Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רכב יד 2 מקביל לפונטו ספייס אוטומטית שיש לי כיום.

אני לגמרי לא מבין במכוניות על מנת שאוכל לאתר בעצמי מציאה ממוכר פרטי.

האם ניתן באופן כללי לסמוך על החברות הללו ואחרות שמוכרות רכבים יד 2 עם פירוט מצב הרכב אחריות לשנה ואולי יותר והשבחת הרכב ובמקביל מתן מחיר אטרקטיבי.

הרכבים הללו בהכללה הם עם קילומטר גבוה שזה קת מדאיג אותי בהתחשב שבעבר רכשתי רק מכוניות חדשה.

מה המלצתכם הכללית או אם ניתן להיות ספציפיים על מי לסמוך איזה רכב וכו.

תודה.

פורסם

לכולם יש מטרה אחת: למכור רכבים וכמה שיותר

כל החברות האלה הם סוחרים עם עניבות שיציירו לך רכב מדהים אבל אתה בכל מקרה תלך לבדיקה במכון רחוק מהמגרש ותספר בפורום על כל דבר שנתקלת בו כך תוכל לקבל עזרה מידית

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

רק אל תנסה למכור להם את הרכב בטרייד אין. זה הדבר הכי פחות משתלם שאתה יכול לעשות, למרות הנוחות.

תמכור לבד, תשיג את המזומן ביד ואז תלך לקנות. תתפלא איך המחירים נושרים מהרכבים בלי שתתאמץ.

פורסם

תודה על התגובות

אי מנסה לקבל תמונת מצב לגבי מה שהם מוכרים האם זה אמין

הרי לכאורה הם מציגים רשימת תיקונים ובדיקות שעשו כך שבדיקה במכון רכב חיצוני לא צריכה להשפיע כל כך

תודה

פורסם

באתר שלנו תוכל לקבל את כל המידע>>

http://www.chevrolet.co.il/certified/

רכבי שברולט Certified זוכים לסינון קפדני ולבדיקות תקינות מעולות, עובדה המקלה עלינו בהענקת תעודת אחריות יבואן מקורית.

כלל רכבי ה-Certified שלנו זוכים לאחריות 12/20, כלומר, אחריות ל-12 חודשים מיום הרכישה או עד 20,000 ק"מ* (המוקדם מביניהם).

פורסם

לפי מה שאני התנסיתי ההיסטוריה של החברות הגדולות אמינה אבל זה לא תחליף לבדיקה פרטית (קח את הדו"ח בדיקה שלהם בנוסף לבדיקה שלך).

שים לב לכוכביות ואיזה מכלולים מכוסים באחריות ה"מורחבת".

כמו שכתבו, תשקיע קצת זמן בצמצום המבחר ותחזור לפה עם פרטים יותר מפורטים. אנשים לא יעשו במקומך את העבודה הזו.

• תוכן חדש...