WiFi חופשי.

בדרכים - לבחור בין שירותי Callback של חברת סלולר ישראלית (עדיפות מובהקת לגולן או הוט) לבין רכישת סים אמריקאי - אבל מחייב בחינה מראש של ההצעות, במיוחד לאור שיטת החיוב האמריקית ביחידות בנות דקה, כולל חיוב תמורת חיוג שנכשל.

בכל מקרה - לדאוג למניעת גלישה בנדידה בקו ישראלי - זה יקר מאוד! לבצע את החסימה הן ברמת הטלפון והן ברמת הקו (דרך שירות הלקוחות של ספק הסלולר אליו היא מחוברת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההורים שלי חזרו לא מזמן מארה״ב, לא פשוט למצוא חיבור wifi שם. הרוב עם סיסמא ובתשלום מול בית העסק.

שים לב שאם היא יוצאת לשייט אז אסור לה לדבר/לגלוש בפלאפון תוך כדי כי אין תמיכה ( 1600₪ שפלאפון ניסו להשחיל לנו ).

פורסם

אורנג' נותנים היום חבילת גלישה של ג'יגה לחו"ל ב139 שקלים. לא יודע האם קיים גם בחברות אחרות.

ג'יגה אחד זה מספיק בשביל לדבר במשך כל השבועיים האלה בסקייפ, VIBER או כל דבר אחר, בשביל מיילים, GPS אם צריך, בטח ניווט רגלי עם גוגל מפס, גלישה כמובן.

בקיצור - לדעתי הפתרון הטוב ביותר כרגע למדינות בהן הWIFI לא זמין בכל פינה.

פורסם
אורנג' נותנים היום חבילת גלישה של ג'יגה לחו"ל ב139 שקלים. לא יודע האם קיים גם בחברות אחרות.

ג'יגה אחד זה מספיק בשביל לדבר במשך כל השבועיים האלה בסקייפ, VIBER או כל דבר אחר, בשביל מיילים, GPS אם צריך, בטח ניווט רגלי עם גוגל מפס, גלישה כמובן.

בקיצור - לדעתי הפתרון הטוב ביותר כרגע למדינות בהן הWIFI לא זמין בכל פינה.

האם החבילה של אורנג' דומה לחבילה של הוט מובייל ?

פורסם

50 דולר לסים עם דאטה בלתי מוגבלת אצל TMO, ואז אפשר להשתמש בסקייפ ושאר ירקות.

אפשר גם לקנות חבילת שיחות בעלות של איזה 5 דולר בסקייפ ולחייג אליה לנייד ישירות ללא הגבלה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אפשר גם לקנות חבילת שיחות בעלות של איזה 5 דולר בסקייפ ולחייג אליה לנייד ישירות ללא הגבלה.

רגע,

מה זה TMO ?

פורסם

רשת ה3G של TMOUS (או T-mobile US, אם תתעקש), עובדת בתדר 1700 מגהרץ, באופן כמעט בלעדי בעולם (נדמה לי שיש רשת נוספת באוסטרליה או משהו דומה), לפיכך רוב מכשירי הטלפון יעבדו רק על EDGE (כלומר GPRS או דור 2.75) והגלישה תהיה איטית להחריד.

מכשירים ממש חדשים שתומכים ב-LTE (דור 4) דווקא יעבדו שם מצויין, אבל הכיסוי מוגבל.

פורסם
יש wifi בחו"ל בערך בכל מקום מרכזי בדיוק כמו בארץ.

סקייפ ואתה מסודר.

ה-ל-ו-א-י.

בנוגע לחבילת גלישה - נדמה לי שיקר יותר מאורנג'

אבל עם הגבלה אחרת. בדוק באתר שלהם.

מה שנראה לי שכולם מפספסים כאן: היא בכלל גולשת?!

אם התשובה היא כמעט לא, אז רק שיחות ומסרונים,

קל ופשוט ואפילו זול יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...