Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איתן בחור רציני ואחראי - אתה בידיים טובות.

עידן

נקווה שמה שאתה אומר נכון, וכל הסיפור יגמר על הצד החיובי .

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, תציג בפניו את העובדה שהמקרה של הדשבורד אינו משהו נדיר וקורה להרבה אנשים.

אי לזאת אני היתי מצפה שיבואן ידע לתת אחריות מורחבת (כמו שצ'מפיון נתנו על מנועי ה1.4 כפולי המגדשים) על החלק הספציפי.

לגבי המנוע, בקש חוות דעת בכתב מאיש השירות על מנת שתוכל לדעת כיצד לפעול מול היבואן/מכון הבדיקה.

במידה ולפיו המנוע תקין בעצם מכון הבדיקה הוא זה שגרם לך לפסול מכירה, לעומת זאת אם אכן המנוע אינו במצב שהוא אמור להיות תחליט כיצד לפעול הלאה מול היבואן.

בהצלחה.

Got To love It

פורסם

בקצרה - המון רצון טוב מחברת סמל"ת.

אז הגענו לפגישה כמו שתואם איתי 10:00 בבוקר, מן הראוי שרועי יגיע בזמן אבל כנראה שיש הפרשי זמן בין ת"א לעכו ולכן הגיע ב 10:15 ללא התנצלות או הודעה מראש.

ניגשנו לדבר במשרד, התחלנו בנושא הדשבורד , הצגתי בפניו את זה שזה תקלה ידועה, משהו שלא נסגר בשנה או שנתיים אלא לאורך כל שנות יבוא הרכב, כמו כן זה חלק שהינו סטאטי, ללא חלקים נעים, לא אמור להיות לו בלאי טבעי קצר כל כך .

תשובתו הייתה - "אנחנו יכולים לדבר כרגע רק על הרכב שלך , נתנו את הדשבורד מעבר לתקופת האחריות , יש לך שנתיים אחריות יצרן , זה כמו ביטוח, יש לדשבורד בלאי טבעי , כמובן שזה תלוי באופן השימוש ברכב "

כמובן , שהתשובה לא מספקת , נשמעת לא הגיונית.

ויקיפדיה - פגמי תכנון -

פגם בתכנון: סיטואציה אשר בה חלה אי התאמה של תכונה באבטיפוס של המוצר, וכתוצאה מכך של כל המוצרים שיוצרו על פיו, לסטנדרט בטיחותי נדרש. כלומר, כאשר המוצר מעצם תכנונו יוצר סיכון בלתי סביר עבור הצרכן או כל אדם אחר, יש לקבוע כי תכנונו פגום. לרוב, על מנת לטעון שהמוצר יוצר סיכון בלתי סביר על הטוען להציג מודל אלטרנטיבי שמצליח לשמר את תכונותיו של המוצר תוך נטרול או צמצום הסיכון. משמעות הכרה בפגם בתכנון הינה פסילת כל קו הייצור של המוצר, וזאת בניגוד לפסילת יחידה אחת או בודדות כאשר מקור הפגם הוא בייצור. פגם בתכנון הינו מושג מורכב יותר להגדרה, בעיקר בשל העדר מודל אבטיפוס שאליו ניתן להשוות את המוצר גורם הנזק.

סה"כ אפשר לראות זאת בזה שעוד כמה חודשים אני כבר יוכל לראות את הכרית אוויר ברכב, משהו שהוא לא בטיחותי ולכן על היבואן/ יצרן לקחת אחריות ולהחליף את החלק.

בנושא המנוע, באתי בשביל לקבל תשובות , דרך פעולה, דו"ח מצב.

סה"כ צולם המנוע, ונאמר לי שזה ישלח לצוות הנדסה , ולאחר מכן ישלח אלי.

עכשיו אני לא מבין כמה דברים .

א. האם על סמך תמונות אפשר לתת חוות דעת על מנוע?!

ב. בשיחה שלי מול איתן לב ארי (מנכל שירות פיאט ) הובטח לי בפירוש דו"ח מפורט ומודפס - מה שלא קרה בפועל.

פורסם

גם אני לא הבנתי בדיוק מה נסגר לגבי הדשבורד.

להגיד על רכב בן 3 שיש בלאי טבעי לדשבורד ובגלל זה קרה מה שקרה,לא מכבד את האדון שישב מולך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

זה מה שאמרו לי, שאני יכול לשלם על החלפת הדשבורד (במידה ואני מעוניין)

כנראה שהקצה אור בחברת פיאט לא יהיה מלמטה ,אלא רק ממנכל השירות .

ניתן להם זמן לאבחן את הכל, לקבל החלטה לגבי הרכב.

לפי תגובת רועי(מנהל השירות של המרכז) , ולפי הבעות הפנים שלו.

כנראה שחברת פיאט בוחרת אנשים נחמדים , מסודרים, אך מתעקשת באמת שלה מבלי לבדוק את הדברים או להתגמש.

פורסם

יחסית בעולם השרות הישראלי סמל"ת היא קרן-אור .

אבל ככל נותן שרות - משום מה הורידו להם מהלק-סיכון (לקסיקון) את המילים ,

אנחנו נמצא את הפתרון המתאים לך ולרכב (תמיד תשאר באויר)

אני מאמין שהם יטפלו בבעיות , אבל הגישה משאירה הרגשה לא נעימה וחבל .

המתן , תן להם כ 4-6 ימים לבדיקות אצלם ,(מעבר לכך התקשר לנציג) וכאשר תקבל תשובה עדכן אותנו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שאצל חבר היה צורך בהחלפת מנוע לאחר כ4 שנים (שנתיים מעבר לאחריות ולא שנה כמו במקרה של אייל) לא העיזו להגיד לו לשלם על המנוע מהסיבה הפשוטה שהיבואן יודע שיש תקלה במנועים האלו וזה לא תלוי בשימוש בעל הרכב.

לעומת זאת בפיאט כאשר מדובר על בעיה חד משמעית בחלק, במיוחד שמדובר בחלק שלא קשור בשום צורה לאף פעולה מכנית ברכב ותפקידו אך ורק "לעמוד" שם, החברה מתנערת ולא מוכנה להחליף את החלק ללא עלות.

כמו שצריך להיות!

אייל, המתן לשיחה מאיש השירות לקבל תשובות.

בעיניי, אף מהנדס לא יכול לתת חוות דעת על פי תמונות, הוא לא יכול לבדוק שום דבר כגון נזילות, התפוררות של הבלוק או כל דבר אחר.

בדיחה.

Got To love It

פורסם

שבת שלום,

אני מצרף תגובה רשמית של חברת פיאט לגבי התקלות .

כמו כן מנכל השירות אדון איתן בן ארי - איים עלי בטלפון באם אני לא מפסיק את הפוסט, הוא לא יתן לי שירות יותר.

מה אתם חושבים על התגובה של אדון בן ארי ? ועל התגובה המודפסת?

13-907-67 (1).pdf

פורסם

לדעתי סעיף 1 ג' לא מציאותי. חלק מהתקלות לפחות אינן אמורות להיות גם לאחר 5 שנים וגם לא לאחר זמן רב יותר.

ראינו כבר פיאט 500 עם "פריצת דשבורד" בכרית אויר נוסע.

אדרבה, שהאדון הנכבד יירשם לפורום וישטח את טענותיו פה.

alfa 156 2.5.

פורסם

סליחה,

יש לי שאלה ?

האם אתה מסכים איתי , שאין סיבה שלאחר 3 שנים תצוץ חלודה (במיוחד שאני לא קו ראשון לים אלא משהו כמו 2 ק"מ אווירי, מעבר לזה , החברה מסכימה עם השארות המכונאי , אומרת שכרגע זאת תקלה.

אך אם אני יעשה "טרייד אין " לא יתחשבו בזה ואני יקבל מחירון.

בנושא כרית האוויר , כנ"ל החברה אמרה שהיא מכירה בזאת כתקלה ועל זה כן יורידו לי ממחירון האוטו ,

אך אם אני יעשה אצלם "טרייד אין" לא יתחשבו בתקלה.

בשיחה מול מנהל השירות הוא טען שהדש בורד הוא לא פגם ייצור , והדשבורד זה חלק נע!

אמרתי לו שאומנם הוא יכול לזוז(להתנפח) מהשמש , אך כנראה שהוא לא תואם את ה"אב טיפוס" שיצא על ידי חברת פיאט , ולכן זה פגם ייצור.

אני כלקוח , לא אשם בפגמי הייצור ברכב שלי , כמו כן , אם קיימות תקלות אשר מעבר לבלאי הסביר של הדברים.

והחלקים המתקלים של הרכב, שאותם אני לא מחשיב כפגם ייצור.

אני מדבר כאן על חלקים שלא אמורים להוות תקלה , או לפוצץ מחירת רכב, או להוריד מערכו ב 3 שנים הראשונות מהייצור שלו.

• תוכן חדש...