Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אם במקרה תיקלעו לכביש 99, ליד שאר הישוב יש ג'חנון מעולה וביתי,

גדול יחסית לסטנדרט (ואני גדלתי על סטנדרט של תימנים, משמע קטן ככל הניתן).

שם אפילו אין אפשרות להלבנת כספים, הבן אדם יושב מתחת לעץ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שבת, שעה 12:27, האשה עדיין ישנה אחרי משמרת לילה, אני בגינה חצי שוכב עם המחשב על הברכיים, חצי כוס קפה, תוך כדי שאני משחק מסירות עם הכלב אני קורא את השרשור הזה ומחליט, אני הולך לאכול ג'חנון ולעזאזל הדיאטה!

תודה, באמת תודה, איזה חשק עשיתם לי, אני עדיין מלא מארוחת הערב (צלע עגל, פירה, מרק עגבניות וסלט סלק עם גבינת עיזים) וכל מה שיש לי בראש זה פאקינג ג'חנון !!!

haters will hate

פורסם
...ולעזאזל הדיאטה!

ואח"כ אתה כותב:

...אני עדיין מלא מארוחת הערב (צלע עגל, פירה, מרק עגבניות וסלט סלק עם גבינת עיזים)...

משהו פה לא מסתדר לי בעין :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האנשים שמפעילים את הדוכנים האלה הם בעצם חייזרים שחיים ביננו והג'חנון שמוכרים שם זה בכלל סמים מכוכב האם שלהם. בכוכב שלהם אסור למכור את זה אז הם עושים את זה כאן.

בעבר שלחתי מייל לביבי בנושא והוא ענה לי שהעניין בבדיקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שבת, שעה 12:27, האשה עדיין ישנה אחרי משמרת לילה, אני בגינה חצי שוכב עם המחשב על הברכיים, חצי כוס קפה, תוך כדי שאני משחק מסירות עם הכלב אני קורא את השרשור הזה ומחליט, אני הולך לאכול ג'חנון ולעזאזל הדיאטה!

לא יודע איך זה מסוגל להכניס בך תיאבון, אבל הנה עוד משהו.

בצומת פלי"מ, הייתה תקופה ארוכה שהיה במקום ריח חזק של גוויה בתהליכי ריקבון מתקדמים (כנראה בגלל תקלה במתקן טיהור שפכים שיש בסביבה, ככה חשבתי). עכשיו מה אני רואה שם באמצע כל הסירחון - ערס עם שלט "ג'חנון של אמא" וציידנית.

אחרי כמה חודשים נעלם הריח, וגם נעלם הערס עם הג'חנון.

תקראו לזה צירוף מקרים, אבל אולי זה מהג'חנון שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
האם במקרה הוא מוכר שם גם מנגלים?

אתה בטח מדבר על ההוא שבקצה אזור התעשיה הישן.

אכן נראה כמו מלבין קלאסי, קצת אבטיחים רקובים, כמה סלסות פרי ומנגלים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בכניסה לנען מכביש 40 יש אחלה ג'חנון בשבת. וגם פול. נהיה לי ריר רק מלחשוב על הפול הזה עכשיו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ואח"כ אתה כותב:

משהו פה לא מסתדר לי בעין :roll:

שישי בערב אני מרשה לעצמי להתפנק, במהלך השבוע אני פשוט מכין סטייקים על שמן קוקוס, שישי זה היום שבו החמאה יוצאת מהמקרר...

haters will hate

פורסם
מה עם הג׳חנון שנימצא בכניסה לרשפון?? פתוח עדיין? היה עושה לי את היום שישי שהייתי יוצא לכיוון העסק בחיפה

אם אתה מתכוון לסמולר מרקט,אז עדיין קיים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...