Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לנער כי כל המוצרים האלה עשויים ממגוון חומרים וכשהם יושבים ללא תנועה החומרים מתחילים להיפרד. ניעור קטן מחזיר את המצב לקדמותו. מומלץ בכל מוצר דיטיילינג. לגבי השמפואים עצמם,גולד קלאס מתאים ברמת הניקוי שלו למסיטר פינק. זאת אומרת זה שמפו למי ששוטף די הרבה את הרכב ולא רוצה לפגוע בהגנה שלו. אם אתה רוצה שמפו עם יכולות חזקות יותר אתה יכול לנסות את סונאקס (מאוד חזק) או כמו שהמליצו לך את סיטרוס והאנידו של CG. שניהם טובים וההבדל בינהם זה שההאנידו מאוזן מבחינה חומצית ולכן לא פוגע בהגנה שיש לך על הרכב.

פורסם
חייב לנער כי כל המוצרים האלה עשויים ממגוון חומרים וכשהם יושבים ללא תנועה החומרים מתחילים להיפרד. ניעור קטן מחזיר את המצב לקדמותו. מומלץ בכל מוצר דיטיילינג. לגבי השמפואים עצמם,גולד קלאס מתאים ברמת הניקוי שלו למסיטר פינק. זאת אומרת זה שמפו למי ששוטף די הרבה את הרכב ולא רוצה לפגוע בהגנה שלו. אם אתה רוצה שמפו עם יכולות חזקות יותר אתה יכול לנסות את סונאקס (מאוד חזק) או כמו שהמליצו לך את סיטרוס והאנידו של CG. שניהם טובים וההבדל בינהם זה שההאנידו מאוזן מבחינה חומצית ולכן לא פוגע בהגנה שיש לך על הרכב.

נו...אחרי תשובה כזו נותר לי רק לאחל לעצמי שיום אחד גם אני אגיע לרמה הזו ואוכל לענות על השאלות באותה ההבנה (: כל הכבוד על הידע.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

באוטוסטור אמרו לי הפוך, שהשמפו הזה מאוד חזק ומתאים למי שלא שוטף הרבה את הרכב .

ותודה על ההסבר זה באמת יותר מובן עכשיו לי ולעוד הרבה אחרים אני מאמין

Miata ND2

פורסם

לא הייתי לוקח את כל מה שאומרים באוטוסטור כאמת יחידה. קראתי כאן לא מזמן

שאמרו למישהו ש"פלאש דש" מחזיק שבוע. כמובן שזה רחוק מהאמת.

חשוב להבהיר שדיברתי איתם לא פעם גם דרך מיילים והם נשמעים לי אנשים נחמדים ומנומסים

אבל צריך לקחת את מה שהם אומרים בפרופורציות.

פורסם

השמפו שמדובר עליו מאוטו דיפו מעולה רק שהייתה תקופה שהפסקתי ליקנות כי המחיר שלו היה משהו כמו 80 שקלים. עברתי למגס עם הווקס מאוד מרוצה ממנו.

שיפוצים..

פורסם

השמפו ב60 ש"ח של דופונט (בצבע כחול ככה או צהוב לפי מה שהכרתי)הוא מעולה אבל יש ברמה יותר גבוה כמו של ה CG או הONR

וגם אני משתמש מידי פעם ב carplan triplewax polymer selant auto wash בקבוק לבן של ליטר ב30 ש"ח ובהוראות אומרים כ 2 פקקים אבל מספיק פקק ל10 ליטר (דלי ממוצע) אני מאוד מרוצה ממנו.יש לו את התכונות של הONR לא מקציף הרבה, הלכלוך נשאר בתחתית הדלי, מתקתק את השטיפה במחצית מהזמן משמפו רגיל.

מי שלא רוצה להשקיע הרבה כסף על שמפואים סתם יותר ממומלץ להשתמש בשמפו הנ"ל. מחירו הזול וריכוזו יבטיחו לכם הרבה שטיפות.

**להבדיל מ ONR שאפשרי להשתמש בו כקוויק דיטיילר,בזה אני לא ממליץ. לא ניסיתי אני לא יודע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...