Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזמן לא נתנו כאלה עצות אחיטופל כאן בפורום כמו אלה שאתה נתת. מדובר בעבירה! על פי חוק' date=' יש חובת גילוי לקונה על כל פרט שידוע לבעל הרכב. בית משפט יכול לבטל עיסקאה גם שנים אחרי שנעשתה במידה ומתברר שהמוכר העלים מידע מהקונה. חוץ מזה שאתה מעודד אותו לשקר ולהפיל בפח קונה תמים, אולי חבר פורום לצורך העניין.[/quote']

אל תדאג, המצפון שלי לא מסוגל למכור משהו שבור,

אני מעדיף להישאר עם האוטו עד שימות המנוע ולתבוע את חברת הביטוח. מאשר למכור למישהו רכב במרמה, גם הבחור שלקח את האוטו לבדיקה הגענו לפשרה והצעתי מיוזמתי 50% מהבדיקה מכיוון ששנינו לא העלנו על הדעת שרכב שמטופל עם קבלות, יכול להיות לו כאלה תוצאות

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לשלוח לו מייל , אבל לא מצאתי אף דרך ,

הדרך היחידה שמצאתי זה לפנות בפייסבוק , ושם הפנו אותי לטלפון שאני לא מצליח להגיע אליו מישראל.

פורסם

מה יצרן? מה אתם רצים ליצרן? ליבואן פניתם? ניסיתם לתאם פגישה עם מישהו מטעם היבואן? אפילו לדבר עם הלשכה של מנכ"ל סמל"ת?

אם מדובר אכן בבלוק מנוע שהפך לקורנפלקס, לא ברור לי איך הוא נוסע.

גם לא מובן לי למה אי אפשר לשים את האוטו עם שני גלגלים על המדרכה ולהיכנס מתחתיו ולצלם.

לי זה נשמע מוזר משהו, ואני בהחלט מאמין לפותח השרשור שהוא רושם את השתלשלות הענינים בדיוק כפי שהוא מבין אותה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנוע שהפך לקורנספלס הצחתם אותי מאוד

בטח זה שאריות של נזילה של מים שהפכו למשקע גרעיני כזה ולא מדובר בכשל כלל אלא ענין קוסמטי בלבד שאין לו כל משמעות

פורסם
מה יצרן? מה אתם רצים ליצרן? ליבואן פניתם? ניסיתם לתאם פגישה עם מישהו מטעם היבואן? אפילו לדבר עם הלשכה של מנכ"ל סמל"ת?

אם מדובר אכן בבלוק מנוע שהפך לקורנפלקס, לא ברור לי איך הוא נוסע.

גם לא מובן לי למה אי אפשר לשים את האוטו עם שני גלגלים על המדרכה ולהיכנס מתחתיו ולצלם.

לי זה נשמע מוזר משהו, ואני בהחלט מאמין לפותח השרשור שהוא רושם את השתלשלות הענינים בדיוק כפי שהוא מבין אותה.

. אחרי הרבה ויכוחים הוצע לי שהשבוע יגיע מהנדס של פיאט ויראה את הרכב (כמובן שהשבוע עבר, המהנדס לא הגיע )

ביצעתי 3 שיחות למעך השירות של פיאט , לא חזר אלי המנהל , וגם שחף (המנהל שירות ) לא חזר אלי .

נראה לי, שהוא כן ניסה לדבר עם סמל"ת.

פורסם
תודה לבחור שהסביר לי איך עושים את הפניה ליצרן .

שלחתי פניה מפורטת נראה מה הם יגידו.

מה כבר יגידו יפנו אותך חזרה ליבואן

פורסם

המלטזים דווקא עם נחמד ומסביר פנים.

פנ הלחבר הפורום AMIGAR, ייתכן והוא יוכל להעביר פנייתך לגורם המתאים בסמל"ת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1. אני משוכנע שעוד קצת התעקשות תוציא גם את העבודה בעלות מופחתת אם לא בחינם.

2. אני מאוד רוצה לראות את המנוע הנ"ל, זה מטריד אותי בטירוף כבעלים של מנוע כזה בפעם השנייה.

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים,

שמח אני לקבל חוות דעת מגורמים שהם לא חברת פיאט או נוגעים למקרה באופן ישיר.

וכן מבינים במכוניות ותקלות וטיפולים.

כרגע חזר אלי מנהל השירות של חברת פיאט - איתן בן ארי.

נראה שיש איפשהו איזה טיפה של אור מחברת סמל"ת , ננסה לתת לנר עוד לבאור ולהציל את המצב האגום.

סה"כ נראה שיש עם מי לדבר, נקווה שניווכח לכל העניין גם בפגישה אותה נתאם ונוכל לבדוק את הרכב.

כמובן שהמטרה של הפוסט לא לפגוע בחברת פיאט/סמל"ת , סה"כ הייתי מרוצה מהאוטו בשנה וחצי שנתיים הראשונות .

אני מצפה שיטפלו ברכב כמו שצריך, או שאני ימשיך ויהנה איתו,

או שאני ימכור לבן אדם הבא, שיהנה מהרכב כמו שאני נהנתי ממנו בשנה וחצי שנתיים הראשונות.

ושנינו נוכל להיות בראש שקט שהאוטו היה מטופל כמו שצריך , וימשיך לנסוע כמו שצריך .

• תוכן חדש...