Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הסיפור, שמפו GOLD CLASS של מגווירס, לא מסיבי מספיק/בכלל.

לא באתי להכפיש את השם הטוב שיצא לשמפו הזה,יכול להיות שמשהו לא טוב אצלי,כעיקרון אני שוטף בשיטת 2 הדליים כאשר אני מוהל בדלי יחסית גדול קצת יותר מ 3 פקקים של המוצר,הפקקים ממש קטנים, אני מוהל אני מאמין סביבות ה 5 פקקים כאלה.

אין מה להגיד להקציף הוא מקציף סבבה,מספיק בשבילי.

מה שכן הוא לא מוריד חרא של יונים/עטלפים, הוא דיי חלש,חלק הוא מוריד וחלק נשאר.

מה שהוא כן מוריד-נשאר סימן צהוב על הפח,שלא יורד ! (ירד בפלסטלינה או פוליש בקלות).

הוא כן מוריד לכלוך אבל זה גם מים מורידים... אני מרגיש פשוט שהוא לא מסיבי מספיק,ואני בטוח שאני מוהל בצורה מספיקה ואפילו יותר מדי.

אני גם לא משאיר את החרא יותר מדי: 5-6 ימים מקסימום,בעבר הייתי שוטף פעם בשבועיים...

בעבר חטאתי והשתמשתי יום אחד בסבון של AXE :lol: ,זה לא סבון כלים שיש לו יכולות להוריד לכלוך מהר אבל חרא של ציפורים הוא הוריד בלי בעיה ואחרי השטיפה היה ברק יפה לרכב

בקיצור ובלי חפירות-התאכזבתי,ציפיתי לשמפו מאוד מסיבי וקיבלתי אחד דיי פשוט,ששכבת ברק אני לא רואה משהו מיוחד, ושלא מפרק חרא של יונים ואם כן משאיר סימן צהוב על הצבע ,השמפו הבא שלי יהיה בהחלט ההוא של CG.

האם "מינון יתר" -קצת יותר מדי שמפו הורס את תכונותיו?

Miata ND2

פורסם

אני ממליץ לעבוד תמיד על פי הוראות היצרן, לאחר שצוברים קצת ניסיון ומפתחים סוג של אינטואיציה אפשר לשחק עם המינונים (אצלי זה לרוב מגיע בצורה של מינונים פחותים ממה שהיצרן מצהיר).

בכל מקרה לדעתי זו הסיבה הכי שגוייה לשפוט לטובה או לחילופין להתאכזב משמפו.

חרא של ציפורים מתנהג בצורה שונה מציפור לציפור בהתאם לתזונה שלה ומעבר לכך יש עוד אלפי פרמטרים שונים כמו כמה זמן "החומר" ישב בשמש וכו'. הכלל הוא להורידם מידית ואם לא עשית זאת אל תבוא בטענות לשמפו, כי זה פשוט שגוי.

בגלל סיבות כאלו מוזרות אנשים שופטים בצורה לא נכונה את המוצרים השונים.

אני יכול לומר לך בלב שלם לאחר שניסיתי כמות יפה של מוצרים שונים שזה אחד הטובים שהיו לי ואולי הטוב ביותר שאני ניסיתי.

דבר נוסף, למה ציפית לשמפו מאוד מסיבי? מאיפה הבאת זה? אתה רוצה מסיביות אז תרכוש מוצרים ייעודיים לכך, APC או מוצר כלשהו שמוריד משקעים קשים. השמפו הזה מנקה היטב אבל הוא ממש לא מוגדר כמוצר אגרסיבי.

ובכלל תשאף שהמוצרים יהיו אגרסיביים כמה שפחות אחרת תצטרך לחדש את הווקס שלך מדי שבוע.

עריכה :

מוכן לקנות ממך את המוצר במחיר של חברי פורום במידה ואתה נגיש באזור חדרה/השרון. או אולי לתת לך תמורתו מוצר אחר ומעניין.

עריכה נוספת: עכשיו שמתי לב שרשמת שלא קבלת ממנו שכבת ברק, אני חושב שקנית מוצר מבלי לבדוק את המהות שלו. הסבון הזה יודע לנקות וזה כל מה שהוא יודע, הוא לא מתהדר בהוספת ווקס/ברק/הגנה או כל מיני פולימרים מיוחדים, גורנישט. רק פעולת ניקיון הוא יודע לתת.

היות ואתה מחפש מוצרים מסיביים קח בחשבון שכל סבון שיש לו תכונות של ברק או תוספת ווקס, תכונות אלו יבואו על חשבון יכולת ניקוי טובה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

רק תוספת קטנה למה לכתב דימה,זה לא רק תלוי בסוג הציפור/עטלף

אלא אם יש הגנה לרכב, או אין -הגנה טובה חוסכת הרבה זמן ניקוי ונזק מצטבר.

מעבר לזה זהו שמפו מעולה. גם אני לא מייחס הרבה חשיבות למינון-פועל לפי אינסטינקט

למרות שהגולד קלאס דורש הרבה חומר. (לא חסכוני )

פורסם

יש לכלוך עיקש שסבון רגיל לרכב לא יכול להוריד.

אני יכול להמחיש לך זאת בביקור במוסך...מוסכניק שידיו שחורות וישטוף ידיים גם עם הסבון הכי אגרסיבי(סבון גרגירים), תמיד ישאר בידיו מעט לכלוך שחור שלא ירד והתפרק.

זה טבעי ולא הייתי רוצה לשים ממיסים חזקים על הרכב שיפרקו חרא של יונים ויקחו איתם את הווקס והאוטם שיש מתחת.

בעניין השרשור... גולד קלאס הוא סבון סביר וטוב, מנסיון אישי, ולדעתי הוא מוריד ומנקה מה שהוא אמור לנקות.

דבר שני, חרא של ציפורים צריך לנקות מיד, לאחרונה אני מחזיק ברכב דיטיילר מהיר ומטלית במיוחד בשביל זה, עזרה ראשונה לזה.

בעבר גם אני לא הייתי מקפיד לנקות את זה מיד אבל אז זה מתקשה ונעשה קשה יותר להסרה.

כל מה שהסבון לא הוריד בשטיפה, תוריד פלסטלינה....

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

התייחסות:

-לא ביקשתי סבון מאסיבי כמו סבון כלים אבל סבון שלא מוריד דברים דיי פשוטים זה דיי מעצבן.

-רשום שהוא כן נותן ברק לאחר השטיפה,אבל עזוב זה לא מעניין אותי,סתם ציינתי את זה.

-דימה תודה השמפו לקראת סיום אני שוטף המון רכבים איתו,יכול להיות שבאמת אני טועה במינון.

אני לא אומר שהחרא לא יורד,הבעיה שכל השמפואים האחרים שהשתמשתי פשוט המיסו את החרא ושהעברתי כפפה פשוט ירדו כאילו לא היו דבוקים לפח, כאן אני צריך ממש ללחוץ ואת החתיכות הקטנות לגרד.

נכון אני לא צריך להשאיר לכלוך כזה יותר מדי זמן אבל בשביל זה אני קונה את השמפו הזה.

יכול להיות שאני טועה במינון יכול להיות שיש לי יותר מדי ציפיות משמפו לרכב,אני רוצה לנסות את השמפו של CG שהרבה ממליצים עליו ואז להשוות

Miata ND2

פורסם

תבדוק את השמפו "citrus wash& gloss " .

אני משתמש בו ומאוד מרוצה . במינונים נמוכים הוא כמו כול שמפו אחר , במינונים גבוהים הוא משמש להורדת ווקס :-D.

אבל תאמת , הוא מנקה מצויין את הרכב ומשאיר ברק :-P.

פורסם

לא חשוב לי ההקצפה,הבנתי שה citrus מצויין, לעומת זאת ה HONEYDEW יותר מתאים להקצפה עם מקציף ודומה ל MR PINK מבחינת הורדת מזהמים,פעם הבאה אנסה את ה CITRUS במינונים גבוהים כמו שאמרת rsm

Miata ND2

פורסם
תבדוק את השמפו "citrus wash& gloss " .

אני משתמש בו ומאוד מרוצה . במינונים נמוכים הוא כמו כול שמפו אחר , במינונים גבוהים הוא משמש להורדת ווקס :-D.

אבל תאמת , הוא מנקה מצויין את הרכב ומשאיר ברק :-P.

מחזק! גם אני משתמש בו תקופה, אחלה של שמפו

פורסם

כבר שנים אני שומע על שמפו מעולה ששמו dupont והוא נמכר באוטודיפו. מעולם לא ניסיתי אך תמיד רציתי (יצא חרוז:sissies:)

הוא לא ממותג אבל שמעתי במהלך השנים רק דברים טובים לגביו.

שווה לבדוק, הוא בטח לא יהיה יקר היות והוא פחות מוכר (חרוז נוסף :sissies:)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מידי פעם אני גם משתמש בשמפו DuPont , וזה שמפו מעולה :) !!!

הוא מנקה ומבריק את הרכב, וגם שמתי לב שהוא לא מושך אליו אבק כול כך מהר כמו ה citrus .

:ok:

פורסם
50 שקל עולה,שמעתי דברים טובים עליו,בכל מקרה אנסה את ה CITRUS ואז אותו,מה עדיף לדעתך rsm?

בשטיפות שבועיות אני משתמש ב-DuPont , ופעם בחודש +- ב- CITRUS ועל הדרך כבר מיישם ווקס

ככה שגם הרכב מבריק וגם מוגן .

• תוכן חדש...