Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי ארצה לביקור מולדת וכרגיל, והתבשרתי שמשרד החוץ בעיצומים (מחלקה קונסולרית שנותנת אימות מסמכים).

העיצומים שלהם נמשכים כבר יותר מחודש ואין צפי לסיום (לפחות ממה שרשום אצלהם ובמענה בטלפון).

האם יש דרך כלשהי לאמת מצב משפחתי (תמצית רישום בשמה במשרד הפנים) ולשים אפוסטיל גם אם הם בעיצומים ?

שאלה נוספת בנושא אחר:

צריך המלצה לחנות או מוכר אמינים של תכשיטים. מעוניין לקנות טבעת אירוסין בתקציב לא גבוהה באזור המרכז. כמה בדיוק ? עד 2K ש"ח. (התקציב לא משקף שום דבר מעבר למצב כלכלי כרגע).

תודה רבה לעוזרים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

הייתי מחפש בבורסה ליהלומים באחת החנויות שנמצאות בתוך הבניינים ולא מאלה שעל הכביש

מניסיון שהיה לי לאחרונה עם שרשרת יהלום. המחיר שקיבלתי שם היה פחות מחמישים אחוז מהמחיר שקיבלתי בקניונים

אני קניתי את הטבעת של אישתי בדניאל מתת והמחיר היה לא בשמיים על אבן של 0.5 קארט נקייה מאוד ( ככל שזכור לי בסביבות ה4000 )

פורסם

לשאלה ה2:

חנות בשם ג'קסון במתחם הבורסה, חבר קנה משם. הוא מרוצה מהמחיר (1500+/-) ואישתו מהטבעת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אודה ואומר שאני בור בנושא יהלומים, איכות שלהם ומה שקשור בזה.

לא רוצה זיוף ואיכות בינונית. אני מבין שהתקציב לא גבוה אבל בטוח שניתן למצוא משהו סולידי וראוי במחיר הנ"ל.

Veni Vidi Vici

פורסם

בקצרה על יהלומים

הקארט הוא הגודל של היהלום

ורמת הניקיון מסומנת באותיות לועזיות עד כמה שזכור לי d זאת רמת נקיון טובה מאוד f g הם רמות סבירות ומתחתיהן היהלום מתחיל להיות צהוב ועכור יותר ( ככל שהוא יותר נקי הוא יותר שקוף ונוצץ ) בתקציב שלך אני מניח שאפשר להשיג 0.4 ברמות הביינים. אולי אם תבקש תוכל להוריד את עלות היהלום אם תבקש יהלום בלי תעודה אבל זה ייצור לך בעיה בתחום הביטוח של הטבעת לאחר מכן, מה גם שהסוחרים לא מתים על הטריק הזה

פורסם

אתה צריך את הכתובת של המקום שהמלצתי עליו?

לא זוכר בוודאות אבל אני עובר לידו כל יום בדרך לארוחת צהריים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שיהיה במזל טוב!!

אני קניתי טבעת מחנות מאנשים נחמדים מאוד, בהתחלה קניתי שרשרת מתנה ואחכ באה הטבעת..

נמצא בר'ג ברח ביאליק בהמשך הרחוב..

מחירים סבירים אני לא ממש בקיא בתחום אבל תוכל להתאים לך טבעת יפה לתקציב.

וכמובן תעודת מקוריות ואחריות.

בהצלחה!

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אחריות למה?

בעיקר שהאבנים ישארו במקום שלהם.

לא מזמן קניתי טבעת אירוסין, זו החוויה הכי מתישה שעברתי בחיים.

לא היה לי שום כלי להשוות מחירים/תכונות בצורה נכונה.

כל טבעת מלאה בתכונות ומאפיינים שנמדדים באותיות ומספרים, ואף אדם ברחוב בכלל לא יודע להבדיל בניהם.

עצתי היא שתחפש בחנויות תחת התקציב שלך מראש. וקח את זאת שנראית לך הכי טוב.

אני מקווה שיש לך זיכרון טוב, כי לא מאפשרים לצלם את הטבעות,

כך שההשוואה מתבצעת בדמיון שלך בלבד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
בעיקר שהאבנים ישארו במקום שלהם.

.

בקיצור,

אין דבר כזה ״אחריות״ לתכשיטים, הזהב לא מתקלקל ויהלומים לא הופכים לפגי תוקף.

אם התכשיטן\צורף מקצועיים אין סיבה שאבנים יפלו כך סתם מהטבעת אלא אם עשו שינוי כלשהו בטבעת, שינוי מידה למשל, והצורף לא עבר מחדש על שיבוצים.

סיבה נוספת לנפילת אבנים זה כל מיני מכות שעם הזמן הטבעת מקבלת או נשים שלא מבינות שמומלץ לא לשטוף כלים וכדומה עם טבעת משובצת יהלומים.

אבל שוב, אחריות לתכשיט- סתם עוד המצאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...